Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki sıçramıyor da sanki etini koparmışcasına acı acı be içli ağlıyor uyanırken

Ya onu yapıyor zatende dun eşim görmüş sıçradı diye Şimdi bende gördüm ve memeden biraktikca ağlıyor anlamadjm ya
Korkuyormu yavrucaklar

Kizlar philips avent essential süt sagma makinesi aldim, süt arttirmak icin emdikten sonra sagim falan yapiliyomus galiba, yapan ya da bilgisi olan var mi ?
Bir memeyi emzirdikten sonra bebek diğer memeyi emerken, boş olan memeti sağ bebek emdiği sürece. Emme olayı tamamen bittiğinde diğer memeyi sağ aynı süre. Emzirirken sağamam diyorsan emme bittiğinde 10’at dakka sağ ikisini de
Kuru havaya sahip bir yerde yaşıyorsan nemlendiricide önemli.. Bazı markalarda iki özellikte vardı sanırım ama çok oldu bakalı hiç hatırlamıyorum. Ben ikisinden de istiyorum ama kafam karışık..
Erkeklere giden yol mideden geçer derler 😆
İstanbulda yaşıyorum. Çocuklar alerjik olduğu için karar veremiyorum. Hep tıkanma yaşıyorlar. Mert bugün 2 kere kustu ikisi de köpük köpük balgamlıydı. Sürekli burnunu temizlememe rağmen.
Vallahi hayal edemedim yarın akşam deniycem bakalim
Valla ben emme bittikten sonra dalmakta zorlanırsa emziğini verip öyle uyutuyorum. Ama gece her uyandığında emziriyırum

Sanırım bizde atak haftasındayız ne memede duruyor ne kucakta ne yatakta ne de başka bi yerde. Geceden beri ne yapacağımı şaşırdım. Maymun etti beni. Bugün gündüz de aynı durumdaydı. Bakalım gece ne halt yicez.

Benim mama sandalyesinin masası biraz rezil olmuş akraba kazıği sağolsın. Emniyet kemerleri de kayıp 😞 silikon örtü buldum ikea ile uyumlu ondan alacağım ya da tepsi değişicem kararsızım.

Bu arada o hava temizliyicinin adı ne idi unuttum. Bakayım araştırayım. Ev için öyle bişey almam lazım. Eşim sigara içiyor onun kokusunu temizler dimi. Balkon da içse de ev kokuyor sanki.

Benim bebeler alerjik. Hava da öksürtüyor. Sizce hava nemlendirici mi yoksa temizleyici mi. Kararsız kaldım.

Bşzşmde 4. Ay aşısı 12 sinde. Ben şimdiden tırsmış durumdayım. Bu hali devam ederse üstüne iğne acısı bilemiyorum ne hale gelirim

Koca kişisi işten geldi karnım aç dedi. Yemek yapam al çocuğa bak dedim. E uzanıcsm dinlenicektim dedi. O zaman ver çocupu aç kal dedim. Mecbur aldı 🤣 iki üç de taktik verdim çocuğu oyaladı yemek yaptım makina boşalttım. Bi sepet çamaşır var onları da katlarsam ohhh dicem
Canım evin kuruysa nemlendirici mutlaka şart bence, ya da kalorifere asılan su aparatlarıyla falan deneyip bi odanın nemini ölçen aletle bakabilirsin yeterli mi diye. Hava temizleyicisinin olayı ise bambaşka sigara kokusu toz gözle görülmeyen partiküller virüsler vs çekiyor. Ben de alerjik biriyim beni çok rahatlattı. Çamaşır katlıyırum yanında hemen çalışıyor algılıyor yani çamşır tozunu da

4 aylık gece beslenmesi kesmek mi ypk artık
Benimki sıçramıyor da sanki etini koparmışcasına acı acı be içli ağlıyor uyanırken
Aynısı

Kizlar philips avent essential süt sagma makinesi aldim, süt arttirmak icin emdikten sonra sagim falan yapiliyomus galiba, yapan ya da bilgisi olan var mi ??
Genelde sayfalarda bebek emdikten sonra sağım yapın deniliyor. Ön süt çok fazla almasın diye önden sağanda var kuzum. Çok detaylı bilmiyorum. Önüme çıkarsa yine buraya atarım sayfayı..

Bir memeyi emzirdikten sonra bebek diğer memeyi emerken, boş olan memeti sağ bebek emdiği sürece. Emme olayı tamamen bittiğinde diğer memeyi sağ aynı süre. Emzirirken sağamam diyorsan emme bittiğinde 10’at dakka sağ ikisini de

İstanbulda yaşıyorum. Çocuklar alerjik olduğu için karar veremiyorum. Hep tıkanma yaşıyorlar. Mert bugün 2 kere kustu ikisi de köpük köpük balgamlıydı. Sürekli burnunu temizlememe rağmen.

Valla ben emme bittikten sonra dalmakta zorlanırsa emziğini verip öyle uyutuyorum. Ama gece her uyandığında emziriyırum
İstanbulda yazın nem olduğu çok oluyor kışı hiç hatırlamıyorum.
Öncelikle kuzum sen sıcaklık nem ölçer al evdeki nem dengesini bir ölç.. Duruma göre nemlendirici alırsın. Hava temizleyicilerden kızlar memnun. Bence hava temizleyici al. Nemlendiriciyi de duruma göre alırsın. Hepsinin fiyatıda uçuyor ne desem bilemedim 😕

Kız sen beni anlamadın yine sanırım 😆 1 ay önceki aşıdan dolayı devlet aşısını 12 ekimde istedim 🤣🤣🤣 Saolasın kuzum hepimizin bebişine şifa olsun 💓
Benim kafa gitti cano 20.00den beri kızı uyutmaya çalışıyodum sonunda uyudu uzanınca gerçekten yorulduğumu farkettim

Ay benimkide öyle cok degisik bir ruh hali var aslında bizimle olmak gülmek istiyorlar ama ya uykuları var ya karınları aç
Sabah da benimki memede 2 cekiyor ağlıyor sıkıyorum sut Var almıyor memeyi uykusuzluktan yapıyor genelde sonra 3 saat derin uyudu kalktığında gülücük saçtı sabah uykusunu alamadı öğlen daha iyi uyudu ne zor ya memeyi almayınca stresden bitiriyorum
Aynen bir ateş basıyor birden beni memeyi almayınca 🙈 Şuan çoğumuz benzer şeyi yaşadığımızdan kesin atak diye bakıyorum olaya, geçecek diyorum kendime 🙈

Saat kısmını yanlış hatırlamıyorsam 3 ay 10 günlükken doktora gittiğimizde 6-9 saat arası uyanmazsa uyandırıp beslemene gerek yok demişti. 6yı net hatırlıyorum kardeşimde yanımdaydı 9 saat dedi abla dedi. Normal bir durum olabilir yani. Ama benim bebe en fazla birkaç defa 6 saat uyudu. Genelde ilk yatırdığımda 3-4 saat uyuyor sonra 2-3 saate 1 kalkıyor. Ama 2 haftadır çok düzensiz daha sık kalkıyor özellikle şu 1 haftadır daha fena 🙈

Back
X