Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağol ay bi alışamadım yememesine başta yiyodu hastalıkta girince araya ağzını açmıyo sıpa bende üstlemiyom artık napim alışçam mecbur. Hepimizde aynı dertler
Ay bilmiyorum ki canim ya vallahi artık oluruna bırakalım alt temiz karınları tok gazları maşallah pat pat çıkartıyorlar
Ne dertleri var 10 da yatırmaya gitti babasi
10.40 da kalktı 11 a kadar salladi büyüğü yatırdım simdi kiz 15 dk kucamda uyumamış emiyor az az sık sık emmeye alıştılar ondan mı bilmiyorumki
TMam kuşum
Yok kiz o kadar maç yaptık banamiisn demedi abisi kaleci oldu bizim kizida hoppidik vurdurdum bi kıkırdak görmen lazım
10 da goturduk aha mememde 15 dk dır fln
Babasının ayağında dyi 20 dk totalde bağımsız bir yatması şuana kadar olmadı ehehehehhe
YunSev
bebeğimmm güneş uyumuyo dedinya şöyle ince bi yastıkla yatırsanaa bak benimki hep uyanırr uyuyamaz annem bugün ince bi yastık yaptı ve öyle rahat uyuyoki anlatamam alcağım zaman emzirecem yastığı bırakmadı gelmiyo kucağıma düşün dedin ya sallarken uyuyo hep yastığı arıyodur bide öyle dene istersen küçük bi pamuk yastık yaparsın güneşe
Aynen öyle bn de dedim iyi ki gördün anlatsam hani belki inanmazdı.
Walla kuzum iste insan hayatından neler neler geçiyo ya böyle böyle ömür tükeniyor walla
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılan tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere. Hamileyken mesela tetanoz olmuştuk toplatılan onlar sanırım.
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılan tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere. Hamileyken mesela tetanoz olmuştuk toplatılan onlar sanırım.