• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Seni de ben büyüttüm deyip geçiyor baksana yumurta beyazı vermiş haberim yok 🤣
Yaaaaa ozamanlar hicbirseye zarar etmiyodu zaten simdikiler hava kötü birseyden etkileniyo herşey bu cocuklar eskisi gibi değill hicbirşey yoksa bizdede veririzz yanii anam banada der ben büyüttümm oyyy benim kızım evlense cocugu olsa karışmam ya sorarsa derim sadece yanii😀

• Komik
Reactions: Jou
Yaptım olmadı hahaahahha ben oksarım sıırtını hep uyuyo everr

Yoksa bizim minik canavarı uyutmak zor oluyor. Bugün öyle bir kudurdu ki 5 kişi anca yetebildik gücümüz kalmadı yoruldu tabi kudurunca 7de uyudu minnok:))

• Komik
Reactions: Jou
Şimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum 🤦🏼‍♀️
Canım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdim 🙈 yemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.
Yavv zy neduu😀😀😀😀
Ben tereyağından ediyorum 9aylık oldu olacak haftaya nerdeyse kendi yemeklerimden vermeye başlayacam artık
Heh hislerime tercüme oldun 😁
Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum 🥴
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini
Ayy ben heves ettim aldım organik sebzeli şehriye. Hiç sevmedi. Bizim yediğimizden bayıla bayıla yiyor🙈 o ebebekte satılan keçi sütlü bebe bisküvisinden ben de aldım kızım pek sevmedi ama ben çaya batırıp batırıp yiyorum aşırı iyi değil mi 😂

Canım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdim 🙈 yemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.

Heh hislerime tercüme oldun 😁

Ayy ben heves ettim aldım organik sebzeli şehriye. Hiç sevmedi. Bizim yediğimizden bayıla bayıla yiyor🙈 o ebebekte satılan keçi sütlü bebe bisküvisinden ben de aldım kızım pek sevmedi ama ben çaya batırıp batırıp yiyorum aşırı iyi değil mi 😂

Oo bendensin ahahaha işte kilo almamızın nedenlerinden biri minnoklar yemiyor diye biz yiyoruz :))

Back
X