Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hastaneden geliyorum nst bağlandım sonucu doktora gosterdim ağrı hissediyomusun dedi,evt biraz dedim suyun yada sancın gelirse acilden giriş yap dedi bu arada idrar yolunda enfeksiyon varmış ilaç verdi tam olarak neyi kastedti anlamadım, enfeksiyondan dolayımı ağrı yoksa gebelikten dolayı bi ağrımı🤔 devlet hastanesi doktoru malum çok soruda sorulmuyo. Bu arada özellikle sol kalçama doğru bi ağrı var iki gündür bende durumlar böyle sizler nasılsınız

Kızlar hastaneden geliyorum nst bağlandım sonucu doktora gosterdim ağrı hissediyomusun dedi,evt biraz dedim suyun yada sancın gelirse acilden giriş yap dedi bu arada idrar yolunda enfeksiyon varmış ilaç verdi tam olarak neyi kastedti anlamadım, enfeksiyondan dolayımı ağrı yoksa gebelikten dolayı bi ağrımı🤔 devlet hastanesi doktoru malum çok soruda sorulmuyo. Bu arada özellikle sol kalçama doğru bi ağrı var iki gündür bende durumlar böyle sizler nasılsınız
Kızzzz kızzzzzz zzekta hastane doğuma girdi büyük bi şoookkkkk 😄😄😄😄😄😄

Enfeksiyon varsa belki doğumun gelir anlamda demistir yanii enfeksiyon pek bekletmez ya bebeğii oyüzden kuzu inşallahh vaktiyle gelirr

Ayyy seninde yakın bence 🙊🤭

@Nurhafsa sen naptın canım nasıl gidiyor. Erken doğum olacak diye korkarken en son sen doğuracasın herhalde :)))
Ben de onu merak ediyordum da baktım pazartesiden beri girmemiş. Haftaiçi diyordu zaten doğum. Bence doğurdu ikizlerden kafasını kaldırıp bakamıyor buralara 😍

Kızzzz kızzzzzz zzekta hastane doğuma girdi büyük bi şoookkkkk 😄😄😄😄😄😄

Enfeksiyon varsa belki doğumun gelir anlamda demistir yanii enfeksiyon pek bekletmez ya bebeğii oyüzden kuzu inşallahh vaktiyle gelirr
Yaa ciddimisin kaç haftalıktı zekta? Ayy ben iyice stres oldum şimdi cantam tam anlamıyla hazır deil daha erken ya yarın 37.haftaya gircem bi 10 15 gün daha beklese en azından

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum 🙈 yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim 🙏🏻
Allah analı babalı büyütsün,gözün aydın canım 🥰
Demekkii dayanılmıcak bi sancı değil kuzumm oyyy canımm yaaa 🥲🥲🥲🥲
5 cm e kadar dayanilmayacak şekilde olmuyor genelde,sonrası zorluyor 🥲
Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah 🥰

Back
X