- 5 Eylül 2020
- 386
- 747
- 103
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.301
23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?24 e girincetez zamanda gelsin artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?24 e girincetez zamanda gelsin artık
![]()
Ama bu çokkkk güzelllll yaa tam mıncıklamalıkKızlaarr
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum
Bu minnak artık bizimle♥
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi![]()
Sen yeni gitmedin mi canım kontrol mü birşeymi kaçırdım
Şifa olsun ihmal etmeYaa çok tatlısın çok teşekkür ederimokuyayım canım ben onu saol
![]()
Canım yok fazlası idrarla atılıyormuş zaten, sorun yokBence
![]()
Kızlar iyi akşamlar, karnınız çıktı mı sizin? Bnm son 1 haftadır karnım çok gergin ve taş gibi, normalden de şişik durumda, göğüs altından başlıyo çok aşırı yemek yemişim de şişmiş gibi, bu kadar erken karın çıkarmı bu nedir anlamadım, aranızda böyle olan var mı?
Evet evet sanki kocamanmışım gibi hissediyorum, çocuk minicik ama sanki içimde kedi kadar bişey varmış gibi, niye şiştik ki biz erkenden yaBen varım aynı durumdayım 6 aylık gibi karnım direk göğüs altından başlıyor
bazen çok gergin oluyor rahatsız oluyorum
Aynen cnm neyse doğalgaz gelene kadar bebeği büyütmüş olurumÖyle tabi annemlerinde eskiden kömürdü. Bide 1.kat hemen altında kazan dairesi vardı. Ev hamam oluyor camları açıyorduk hepdoğalgaz ısıtmıyor ya ne kadar yaksan da
Ewt cnm23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?
Cnm bazen bende de göğüs altından başlıyor sonra siniyorKızlar iyi akşamlar, karnınız çıktı mı sizin? Bnm son 1 haftadır karnım çok gergin ve taş gibi, normalden de şişik durumda, göğüs altından başlıyo çok aşırı yemek yemişim de şişmiş gibi, bu kadar erken karın çıkarmı bu nedir anlamadım, aranızda böyle olan var mı?
23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?
Canım bizim iş yerinde ayrılan arkadaş öyle demişti 23 hafta bitince 23+0 haftası yani23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?
Bilmiyorum ki canım sor istersen. Doktor bana hamileliğin sonuna kadar folik asit kullanacaksın dedi prilam dr içtiğin günler gerek yok tekrar folik asite demişti mesela
Canım tabii ki git kesin yarın. Benim enfeksiyon çıktı saşe verdi bi tane üç gün sonra tekrar gittim bugün enfeksiyon geçmişti. Mutlaka takip et. Tahlil şikayetin üzerine mi yapıldı rutin miBugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Yok rutin, ikili tarama vardı bugün, onu da istediler. Şikayetim yok. Yarın arayayım doktoru, teşekkürlerCanım bizim iş yerinde ayrılan arkadaş öyle demişti 23 hafta bitince 23+0 haftası yani
Bilmiyorum ki canım sor istersen. Doktor bana hamileliğin sonuna kadar folik asit kullanacaksın dedi prilam dr içtiğin günler gerek yok tekrar folik asite demişti mesela
Canım tabii ki git kesin yarın. Benim enfeksiyon çıktı saşe verdi bi tane üç gün sonra tekrar gittim bugün enfeksiyon geçmişti. Mutlaka takip et. Tahlil şikayetin üzerine mi yapıldı rutin mi
Sabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?Cnm bazen bende de göğüs altından başlıyor sonra siniyor
Gerinmede oluyor sanki çatlatacak gibi,geçiyor bir kaç saate sürekli öyle değilim..
Hiç bilmiyorum hayaller hayatlar oldu bizimki sanırımEvet evet sanki kocamanmışım gibi hissediyorum, çocuk minicik ama sanki içimde kedi kadar bişey varmış gibi, niye şiştik ki biz erkenden ya![]()
Keşkeeeee 23 olsam23+0’da 23’ün bitiyo, 24’ün içinde oluyorsun.
Tıpkı 23. yaş gününde dolu dolu 23 yaşında olduğun gibi. Ertesi gün 24 yaşının içindesin ama hala yaşın kaç diye sorduklarında 23 diyorsun.
.
Bakalım daha ne gariplikler görücez şu 9 aylık süreçteHiç bilmiyorum hayaller hayatlar oldu bizimki sanırım![]()
Hangi doktor dedi cnm Seda hoca mı.Bilmiyorum ki canım sor istersen. Doktor bana hamileliğin sonuna kadar folik asit kullanacaksın dedi prilam dr içtiğin günler gerek yok tekrar folik asite demişti mesela
Cnm ben 4.aya girince başladım bir gün sürüp bir gün sürmüyorum şuan.Sabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?