- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #21.421
Allahım yardımcımız olsunBenim 1. Gebeliğim 9. Haftada kalp atışı durmuştu 2 kez de kimyasal geçirdim ondan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım yardımcımız olsunBenim 1. Gebeliğim 9. Haftada kalp atışı durmuştu 2 kez de kimyasal geçirdim ondan![]()
Kuzum kürtajımı yapan doktor ile devam ediyorum o geçen aydan bırak dedi normaldeCanım relaxcoraspinin bir zararı yok ki. Kullanadur bir ay daha. İstersen riskli gebelik bakan başka bir doktora daha git en azından için rahat eder
kullan derse kullanırsın. Ben bir genetik doktoruyla görüşmüştüm pıhtılaşma ülkemizde çok yaygın tedbir amaçlı gün aşırı kan sulandırıcı içmekte hiçbir sakınca yok demişti.
Aminnn aminnn inşallah rabb'im acılarını göstermesin inşallahAllahım yardımcımız olsun
Valla bizde bir şok yaşadık, dediğin gibi son ana kadar her an hersey olabilirYok artıkbu 2. Vaka
artık kendimizden şüphe edelim
allah bağışlasın canım biraz daha bekle belki yine erkeğe döner
Neymiş Kızlar kucağımıza almadan kızım oğlum diye sevmiyoruz karnımızı![]()
O pataloji sonucu. Onda bir şey çıkmıyr aynen. Genetik istediğin de zaten yine bebeğe yapılan genetik test kuzum.Yok kuzum genetik istedim ilk bebeklerde normal dediler bir sonuç geldi ama onda sebebi çıkmıyordu adını unuttum vallahi neydiolmaz ise detaylı ultrasona kadar devam ederim sorarım orada
Bence hiç acele etmeyin kızlar valla ya, doktorum erkeğe benziyor demişti farklı bir doktora geldim direkt kız dediBen hemen aldım pompamıgerçekten güzel indirim günlerdir 1599’daydı çat diye düştü. lansinoh pompalar da hemen tükenmiş yalnız. Millet pusuda bekliyor ne yapsın
Canım relaxcoraspinin bir zararı yok ki. Kullanadur bir ay daha. İstersen riskli gebelik bakan başka bir doktora daha git en azından için rahat eder
kullan derse kullanırsın. Ben bir genetik doktoruyla görüşmüştüm pıhtılaşma ülkemizde çok yaygın tedbir amaçlı gün aşırı kan sulandırıcı içmekte hiçbir sakınca yok demişti.
GeceMavi- kız nedir bu cinsiyet değişikliği yaa
öncekinde kesin mi demişti ihtimal mi demişti? Az evvel wine rose renk oto koltuğu aldım benimki erkeğe dönerse çarşı karışır valla
![]()
Burun kanaması devammı kızz halaa benim bi geldii gittii dahada hiç gelmediiaaa merhaba
gece 3'ü buluyo uykumun gelmesi, ben de hep uyanıyorum ve uykuya çok zor geçiyorum tekrar
zombie olucam yakındabir de şu burun kuruması
bugün kesin şu hava nemlendiricisini kullanmaya başlıycam artık
![]()
17. Haftadaki güzel annelerimizay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi
bir brifing verseniz fena olmaz
![]()
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan![]()
Burun kanaması devammı kızz halaa benim bi geldii gittii dahada hiç gelmedii
Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diyeAllahhh ismi erken mi koyduk diye düşünüyorum şu an
annesine yoldaş geliyorgözün aydın
![]()
Hahahahahahaha bende nasıl seveceğimii şaşırdımm bakkkk karnımı seviyorumma caba kızmısın erkekmii sağlıklı oll da yavrumm hic farketmez cinsiyet diyorum busefer yavrumm diye seviyorumm götünü yerimm götünü diyorummYok artıkbu 2. Vaka
artık kendimizden şüphe edelim
allah bağışlasın canım biraz daha bekle belki yine erkeğe döner
Neymiş Kızlar kucağımıza almadan kızım oğlum diye sevmiyoruz karnımızı![]()

Aaaaa havadan mı oluyorkii ama kuzuuoff devam yaabu defa kanayanlar da kabuk gibi oluyo, zaten içi gece dopdolu, bi de kabuk oluyo, hava nenlendiricisine başlıyorum kesin bu akşam
![]()
Ayyy 17. Hafta ne güzel biz de inşallah sağlıkla görebiliriz o haftaları17. Haftadaki güzel annelerimizay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi
13+1’ den bildiriyorum prilam devam ama bir iştahta açılma da mevcut ne bulsam ağzıma atıyorum kokmayan![]()
Saklıyacak yazmıştımBenim sıpa yine cinsiyet göstermedi sanırım doğana kadar sağlıcakla kendini![]()
Hahahahaha kimisi 9 ay bile öğrenen olmamış yaaaa olmadı unisex kıyafetler odalar döşiycennBenim sıpa yine cinsiyet göstermedi sanırım doğana kadar sağlıcakla kendini![]()
Teşekkür ederiz canım. Bence de acele etmeyin kızlar ya bu ara çok oluyor bu durum. Benim doktorum demişti hatta geçen 2 hastama erkek demiştim kız çıktı sonra diye![]()
Saklıyacak yazmıştım![]()
abooo ya bu cinsiyetin sonra değişmesi çok fena oluyor çokkBizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi![]()
16+0 ım iştahta açılma yok bulantı devam ama ilk haftalardaki gibi değil prilamda devam tabii ki vazgeçilmezim17. Haftadaki güzel annelerimizay bana nasıl uzak gelio 17 falan. Neler bekliyor bizi
Bende aynı. Uyusam da bi uyanınca gidiyor uykuEki Görüntüle 2971980 uyuyamiyorum![]()
AbooooBizim erkekte kıza döndü kızlar. Doktor buda kız dedi![]()