- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.101
Koltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tadı çok güzel gerçekten,benim bebe çok sevdigi için ben yiyemiyorumCanım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdimyemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.
Heh hislerime tercüme oldun
Ayy ben heves ettim aldım organik sebzeli şehriye. Hiç sevmedi. Bizim yediğimizden bayıla bayıla yiyoro ebebekte satılan keçi sütlü bebe bisküvisinden ben de aldım kızım pek sevmedi ama ben çaya batırıp batırıp yiyorum aşırı iyi değil mi
![]()
Benim ki tikliKızlaaaarr yeni bir uyutma yöntem buldum sırtını hafif kaşır gibi masaj yapın 5 dk da uyuyakalıyor![]()
Sen istediğin kadar ser,gider halisiz yeri bulurlar,öp yerimeKoltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
Valla veriyorum ne yapayım mecburumCanım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdimyemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.
Heh hislerime tercüme oldun
Ayy ben heves ettim aldım organik sebzeli şehriye. Hiç sevmedi. Bizim yediğimizden bayıla bayıla yiyoro ebebekte satılan keçi sütlü bebe bisküvisinden ben de aldım kızım pek sevmedi ama ben çaya batırıp batırıp yiyorum aşırı iyi değil mi
![]()
Ya şapşikKoltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
Uyyy yerim onuuBenim ki tiklisırtına dokununca bile kımıl kımıl kaçıyor
![]()
Cidden öyle görüldüğü gibiSen istediğin kadar ser,gider halisiz yeri bulurlar,öp yerime![]()
Noldu kuzum ya hayırdır ne karıştışimdi gördüm bn yazdığını
Bi sor doktora hatırlamıyorum ama bu kadar sürmedi şişlik bizde
Her şey üst üste gelir zaten.. İnşallah orta yol bulunur kuzum ya çok zor şu bakıcı işleri.. Ne olur ne olmaz diye benimde bir araştırma yapmam lazım![]()
Demediler ilk defa vurulduğu bir ilaçtı. Biz dedikte tamam bekleyin dediler.
Aşı yerinde şişlik bizde yok kuzu ne kadar oldu Güneş vurulalı?
Ama ayar oluyodum sana çocuğ aneler veriyo daha erken diyeCanım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdimyemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.
Heh hislerime tercüme oldun![]()
Heyy maşaallahhyiyonda kilo alıyonmuu bende cok severim yemek yemeyi ne bulursam yerimmAyy ben heves ettim aldım organik sebzeli şehriye. Hiç sevmedi. Bizim yediğimizden bayıla bayıla yiyoro ebebekte satılan keçi sütlü bebe bisküvisinden ben de aldım kızım pek sevmedi ama ben çaya batırıp batırıp yiyorum aşırı iyi değil mi
![]()
Çilek vermesin şimdiden kuzu ben arkadaştan hatırlıyorum. 1 yaşa kadar vermeyin demişti ona nedenini bilmiyorum ama sorarım istersen
Şehriye ne marka aldın kuzum çok böyle arka arkaya soru oldu ama gerçekten 3 haftadır kafayı yicem nerden ne malzeme alcam çocuğa değişik bir şey yapacağım diyekimisinden keçi sütü vs var diyor mesela bunlardan yapılan ürünleri kullanabiliyor muyuz bilmiyorum yorumlara bakıyorum herkes kullanıyor gibi bilemedim.
Balkabaklı çorbayı denedin mi biraz koyu kıvamlı? Birde kıyma ile sebze yemeği benimki bu ikisini seviyor.
Bizimkide 7de yikadim baya artık bayılacaktı 8de uyutmak istedim 7 buçukta uyudu kıyamadım daha 1 den beri uyumadıYoksa bizim minik canavarı uyutmak zor oluyor. Bugün öyle bir kudurdu ki 5 kişi anca yetebildik gücümüz kalmadı yoruldu tabi kudurunca 7de uyudu minnok:))
BUrcu ne kuzum ? Sana ceksin işte mis kilo iyi degil zaten ben fazla sevmiyorumValla bana çekti bence bu babasına çeksin boğazı dedim ama yokama var ya tam burcuna münhasır. Mesela muzlu elmalı kaşık mamasını geçen ilk kez 1 kavanoz bitirdi. Şimdi 2 3 kaşık yiyor
![]()
Allahımmmm yiyceeeeemmmmmm benimki daha o iş etmedi ama ünitede ne varsa alıyo eline hemen sokuyo ağzına prizlere dalıyo kablolara dalıyor şimdilikKoltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
Kiz bende senin tersine butun halilari kaldirdim sinirimden halinin tiftilmedik yeri kalmadi su hale bak agzindan kaç kez aldim en son hepsini kaldirdim yetisemedim nasil bi güç varsa mübarek benim yolamadiklarimi yolmayi basariyorKoltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
1den beri uyumadı yine iyi dayanmış he :) benimki sabah kaçta kalkacak bakalımBizimkide 7de yikadim baya artık bayılacaktı 8de uyutmak istedim 7 buçukta uyudu kıyamadım daha 1 den beri uyumadı![]()
Çok meraklı dönemindeler herşeyi keşfetmek istiyor minnoklar:) buz gibi oluyor bacakları ya terlemeyeceğini bilsem külotlu çorap giydirilen vallaAllahımmmm yiyceeeeemmmmmm benimki daha o iş etmedi ama ünitede ne varsa alıyo eline hemen sokuyo ağzına prizlere dalıyo kablolara dalıyor şimdilikbenimde sermem lazım yoksa üşütecek hepten
Eneeeemmmm kız nasıl yaptı onu minnok benimki de halının kenarlarıyla oynamayı seviyor ama neyse ki zarar vermiyor onun zararı anasına saçımı tek tek yoluyor:) halıları kaldırdın hasta olmasın kızKiz bende senin tersine butun halilari kaldirdim sinirimden halinin tiftilmedik yeri kalmadi su hale bak agzindan kaç kez aldim en son hepsini kaldirdim yetisemedim nasil bi güç varsa mübarek benim yolamadiklarimi yolmayi basariyor
Olmas canim bizim oturma odasindaki zemin sıcak oluyor alt üst yaniyor diye heralde bide ben iclik giydiriyorum suruncegi zamanlar sorma benimde saclari yoluyorda halinin kenarlarini isira isira boyle yapti disleriyle yapiyor sonra yoluyor1den beri uyumadı yine iyi dayanmış he :) benimki sabah kaçta kalkacak bakalım
Çok meraklı dönemindeler herşeyi keşfetmek istiyor minnoklar:) buz gibi oluyor bacakları ya terlemeyeceğini bilsem külotlu çorap giydirilen valla
Eneeeemmmm kız nasıl yaptı onu minnok benimki de halının kenarlarıyla oynamayı seviyor ama neyse ki zarar vermiyor onun zararı anasına saçımı tek tek yoluyor:) halıları kaldırdın hasta olmasın kız