Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallah hazır değilim temizlik var derken gitti ya doğuma 😍 yakın olsa da gitsek valla🥲
Ben pazartesi salı annemlerle kayınvalidemle yaptım bitirdim hepinize de çantanızj hazırlayın deyip durdum benden vebal gitti 🤣valla yakın olsa bende giderdim kız çantasını falan da götürdü mü acaba yanında

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı 🤣

Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum 🙈 yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim 🙏🏻
Hayırlı olsun kızlar 3 güzel haber Allah'ım hayırlı evlat eylesin. Müsait vakitte anlatın bize de 🤭

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak
Sancıların düzene girmeden gittin değil mi canım öyle de başlıyor muymuş doğum ya bi de 5 cm 😳

Hanımlarrrr, muayneden çıktım 3250 kg olmuş çatı muaynesi oldum gayet kolay geçti hiç korkmayın benim vajinusmus geçmişim var. Normal doğum için müsait dedi. Bekleyeceğiz normal doğumu.💐 nst ye girdim hiç sancı cıkmadı. Keyfi yerinde rahat bebek.😅

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum 🙈 yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim 🙏🏻

Canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza darısı diğer bekleyenlerin başına:)

Back
X