• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum hasta olacak galiba aşırı terledi üstünün değiştirdim baktım yine su gibiydi :KK43:
bende gündüz dışarı çıkarız diye yıkayamıyorum 5-6 oluncada fırsat bulamıyorum sonra geç kalıyoruz
yani şuan net ama 2 ay sonra ne olur bilemiyorum bugün durmamış çok ağlamış kayınvalidem kayınpederim bize inmişler oyalamışlar eşimde öğle arası eve geçmiş uyutmuş
😓oyy yaa çocuk da şaşırdı iyice dimi sürekli kaldığı kişiler değişince de bnce alışamadı kuzum hanı bi düzen otursa rahatlayacaksın o zmn ins.
Sırt bezi fln kullanion mu ter icin. Ya Zümra terlemiyor pek diyordum artık onun da başladı ter . Büyük kız aşırı terlerdi ya ins bu o kadar olmaz

MOdel cok olunca aklim karisiyor ya mama sandalyesinde acele ettim hata yaptim bunda iyi arastirmam lazim 😇
Heh aynen model çok sıkıntı ondan oluyo 😂 . Bi de fiyat uçuk bişe istemiyorum . Mama sandalyesi bn de ikea nın vardı ya mis gibi çok memnunum hala kullaniom bu bebisimde de

Hahahahahah keciboynuzlu olursa arapsaçına dönerr yavvv nerden çıkardın beni hahahahaha nasıl anladın😀😀 sıkıldım o nickten yaptım böyle oldumu🥲

Kabız başa bela yaa

Anlarim ben 🤣 valla kabiz basa bela bide bezler de ziyan oluyo bole zirt pirt bi minicik kaka
😓oyy yaa çocuk da şaşırdı iyice dimi sürekli kaldığı kişiler değişince de bnce alışamadı kuzum hanı bi düzen otursa rahatlayacaksın o zmn ins.
Sırt bezi fln kullanion mu ter icin. Ya Zümra terlemiyor pek diyordum artık onun da başladı ter . Büyük kız aşırı terlerdi ya ins bu o kadar olma

Bnm kizim da cok terliyo ya neden oluyo o terleme, surekli terliyo eli ayagi buz gibi oluyo

Back
X