• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Akşam yemağııımııızzzzzzzzzz
Arpa şehriye pilavı

Soğan tereyağında kavurdum
Arpa sehriye
Tavuk suyu ve su
Kefir

20230305_173714.jpg

Kızlar ben hamileyim diye çok korkuyorum eşimi korunmaya ikna edemiyorum kendince korunduğunu düşünüyor şiddetli baş ağrısı çekiyorum kaç gündür sık idrara çıkma hafif bulantı kasıkta dolgunluk kafayı yicem akşam test yaptım negatifiti sabah yaptım bide testi bıraktım tel çaldı unutmuşum bi saat sonra baktım hafif ikinci çizgi var kuruma çizgisi diye düşündüm korkudan gidip kan vermek bile istemiyorum eşimle tartıştım morali bozuldu napcam bilmiyorum akıl lütfen 😥
Canımm durr sakin olll kurumadır tabiiki
Bidaha yarın sabah tekrar dan yap hem olsa çıkmıştı çoktan
Psikolojiktendir
Bende hiç korunmuyorum amaa bebe yoh 😀😀😀 vallaha olsa anamda kırar kafamı nasıl bakacan der almira çok hareketli zaten 😁
Topiktekilerde benden 2.cibebe istiyolar 😳

Kızlar ya kabızlık için öneri atın üstümeeeee 🙈
Yeşil kabak veya tatlı kabak püresi azıcık zeytinyağıyla verirsen lifli olduğu için hemen etki ediyor.
Dream benim yanımda olsa çatlar valla ben takmıyorum hiç 😂😂
Hele ben hele ben. Oyuncak dışarda yere düşse üfleyip veriyorum artık bağışıklığı kuvvetlenir 😅
Ya hiç adet olmadım ki doğumdan beri .
Emziriyorum ondan sanırım
Ben de hiç adet olmadım ve ikinci bebek istiyorum diye doktora gittim. Adet görmeden olmayacağını söyledi ve suanda regl olmak için ilaç kullanıyorum ki peşine hamile kalabileyim 😁 (inşallah)

Yeşil kabak veya tatlı kabak püresi azıcık zeytinyağıyla verirsen lifli olduğu için hemen etki ediyor.

Hele ben hele ben. Oyuncak dışarda yere düşse üfleyip veriyorum artık bağışıklığı kuvvetlenir 😅

Ben de hiç adet olmadım ve ikinci bebek istiyorum diye doktora gittim. Adet görmeden olmayacağını söyledi ve suanda regl olmak için ilaç kullanıyorum ki peşine hamile kalabileyim 😁 (inşallah)
Yaaaaa hadi inşaallahhhh🥲🥲

Serklajlı olduğum için doktorum hangini uygun görürse onu kabul edicem. Normal isterim aslında ama sezeryanla doğum yapan arkadaşım sezeryan çok rahat dedi. Kafam karıştı. 😅
Sezaryenli oldum ben her ikiside zor genede yaa genede anne olmak doğum yapmak hiç kolay değill herkesin aynı olcak kale yok tabii😁 ben belden aşşağa uyuşturulup oldum benimkide rahat geçti bende doktoruma bırakmıştım ama kızım karar verdi hehehehe kafası yukardaydı boğazıma yapıştı nefes zor alıyodum ben sanki ağzumdan çıktı çıkacaktı 37 haftalıkken sezaryen oldum ama kızım 3780 kilo almıştı oyüzden sıkıntı yoktu

Sezaryenli oldum ben her ikiside zor genede yaa genede anne olmak doğum yapmak hiç kolay değill herkesin aynı olcak kale yok tabii😁 ben belden aşşağa uyuşturulup oldum benimkide rahat geçti bende doktoruma bırakmıştım ama kızım karar verdi hehehehe kafası yukardaydı boğazıma yapıştı nefes zor alıyodum ben sanki ağzumdan çıktı çıkacaktı 37 haftalıkken sezaryen oldum ama kızım 3780 kilo almıştı oyüzden sıkıntı yoktu
Benim de 37de olacak büyük ihtimal. Doktor öyle söyledi. Bu 2 haftayı hayırlısıyla bir atlatırsak 37yi görürmüşüz 😊😊😊

Oyun köşesinde oturmuş almira hanımla topları birbirimize atıyoruz sanırım sinirliyiz 😀😀
Bizimki erkenden uyudu yaw 😳
Evett bugun bitti yarın ne yapcam😀😀
Güzel soru bende bilmiyorum bakalım bişiler sen bulursan haber et bari:)
Canımm durr sakin olll kurumadır tabiiki
Bidaha yarın sabah tekrar dan yap hem olsa çıkmıştı çoktan
Psikolojiktendir
Bende hiç korunmuyorum amaa bebe yoh 😀😀😀 vallaha olsa anamda kırar kafamı nasıl bakacan der almira çok hareketli zaten 😁
Topiktekilerde benden 2.cibebe istiyolar 😳
Evet istiyoruz En Büyük KK
Serklajlı olduğum için doktorum hangini uygun görürse onu kabul edicem. Normal isterim aslında ama sezeryanla doğum yapan arkadaşım sezeryan çok rahat dedi. Kafam karıştı. 😅
Bende serklaj olmuştum direk sezeryan yapmıştı doktorum

Back
X