Sanırım bizde atak haftasındayız ne memede duruyor ne kucakta ne yatakta ne de başka bi yerde. Geceden beri ne yapacağımı şaşırdım. Maymun etti beni. Bugün gündüz de aynı durumdaydı. Bakalım gece ne halt yicez.
Benim mama sandalyesinin masası biraz rezil olmuş akraba kazıği sağolsın. Emniyet kemerleri de kayıp

silikon örtü buldum ikea ile uyumlu ondan alacağım ya da tepsi değişicem kararsızım.
Bu arada o hava temizliyicinin adı ne idi unuttum. Bakayım araştırayım. Ev için öyle bişey almam lazım. Eşim sigara içiyor onun kokusunu temizler dimi. Balkon da içse de ev kokuyor sanki.
Benim bebeler alerjik. Hava da öksürtüyor. Sizce hava nemlendirici mi yoksa temizleyici mi. Kararsız kaldım.
Bşzşmde 4. Ay aşısı 12 sinde. Ben şimdiden tırsmış durumdayım. Bu hali devam ederse üstüne iğne acısı bilemiyorum ne hale gelirim
Koca kişisi işten geldi karnım aç dedi. Yemek yapam al çocuğa bak dedim. E uzanıcsm dinlenicektim dedi. O zaman ver çocupu aç kal dedim. Mecbur aldı

iki üç de taktik verdim çocuğu oyaladı yemek yaptım makina boşalttım. Bi sepet çamaşır var onları da katlarsam ohhh dicem