• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaptırmak istemiyorum aşıyı ama yumurtanın beyazının tadımını yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz. Annem geçen vermiş işte patates tostu içinde vücutta yer yer 5-6 tane kırmızı nokta gibi şeyler vardı dağınık ama baya saat sonra fark ettim. Şimdi eline ekmekte tutuşturuyor annem beyazdan mı oldu bilemedim. Söndü 1-2 gün sonra bir daha deneyeceğim bakayım. Sence bir şeyin içinde mi vermek daha iyi sade mi?
Yumurtayı başta sade ver haşlayıp az az başla. Ben omlet yaparken beyazıyla yapıyorum artık

Valla 2 damla idrarla bu çıktı tahlil veremedik o zaman. Ankaradaki doktor iştahsızlık kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. İşte bende yeniden verdim tahlilde bi tık enfeksiyon var kültür yine çıkmadı. Doktor antibiyotik verdi kültür verin onu görmek istiyorum sonra şuruba başlayın şimdilik çay kaşığı ile dedi. Tekrar kültür verdik dün çıktı üreme yok yazıyor. Doktorda kültür temiz bir kaç güne geçmezse belirtiler göreyim dedi. İşte sorun şu bizimki sanırım mamayı sevmiyor anlamış olduk bebe bisküvisi ile mama yapınca içiyor zorla da olsa
Dertlerini de anlatamıyor ki kuzular ne yapacağımızı bilemiyoruz. İnşallah sadece mamadan olsun kuzum bir şekilde onlar atlatılıyor. İlaç vermekte zor bebeklere.. Ben çok zorlandım o dönem..

Varmış ya bebek diye değilde bebek için özel organik adı altında bir şeyler 🤣 annem organik ata tohumumu kaldı sanki diyor ama işte insan yinede düşünüyor kime sorsam öyle almışlar yanlış yapmayayım diye araştırıyorum. Keçi sütlü ürün verebiliyormuyuz genelde sütler yasak oluyorya onuda merak ediyorum hangi marka?
Ben hünnap aldım. Verilebiliyor

Aayyy hepte öyle olurr yaaa nasıl tatlı 😀 seker falanmi

Yok kuzu az bişi su koydum pişince pekmez ve ceviz üzerine ekleyip verecektim ☹️
Saoalsın kuzum valla ne kadar boş yere stres ediyorum her şeyi
Bencede kuzum gerek yok öyle strese ya bende ilk başlarda yapıyordum sonra saldım valla:)
Dibini sen ye üstte varsa onu Belise ver🤭
Yok kız bildiğim simsiyah oldu altı yoksa yerdim biliyonn😁
Ayyyy insanın içi gidiyor. ben de geçende yaktım yemeğini o kadar da uğraşmıştım yeniden yapmak zorunda kaldım 😔

Sorma yeniden yapmak için de yoktu yaw gerisini bize tatlı yapmıştım :)
Ay inşallah öyledir kendime kızıyorum sonra neden yapıyorsun yaptırıyorsun böyle diye.. Mecbur kalınca yapmam dediğini yaptığın şey evlat oluyor 🙈

Bazen çok şey etmemek lazım. Bizler öyle mi yetiştik sanki :)

Yok kuzu az bişi su koydum pişince pekmez ve ceviz üzerine ekleyip verecektim ☹️

Bencede kuzum gerek yok öyle strese ya bende ilk başlarda yapıyordum sonra saldım valla:)

Yok kız bildiğim simsiyah oldu altı yoksa yerdim biliyonn😁

Sorma yeniden yapmak için de yoktu yaw gerisini bize tatlı yapmıştım :)

Bazen çok şey etmemek lazım. Bizler öyle mi yetiştik sanki :)
Belistosss fena seyler yiyo abooooo

Back
X