• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar yaaa yavrulara masal kitabı falan aldınız mı, okuyor musunuz? Ben çok istiyorum ona masal okumayı ama ne okuyacağım bilmiyorum ki.. var mı tavsiyesi olan?

Aynen canım, hassas bünyelerde ters tepebilir.. ben bir yaşından önce vermeyi düşünmüyorum mesela.. benim için bu arefede yoğurt, yumurta ve peynir daha ön planda.. denediğim ve alerji yapmayan besinlerin çorbasını falan vermek benim için çok daha güvenli geliyor çünkü çok alerjik bir bünyesi var. Bir çocuk doktoru 1 yaşına kadar her şeyi verseniz de o ne yiyeceğine 1 yaşından sonra karar veriyor demişti. Yani 1 yaşına kadar damak tatları gelişiyormuş
Tabi alerjik bünyeletire ekstra dikkat etmek lazım ki bence şimdi bilr seçiyorlar zaten her şeyi yemiyorlar

Kızlar yaaa yavrulara masal kitabı falan aldınız mı, okuyor musunuz? Ben çok istiyorum ona masal okumayı ama ne okuyacağım bilmiyorum ki.. var mı tavsiyesi olan?
Ben birkaç hikaye kitabı almıştım resimleri ilgisini çekiyor ama daha çok yırtmaya çalışıyor 😂😂 hatta bir tanesini koydum önüne büyük bir zevkle yırttı prçaladı valla arada oyalansın diye veriyorum onu yırtıyor 😂😂😂

Ben birkaç hikaye kitabı almıştım resimleri ilgisini çekiyor ama daha çok yırtmaya çalışıyor 😂😂 hatta bir tanesini koydum önüne büyük bir zevkle yırttı prçaladı valla arada oyalansın diye veriyorum onu yırtıyor 😂😂😂
Ben de zeka kartları aldım daha çok kemirme şeklinde değerlendiriyoruz 😂😂😂

Bez masal kitapları var sadece resim. Birkaç tane de ünide ödev olarak yaptığım keçe kitaplar vardı, onları da veriyorum eline. Resimleri göstererek masal uyduruyorum, zaten masal uydurmak benim işim 😂 instada masal yazıp resimleyip paylaşıyorum. sayfa adı vermeyeyim reklama giriyordur belki bilmiyorum. Masal Otobuslü... Genelde yazdığım masalları hemen telif alıp örnek tek kitap bastırıyorum. Bir ay sonra onları da sadeleştirek basit bir dil ile okumayı düşünüyorum.

Back
X