• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar. Bu sabah kızıma ıspanak, yumurta, irmik, yoğurt, yulaf unu ve peyniri karıştırıp krep yaptım. Çok da severek yedi. Yanında da biberonla kefir vermeyi denedim ilk defa ama pek hoşlanmadı 😁 kefir nasıl veriyorsunuz? Öğlen meyveyle blenderdan geçirip vermeyi deneyeceğim. Hiç biberon vermiyorum ben acaba diyorum o mu tuhafına gitti 😄

Günaydın kızlar. Bu sabah kızıma ıspanak, yumurta, irmik, yoğurt, yulaf unu ve peyniri karıştırıp krep yaptım. Çok da severek yedi. Yanında da biberonla kefir vermeyi denedim ilk defa ama pek hoşlanmadı 😁 kefir nasıl veriyorsunuz? Öğlen meyveyle blenderdan geçirip vermeyi deneyeceğim. Hiç biberon vermiyorum ben acaba diyorum o mu tuhafına gitti 😄

Oo güzel kahvaltı olmuş. Ben normal kaşıkla yediriyorum. Ama meyve ile sevebilir bence 😍

Okadar zorki okadar ic acıtıcı arkadaslarimizi kaybettik uzaktan tanidiklarimizi kaybettik gecen sene aşerdigimde acili ekmegini yedigimiz teyzenin evi yıkıldı evsiz kaldi o yasinda esimin asgeriyeden arkadaslari evlerinden oldu bebekleriyle cadirlardalar. hergün birilerine yardim etmeye calisiyorum hergün.. aydinda denizlide her yere yetismeye calisiyoruz gercekten empati yapiyorum ve aklimi kaybedicek oluyorum yattigim yataktan yedigim yemekten aldigim duştan gülmekten gezmekten herseyden utanir hale geldim psklojim cok bozuk ben bide surekli canlidan izliyorum arkadaslarla goruntulu konusuyorum esimde bana artik uzaklas diyor iyice psklojini bozdun diyor elimde degil.. hepsine tek tek sarilmak o bebekleri sevmek onlara bi yardimda bulunmak icin herseyi goze alirdim ama anne olunca birakip gitmek benim ayagima dolandi kendi bebegimi birkamadim gidemedim. 😒
Kalbi geniş bi insansın ne kadar güzel.hepimiz yardim etmek istiyoruz,onlarin durumu o kadar zor ki..
Depremi şiddetli yaşamiş biri olarak,hep aklima şu geliyo; biz gece 4.17 de çiğlik cigliga sallanirken,evleri çöküyodu insanların,bu yuzden çok fazla empati yapiyorum,daha cok uzuluyorum.

Bende almadim hala puseti kullaniyorum ama babyplus orbitfixi çok öneriyorlar 360 derece donuyormuş 🤭🤭 bide fiyatida uygun diğerlerine nazaran sanirim onu alicam 🫠
Ben 360 alacaktim,360 derece donenlerin kullanimi 6 aya kadar dediler,çunku buyuyunce dönemiyo,bacaklari sıkışiyo dediler e bebekte.hem gereksiz hem de tehlikeli dediler.ben de joie aldım memnunum

Ben kaşıkla veriyorumm yada bardakla içiyo bazen
Olabilir biberon tuğafına gelmiştir

Ay iyi hadi söyliyim ozaman sgkya gitsin basvursun ama otomatik yatmiyordur bence canim cunku ben dogum yaptigimda ebe esime 2 evrak vermis biri nüfus cikartmak icin biride emzirme ucreti icinmis esimde gitmeyelim gerek yok vaktimde yok dedi kaldi oyle bende gidemedim 1 ay suresi oluyor demisler cunku
Hayır canım emzirme direkt yatıyor sisteme düşüyor çünkü. Bak sgk nın sitesinde de yazıyor

Screenshot_2023-02-28-11-21-16-453_com.android.chrome.webp

Bardakla veriyorum ben 😍

Benim kızın demir değeri alt sınıra yakın. Ama ferritin değeri üst sınırın üstünde yani yüksek. Ferritin yüksekliği demirin yüksek olması demek diyor nette. Ee demir değeri niye düşük 😂 kafam karıştı 🤭 b12 si de yüksek çıkmış. D vitamini yok tabi ölçülmemiş🤬

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Benim kızın demir değeri alt sınıra yakın. Ama ferritin değeri üst sınırın üstünde yani yüksek. Ferritin yüksekliği demirin yüksek olması demek diyor nette. Ee demir değeri niye düşük 😂 kafam karıştı 🤭 b12 si de yüksek çıkmış. D vitamini yok tabi ölçülmemiş🤬
B12 si yüksek bide abooo benimkisi düşük bide iğne vuruldu son bitane kaldı oda 13marta

Kalbi geniş bi insansın ne kadar güzel.hepimiz yardim etmek istiyoruz,onlarin durumu o kadar zor ki..
Depremi şiddetli yaşamiş biri olarak,hep aklima şu geliyo; biz gece 4.17 de çiğlik cigliga sallanirken,evleri çöküyodu insanların,bu yuzden çok fazla empati yapiyorum,daha cok uzuluyorum.
Anlayabiliyorum seni cok zor rabbim kimseye vermesin Siz iyisiniz dimi canim

Ben 360 alacaktim,360 derece donenlerin kullanimi 6 aya kadar dediler,çunku buyuyunce dönemiyo,bacaklari sıkışiyo dediler e bebekte.hem gereksiz hem de tehlikeli dediler.ben de joie aldım memnunum
Banada onu tavsiye etmislerdi iyi arastirmak lazim demekki

Back
X