• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi be sürekli onla mı oynamak istiyor. Belis emekledikten sonra durmak istemedi onda. Bende arada koydum zaten. Çok fazla üzerinde durmakdıktan sonra bişi olmaz herhalde
Aynenn ama genede hic koymamaktan daha iyi
Neseki uyumusken mutfak ve salonu hallettim dip köşe kapıları kapatınca duymadı uyanmadıda😁 yarın yatak oda ve küçük oda kaldı🤩

Bizim ciş sayimiz az kuzu ya su icmiyor emiyo ama yetmio glba
bizimki bazen su içiyor bazen içmiyor kafasına göre takılıyor hanımm
kuzum bilmiyorum ya hayırlısı ile 2-3 ayı öyle böyle atlatsak oturur herşey
görümcem kereviz tatlı patates karnıbahar herşeyi yediriyor sadece geceleri mama veriyor
13 aylık

Ayyy bayılazaaammmm
faint-fainting.gif
Neyle silem bacım duru suyla mı 😁

Amin çok teşekkür ederim, inşallah. 💓 Bebek kendi doğum şeklini belirliyor diye düşünüyorum ben ama yine de işte içimden insan çıkacak düşüncesi beni bir yokluyor arada. 🥲 Bende senim gibi düşünüyorum, ilk doğuran ben değilim herkes bir şekilde doğuruyor diyorum öyle sakinleştiriyorum kendimi. Teşekkür ederim yine de burada bana yazılanlar epey içimi ferahlattı. 🥺

Doktorum bence sezeryan istiyor 😁 Bakalım süreç bize ne gösterecek. İnşallah hapşurur gibi doğururum, kesi mesi olursa da hiç hissetmem. Amin çok amin. 😁
Hiç bunları düşünme hamileliğinin tadını çıkar 😍 Herkes bir şekilde doğuruyor. Bak bize geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşadık, artık bebelerimiz 1 yaşına girecek neredeyse ☺️ Benim son 3 hafta kalana kadar bebeğin pozisyonundan dolayı sezeryan idi. Ama sonradan dönmeye karar verince sıpa normal oldu 😁
Keside acı hissedilmiyor korkma, sonrasında da öyle çok acı çekmedim bile..

Kız aslında tam anlatamadım 7. Ayda kilosu 9 du 2 buçuk ayda 1 kg az alması az geldi yani ondan

Evet aslında iyi birşey tatması yediklerimizden sonuçta sürekli özel tarifler yapamayız😄 ben mamayı ek gıdada keserim demiştimama olmadı artık öyle eskisi gibide emmek istemiyor yani çok hareketli 2-3 dk emip sıkılıyor hemen

Evet oda doğru ben güzel yiyince kilosu azmış gibi geldi ama normalmiş o zaman
Benimkide öyle kuzum surekli hareket halinde 🤣 ben aksamlari ozel biseyler hazirlamiyorum bizle bir ne varsa o sabahlari avakado falan degisik birseyler yapiyorum sadece

• Komik
Reactions: Jou
napıyorsun cano benim canım sıkıldı yaaaaa
bizim kız pazartesi sendromu yaşamış biraz mızmızlanmış
Sende uzaktan birşeyde yapamıyorsun bide haftasonu beraber geçirdiniz ya temelli ondan yana alışıyor maaleseff
Napayim kızçeye yemek ettim 6 7 gibi vericem oturuyoruz beraber cok hareketli herseye dalıyorr
Uyumuşken mutfağı ve salonu dip köşe süpürüp temizledim kapıyı kapatınca duymadı sesi iyi oldu
Yarında benim oda ve küçük oda😁

Evet hiç rahat değil arabada. Bi de izlemek istiyo etrafı Engin kalıyo bakalım bununla rahat ederiz heralde ya. En azından uyuduğunda koymak bile rahat olur
Güvenli seyahat içinde önemli, bende yeni yeni araba kullanmaya başladım. Yeri gelicek sadece ikimiz bineceğiz. Onun için baya şarttı oto koltuğu.. Geriye bebeğin sevmesi kaldı 😁

Back
X