Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teyzoşlar biz kontrole gittik bugün 9 ay için kan verdik. Kilomuz 7800 olmuş 500 gr almış ben şok genel olarak iyi. Bakalım sonuçları bekliyoruz kan için. D vitamini çinko da bakılsın demiştim onlar yok listede sinir oldum sonuçta sürekli kan veremeyiz yani
Teyzoşlar biz kontrole gittik bugün 9 ay için kan verdik. Kilomuz 7800 olmuş 500 gr almış ben şok genel olarak iyi. Bakalım sonuçları bekliyoruz kan için. D vitamini çinko da bakılsın demiştim onlar yok listede sinir oldum sonuçta sürekli kan veremeyiz yani
Evet ya tetkiklerde yok çıkan sonuçlarda yok. 2 ay önce de yeğenimin aldılar ablam d ye bakılsın demişti onda da bakmamışlar valla şaşırdım ya iyi almış
Evet canim yakin bize de.Allah korusun olursa yakin zamanda burda çok evi yıkıp tekrar yaptılar.elaziğ depreminden sonra bilinçlendiler.hasarli ev artık kalmadi.inş bingöl,muş,varto bu şehirlerde planli hazirlik yapiyodur.çunku deprem sessiz sessiz değil,bağira bağira geliyo.siz gosterdiniz mi evinizi,şehir bölgeye?
Muş ta hazırlık yapıldığı söylenemez malesef. Biz talep ettik tüm dairelerin onayı gerekir dediler bekliyoruz. Bugün olan Malatya depremini hissettiniz mi geçmiş olsun