Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bugün akşama muhallebisine bugün kizçeye
Az ruşeym
Az pirinc unu
Az yulafli elmali (Hippten hazırindan)
Pisirdim suyla puding gibi ettim ve en sonda keçiboynuzu pekmezi koydum bugün bayıla bayıla yedii
Kızlar bebekleriniz mımızlanırken ya da heyecanlandığında böyle nefes alamıyor gibi bir ses çıkarıyor mu
Ara sıra değişik sesler çıkarıyor ama bu korkutuyor insanı
Normalde nefes alış verişinde sıkıntı yok, balgam yok, öksürük yok, hasta değil, burnu açık
Kızlar bebekleriniz mımızlanırken ya da heyecanlandığında böyle nefes alamıyor gibi bir ses çıkarıyor mu
Normalde nefes alış verişinde sıkıntı yok, balgam yok, öksürük yok, hasta değil, burnu açık
Az ruşeym
Az pirinc unu
Pisirdim suyla puding gibi ettim ve en sonda keçiboynuzu pekmezi koydum bugün bayıla bayıla yedii
Az ruşeym
Az pirinc unu
Kuzum bugün bal kabağını suda haşladım. Bir taraftanda yulaf ezmesi pişirdim. İkisini karıştırdım birazda Pekmez ekledim çok sevdi o muhallebiye de katabilirsin
Kuzum bugün bal kabağını suda haşladım. Bir taraftanda yulaf ezmesi pişirdim. İkisini karıştırdım birazda Pekmez ekledim çok sevdi o muhallebiye de katabilirsin