• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Afiyet olsun 😍
Kimyon bizim kullandığımız baharatlardan mı veriyorsun dimi birde şey sorcam bacım tarçın verdin mi hiç Seylan tarçını vermek gerekiyormuş galiba bilgin var mı?
Vermwdim kuzumm ama duymadımda veriliyomu pek ihtiyacımda olmuyo tarçına ondan herhalde
Ever bildiğimiz kimyon
Artık salçalı yemek yapıyorum buara birşey olmadı

oh uyumuşken iyi yapmışsın bende h sonu süpürdüm ama hiç bir işe yetişemiyorum
çamaşırları bile sepette tutuyorum 2 gün sonra ancak yerleştiriyorum
kurutma makinası almayı düşünüyorum ya kurumuyor kızın kıyafetler oğlanın kıyafetler nevresimler bizimkiler derken
zorlanıyorum
Bende almayı düşünüyorum sürekli as falan olmuyo 🤦‍♀️

Akşam yemeğaammııızzzzzz

Sabahki kaşarlı pankek
Kefir
Dun etmiştim arpa şehriyeyi

Arpa şehriye yatağında kıyma yemeği🤤🤤
Kızım hüpledi bunuda 🤭

20230306_171936.jpg

Bende almayı düşünüyorum sürekli as falan olmuyo 🤦‍♀️
Benim elim kolum kurutma makinem canım😅 o olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye❤️

Benim elim kolum kurutma makinem canım😅 o olmasa napardım bilmiyorum. Hem ütüleme de yapmıyorum mis gibi içim rahat hem de çok kıyafet almama gerek kalmıyor yıkayıp kurutup ertesi gün aynı şeyleri giydirebiliyorum. Electrolux benimki çok tavsiye❤️
Yaaaaaa dimii bi arkadaşım çok kırışıyoe dedi ama arçelikten almış eşimde orda çalışıyo ordan alır büyük ihtimal

Akşam yemeğaammııızzzzzz

Sabahki kaşarlı pankek
Kefir
Dun etmiştim arpa şehriyeyi

Arpa şehriye yatağında kıyma yemeği🤤🤤
Kızım hüpledi bunuda 🤭

Eki Görüntüle 3213963
Yaa ellerine sağlık nefisss. Sabah yumurta sarısı ile az ekmek içi yedi. Öğlen yoğurt yedi bu kadar daha. Akşama da şehriye çorbası yer😂 sizin menüler çok iyi bizimki tek gıda gidiyor hadi hayırlısı

• Komik
Reactions: Jou
Yaaaaaa dimii bi arkadaşım çok kırışıyoe dedi ama arçelikten almış eşimde orda çalışıyo ordan alır büyük ihtimal
Arçelik de güzel marka kuzum, programını bilemiyordur. Ben dolap kuruluğunda ve ekstra hassas tuşuna basıyorum ve içine kurutma topu atıyorum hiç de kırışmıyor. Kupkuru seçiyordur çok dolduruyordur

Yaa ellerine sağlık nefisss. Sabah yumurta sarısı ile az ekmek içi yedi. Öğlen yoğurt yedi bu kadar daha. Akşama da şehriye çorbası yer😂 sizin menüler çok iyi bizimki tek gıda gidiyor hadi hayırlısı
Bizimkide böyle memede aldığı için M -Murphy gibi çok fazla etmiyorum 🤭🤭

Aynen cağnımm. Sadece sirt ve kafa arkasıni koruyo.

Hic bi tepki vermedi benim kizim ama akli ermeye baslayinca ve cikarmayi ogrenince istemeyebilir

Bnmkisi cok kirliydi sen yikama yine de al bi islak bez sil yeter. Pil yerini ıslatma yine de nolur nolmaz. Bir aydır oynuyodu bnm kizim ama bgn calismadi anladım. Tabi eskiydi bnm ondan kaynakli da olabilir.
Evet canım Saoalsın bende nemli bez ile silip üsten kolonya mı fıslatsam diye düşünmedim değil 😁

Sevgili kizçeler nasılsıniz? Şimdi birşey soracam; 9.ay kontrokune gidenleriniz var mi? Biz 8 de gidemedik,depremdi kaos ortami vs vs.. 9.ay kontrolunde kan degerlerine bakiyolar mi,kan testi istiyolar mi? Biz hemen hemen hiç kan ilaci kullanmadik,cok gaz yaptı diye.şimdi korkuyorum kan degerleri düşük çikar mi diye,bilgisi ilgisi olan analar soyleyin hele noluyor?

Evet canım Saoalsın bende nemli bez ile silip üsten kolonya mı fıslatsam diye düşünmedim değil 😁
Kolonya sürme agizlarina sokuyolar her seyi alkollu alkollu daha cok zararı dokunur. Sil geç. Zaten yeni degil mi seninkisi ne kadar kirli olacak? Bebelere mikrop da lazım, bagisikliklarinin gelisimi için :)

Kaşar ne kaşaridur acep 😁 afiyet olsun 😍
Kuzum normal içimin kaşarından kullanıyorum
Elcomm öğlenki yemek vardı ama yemek istemedi bende muzlu pekmez ve cevizli yulaf ezmesi yaptım onu yedi
Sevgili kizçeler nasılsıniz? Şimdi birşey soracam; 9.ay kontrokune gidenleriniz var mi? Biz 8 de gidemedik,depremdi kaos ortami vs vs.. 9.ay kontrolunde kan degerlerine bakiyolar mi,kan testi istiyolar mi? Biz hemen hemen hiç kan ilaci kullanmadik,cok gaz yaptı diye.şimdi korkuyorum kan degerleri düşük çikar mi diye,bilgisi ilgisi olan analar soyleyin hele noluyor?

Canım ben hiç bir damla dahi kullanmadım ama çok şükür iyi kan düzeyi. Korkacak bir durum yok bence. Düşük olsa da öyle korkulacak bir düzeyde en azından olacağını sanmıyorum. Okadar yiyor içiyor mutlaka onlardan da almıştır

Ben gitmedim ama 9. Ayda kan bakicaz demisti doktorum. Koldan bi kac damla alinip degerlere bakiliyormus sanirim. Kan ilaci dedigin demir oluyor degil mi? Normalde 05 ml kullaniyorduk biz 8. Ay kontrolunde 010 mle yani iki katina cikardi doktorum, kilo artisiyla birlikte daha fazlasina ihtiyaclari oluyormus. Ek gıdayla belki tolere etmişsindir, kullanmadın diye illa düşük çıkacagını sanmam

Back
X