• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Egitici köpeklik bana ablamlardan kaldı. 3 çocuk büyüttüğü (elinden geçtiği) için leş içindeydi. Pilsiz sekilde detarjanla yıkadım sonra petegin uzerinde kuruttum. Bi gün sonra pillerini taktim oynuyor şuan. Bu arada ayagindan kapat mutlaka kapali kalmayinca pil yiyor oynamasaniz bile.
Aradığım yorummmm bozulur diye çok ellemedim kenara atmıştım. Sağıma soluma bir bakayım alıcı gözüyle.. Kaç aydır öylece duruyor üzülüyordum. Saoalsın 🙏

Yeşil kabak veya tatlı kabak püresi azıcık zeytinyağıyla verirsen lifli olduğu için hemen etki ediyor.

Hele ben hele ben. Oyuncak dışarda yere düşse üfleyip veriyorum artık bağışıklığı kuvvetlenir 😅

Ben de hiç adet olmadım ve ikinci bebek istiyorum diye doktora gittim. Adet görmeden olmayacağını söyledi ve suanda regl olmak için ilaç kullanıyorum ki peşine hamile kalabileyim 😁 (inşallah)
Ahahahah kız ben kendi üfürümden bile nem kapıyorum 🤣🤣🤣🤣
Yeşil kabak ve balkabağı sürekli yediriyorum kuzum sanırım o yüzden kaskatı değil.

Sende uzaktan birşeyde yapamıyorsun bide haftasonu beraber geçirdiniz ya temelli ondan yana alışıyor maaleseff
Napayim kızçeye yemek ettim 6 7 gibi vericem oturuyoruz beraber cok hareketli herseye dalıyorr
Uyumuşken mutfağı ve salonu dip köşe süpürüp temizledim kapıyı kapatınca duymadı sesi iyi oldu
Yarında benim oda ve küçük oda😁
oh uyumuşken iyi yapmışsın bende h sonu süpürdüm ama hiç bir işe yetişemiyorum
çamaşırları bile sepette tutuyorum 2 gün sonra ancak yerleştiriyorum
kurutma makinası almayı düşünüyorum ya kurumuyor kızın kıyafetler oğlanın kıyafetler nevresimler bizimkiler derken
zorlanıyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor 😄
5 aydır sanırım 7 kilonun içindeydik. İnşallah 8 küsürlerdeyizdir bu cuma ölçüleceğiz bakalım. En son gittiğimiz doktor ölçtü ama bir halt demedi 😣 Kız birden çok almasın ne güzel bence 10 kilo idealdir. Doğum kilosu kaçtı?

Ayyycok guzelmişş yaaaaa sadece arkaya düşmesi içinmi bu anlamadım
Aynen cağnımm. Sadece sirt ve kafa arkasıni koruyo.
Bizim kız kendini sürekli geriye atıyor ideal fakat tutmaz ki daralır onunla istemez Jou Jou
Hic bi tepki vermedi benim kizim ama akli ermeye baslayinca ve cikarmayi ogrenince istemeyebilir
Aradığım yorummmm bozulur diye çok ellemedim kenara atmıştım. Sağıma soluma bir bakayım alıcı gözüyle.. Kaç aydır öylece duruyor üzülüyordum. Saoalsın 🙏
Bnmkisi cok kirliydi sen yikama yine de al bi islak bez sil yeter. Pil yerini ıslatma yine de nolur nolmaz. Bir aydır oynuyodu bnm kizim ama bgn calismadi anladım. Tabi eskiydi bnm ondan kaynakli da olabilir.

Ben öğlen kıymalı kabak yemeğiyle yoğurt verdim ama diş huysuzu çok yemedi. Öyle olunca akşam yemeğini de biraz erken verdim peynirli ıspanaklı gözleme ve yoğurt. Akşamı güzel yedi ama erken oldu şimdi bir de muz yediririm yatmadan tamam 😇

Kahvaltımızzzzzzzz

Kaşarlı pankek (kimyon nane tambugday su)
tereyağında patates
Tahin pekmez
2 pankeki yedi patatesi yarısı kadar yediii 🤤
Eki Görüntüle 3213631
Afiyet olsun 😍
Kimyon bizim kullandığımız baharatlardan mı veriyorsun dimi birde şey sorcam bacım tarçın verdin mi hiç Seylan tarçını vermek gerekiyormuş galiba bilgin var mı?

• Beğen
Reactions: Jou
Kız aslında tam anlatamadım 7. Ayda kilosu 9 du 2 buçuk ayda 1 kg az alması az geldi yani ondan

Evet aslında iyi birşey tatması yediklerimizden sonuçta sürekli özel tarifler yapamayız😄 ben mamayı ek gıdada keserim demiştimama olmadı artık öyle eskisi gibide emmek istemiyor yani çok hareketli 2-3 dk emip sıkılıyor hemen

Evet oda doğru ben güzel yiyince kilosu azmış gibi geldi ama normalmiş o zaman
Artık azar azar almaları normal kuzum ki bence alma miktarı iyi benim bebe 60-70 kg alıyordu sen düşün. Bana düşük dedi doktor.

Back
X