• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bu ne boylee yemelik minnoş masallah 😍😍

Kizlar sizin memeler ne durumda ya bu ust disler cikti cikali felaket, uclar degil bu sefer uclarin dipleri yara gibi oluyo cok aciyoo
Ben de bu aralar meme gazisiyim 🤦‍♀️ Ctesi 3.disini çıkardı o gün de benden minnak bir parça kopardı ve yarayı da her emme de tekrar kanatıyor dayanmaya çalışıyorum 🥺

Ben de bu aralar meme gazisiyim 🤦‍♀️ Ctesi 3.disini çıkardı o gün de benden minnak bir parça kopardı ve yarayı da her emme de tekrar kanatıyor dayanmaya çalışıyorum 🥺
Ah anasinin tadina bakmis bebik 🙈 bi bizi kitlamadiklari kaldiydi, gecmisolsun arkadasim hemen duzelir insallah cunku dayanilir gibi degil acisi ya
Olabilir olsun belki beğenmedii
Kofte cok pitirik geldi ona, kiz kofti sevilmezmiii, ben yedim yemediklerini zaten 😆

Belki seninkisi sever du bakalım. Önce bi ayrı vermeyi dene bence yerse öyle karıştırırsın 🤗
İnsallah sever, iste sogan kereviz havuc patates minik kup kup, icine de azcik pirinc, zeytinyagli kereviz yemegi yapicam, sevmezse blendrlayip denerim valla 🙈

Ay ne diyosun yaa 😨 alt dişlerine yeni alıştı bnm memeler. Üst dişler yola çıkmışlar gözüküyorlar inşallah geç çıkar diye dua ediyodum ama kısmet böyleymis. Azıcık bilinclenselerdi de öyle çıksaydı keşke şu dişler

Ah anasinin tadina bakmis bebik 🙈 bi bizi kitlamadiklari kaldiydi, gecmisolsun arkadasim hemen duzelir insallah cunku dayanilir gibi degil acisi ya

Kofte cok pitirik geldi ona, kiz kofti sevilmezmiii, ben yedim yemediklerini zaten 😆

İnsallah sever, iste sogan kereviz havuc patates minik kup kup, icine de azcik pirinc, zeytinyagli kereviz yemegi yapicam, sevmezse blendrlayip denerim valla 🙈
Köfteyi beğenmedii hehehehe benim kocamda hiç köfte yemezz oda mangalda akçaabat köfte olcak 😁

Hiç bunları düşünme hamileliğinin tadını çıkar 😍 Herkes bir şekilde doğuruyor. Bak bize geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşadık, artık bebelerimiz 1 yaşına girecek neredeyse ☺️ Benim son 3 hafta kalana kadar bebeğin pozisyonundan dolayı sezeryan idi. Ama sonradan dönmeye karar verince sıpa normal oldu 😁
Keside acı hissedilmiyor korkma, sonrasında da öyle çok acı çekmedim bile..
Canımsınız ya, çok tatlısınız çok teşekkür ederim. Gerçekten ferahladım, doğum sadece bir an diyorum artık. Bu kadar belirsiz bir an için kalan aylarımı endişe ile doldurmak istemiyorum. Onu şimdiden merakla bekliyorum, annelik bitmeyen bir kaygı bozukluğu derdi annem hep. Abartma derdim, abartmıyormuş.😁

Sevgili kizçeler nasılsıniz? Şimdi birşey soracam; 9.ay kontrokune gidenleriniz var mi? Biz 8 de gidemedik,depremdi kaos ortami vs vs.. 9.ay kontrolunde kan degerlerine bakiyolar mi,kan testi istiyolar mi? Biz hemen hemen hiç kan ilaci kullanmadik,cok gaz yaptı diye.şimdi korkuyorum kan degerleri düşük çikar mi diye,bilgisi ilgisi olan analar soyleyin hele noluyor?
Biz gittik kan alındı. Valla demir düşük çıkmış biraz burdaki doktor öyle dedi de benim araştırdığıma göre de yüksek çıkmıştı kafam karıştı. Ankaradaki doktora da attık sonucu. Yani biz düzenli kullanıyoruz düşük gelmesine şaşırdım çünkü.

Cool bi bebek öyleyse. Illa herkese boncuk dağıtacak hali yok ya bebişin 😄hepsinin bi karakteri var. Ilerde nasıl bir mizaca sahip olacakları daha şimdiden belli oluyor 🤸‍♀️
Ayy insallah oyledir tek sert olsun ben raziyim insan türlü türlü seyler dusu🥹

Kurutma makinesi candır annemler bile aldırdım yeni ben daha alamadım 🤣 Gugubicim senin aynı marka hava temizleyicisi de vardı dimi ben daha onu bile alamadım 🙈
Evet canım doğru hatırlıyorsun. Onu da her gece kullanıyorum yatak odasında mis gibi oluyor oda. Açmayınca ağırlaşıyor sanki odanın havası sabaha kadar. Bir de robot süpürgem olmasa napardım diyorum😂

Valla kuzum benimki kimseye kahkaha atmiyor amcasi halasi teyzeleri neneler dedeler herkes ugrasio asla kimseye gülmüyor sadece yan yan sırıtıyor umarim karakteridir .. gercekten acaba mutsuz bir bebegim mi var demekten alikoyamiyorum kendimi yabancida ayirmiyor herkese gider mesela sıck kanlı ama kahkaha yok hic
Bizim oğlan da her pişt diyene gülüyor ağzını yaya yaya ama aslında genel olarak çok ağlayan mızıldak bir bebek. Yani mutlu mutsuz olduğunu göstermez bence çünkü gülüp hemen ardından ağlayabiliyor da mesela😂

Back
X