Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maşallah valla 😂😂 macera aramaa😂

Geçen çarşamba da biz yaptık genel temizliği her şey hazır bekliyorum 😂😂

Valla benim öyle oluyor. Ama dediğim gibi ani harekette falan da oluyor bıçak kesiyor gibi

Maşallah kuzuya hadi gözün aydın 🥰

Bende tam seni etiketleyecektim gel 4 doğum var bugün diye😂😂

Mutlu oldum valla artık yalnız değilim :)

3 topiği okuyarak gidiyorum seni görünce yanlış geldim sandım 🤣
Doğum yapan arkadaşların gözüaydın olsun sağlıcakla büyütsünler inşallah 🤲 darısı vaktiyle sağlıcakla hepimize 🙏
Hahaha 😅 ben buralarda da takılıyorum bazen. Yanlış topiklere yazmakla ün saldım 🤣

Nasıl bir tad kalıyor geçmişi okuyamadım. Ben 1,5 ay kadar kullandım aynı marka d vitamini.. Ama ekmek vs damlatmadım kaşığa damlatıp içtim. İlk başta metalik bir tad oluyor ama geçiyor.
Bende de böyle metalik gibi yada sanki kötü Bi şurup içmişim gibi değişik bir tad kalıyor ağzımda ama hiçbir şekilde geçmiyor tadı

İnş sağlıkla zamanında alırsın miniğini. Çok şükür bir sıkıntı olmuyor küveze girsede ama o süreçte yıpratıcı ve zor. Allah kimseye yaşatmasın 🙏
Aminnn insallah sizinde miniginizi size bagislasin insallah çok şükür ki kisa suemus cabuk kavusmussunuz Allah uzun ömürler versin

Maşallah valla 😂😂 macera aramaa😂

Geçen çarşamba da biz yaptık genel temizliği her şey hazır bekliyorum 😂😂

Valla benim öyle oluyor. Ama dediğim gibi ani harekette falan da oluyor bıçak kesiyor gibi

Maşallah kuzuya hadi gözün aydın 🥰

Bende tam seni etiketleyecektim gel 4 doğum var bugün diye😂😂
Aramayayımm dimi :eek:

Vallahaa bugün çok hareketliydim evde eğil kalk falann 😄😄 hastanedeysem şaşmaa 😱😱 şkaa bi yanaa vaktiyle gelsin inşaallahh gelmek istiyorsa hertürlü gelirr
Gerci bende kizda 8 kat merdiven inip ciktim , o kadar yürüyüş yaptim anca 2 cm açılma oldu sonrada suniyi yiyince arkasi geldi yoksa daha dogmuyordu😃😃 yani niyeti yoksa istersen amuda kalk ise yaramiyo bacim

• Komik
Reactions: Jou
Gerci bende kizda 8 kat merdiven inip ciktim , o kadar yürüyüş yaptim anca 2 cm açılma oldu sonrada suniyi yiyince arkasi geldi yoksa daha dogmuyordu😃😃 yani niyeti yoksa istersen amuda kalk ise yaramiyo bacim
Heeehhh aynenn öylee vallahaaa gitti arkadaşınn yok ortadaa akşama anca gelirr :D ayy arkasından ne konuştuk allahımm 😄😄😄 kız doğuma gitti kıyameti kopardım :D

Vallahaa bugün çok hareketliydim evde eğil kalk falann 😄😄 hastanedeysem şaşmaa 😱😱 şkaa bi yanaa vaktiyle gelsin inşaallahh gelmek istiyorsa hertürlü gelirr
Bugüne bu kadar doğuran yeter sen otur oturduğun yerde bacım 🤣diğer günlere ekşın kalsın 😂😂😂😂😂😂

Back
X