• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum normal içimin kaşarından kullanıyorum

Elcomm öğlenki yemek vardı ama yemek istemedi bende muzlu pekmez ve cevizli yulaf ezmesi yaptım onu yedi

Canım ben hiç bir damla dahi kullanmadım ama çok şükür iyi kan düzeyi. Korkacak bir durum yok bence. Düşük olsa da öyle korkulacak bir düzeyde en azından olacağını sanmıyorum. Okadar yiyor içiyor mutlaka onlardan da almıştır
Arada bi değişiklik istemiş hahahah 😁😁😁

bizimki bazen su içiyor bazen içmiyor kafasına göre takılıyor hanımm
kuzum bilmiyorum ya hayırlısı ile 2-3 ayı öyle böyle atlatsak oturur herşey
görümcem kereviz tatlı patates karnıbahar herşeyi yediriyor sadece geceleri mama veriyor
13 aylık
En guzelini yapiyor valla. Bende elimden geldigi kadar herseyi tattirmaya calisiyorum . Bu arada kaç gündür kvlerde kaliyordum bugün geldim evime çok aktif olamadim foto falan atamadim

En guzelini yapiyor valla. Bende elimden geldigi kadar herseyi tattirmaya calisiyorum . Bu arada kaç gündür kvlerde kaliyordum bugün geldim evime çok aktif olamadim foto falan atamadim

Yarından itibaren bekliyoruz ozaman :)

Kizlar benim oğlan gıdıklanmadığı surece kahkaha atmiyor ya 🤭 sadece yan yan sırıtıyor mutsuz bir bebek diye cok uzuluyorum okadar sebeklik ediyoruz ama hiç umrunda degil çok fazla göz temasida kurmak istemiyor uzuluyorum cok bu duruma

Kiz ne gormuyonuz mesajimi beniim, memeler diyorum memeler, nasillar memeler isiriliyomusunux yara fln oldu mi bnm isirmadigi halde dis degen yer tahris gibi oldu aciyo
Hahahahahahaha ayyy lumixxxx krize girdim :KK70: çok pardon beybim etiket gelince yazıp çıkaydumm

İsırıyodu biara ama kızıyodum yapma hayır diyordum hep akıllandı pek yapmıyo

Kizlar benim oğlan gıdıklanmadığı surece kahkaha atmiyor ya 🤭 sadece yan yan sırıtıyor mutsuz bir bebek diye cok uzuluyorum okadar sebeklik ediyoruz ama hiç umrunda degil çok fazla göz temasida kurmak istemiyor uzuluyorum cok bu duruma
Canım bizimkide öyle onun karakteri ile alakalı bence. Birde bize gülmeyen çocuk başkalarına gülmeye başladı:)
Evett kuzumm bende öyle sen artık sizin yediklerinizi verirsinizki sen ne yemek yapıyosan onu verirsin
Ya öyle yapıyorum çoğu zaman onun yiyebileceği tarzda olunca. Yarın ne yapcan bende bakınayım bakalım :)

• Komik
Reactions: Jou
Canım bizimkide öyle onun karakteri ile alakalı bence. Birde bize gülmeyen çocuk başkalarına gülmeye başladı:)

Ya öyle yapıyorum çoğu zaman onun yiyebileceği tarzda olunca. Yarın ne yapcan bende bakınayım bakalım :)
Ben oturuyom öyle çamaşır asılcak nefret ettimm asmaktan 😪

Eveettt kızımın totosuu buyrun😁😁😁😁

M -Murphy aha aynı belistoş

20230306_215732.jpg

Hahahahahahaha ayyy lumixxxx krize girdim :KK70: çok pardon beybim etiket gelince yazıp çıkaydumm

İsırıyodu biara ama kızıyodum yapma hayır diyordum hep akıllandı pek yapmıyo
Kiz bu isirmiyo da emerken disleri mi degiyo napiyosa cektikce aciyoo, napcam bilmiyom
Ben oturuyom öyle çamaşır asılcak nefret ettimm asmaktan 😪
Bitmiyo is bitmiyooo sabah beri oturamadim bende, açım zaten yine, hep acum 😅
Eveettt kızımın totosuu buyrun😁😁😁😁

M -Murphy aha aynı belistoş

Eki Görüntüle 3214060
Ay benekli kiyafeti de cok tatliiis 😍

• Komik
Reactions: Jou
Back
X