• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
vallahi ya Rabbim herkesin yardımcısı olsun
şu var tek maaş oluncada ona göre harcama yapıyorsun kuzu
bizim sıkıntımız çift maaşa güvenerek oluşturulan kredi borçları okul taksitleri vardı birden tek maaş olunca bocaladık şimdi toparlıyoruz bakalım ama hedefim borçları bitirip tek maaş gibi yaşayabilmek :KK70:
Doğru diyorsun durum ne ise ona göre borçlanıyorsun bir cesaret geliyor 🙈 Kız ben evlenmeden önce kredi vs bilmezdim 😁 Şu ekonomi bir düzelse ne güzel olur.. Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏

Çok teşekkür ederim kuzum siyez unu yok bende tam buğday olur mu acaba?
Ruşeym kullandın mı hiç ya da kızlardan kullanan var mı?
Olur olur tam bugday unu yulaf unu hepsi olur, ruseym aldim ama daha kullanmadim bende
Saoalsın lumixcim verdiğin tavsiyeler çok güzel.. Ben sadece gün kurusunu blend yapıyorum. Onun harici çatalla eziyorum. Meyveleride hep cam rende ya da çatalla ezerek yaptım. Gerçi elma armut muz cennet hurması bunların harici meyve vermedim. Senin geçen tarif ettiğin Elmalı yulafı bir deneyemedim o aklımda.. Çeşit olayı az bende döndür dolaş benzer şeyler vermiş oluyorum hep 😕
Cesit konusunda bende zorlaniyorum, dene de elemali armutlu herseyli yulaf cok guzel oluyo, afiyet olsun bebise
Lumix Lumix birde hangi zyağı kullanıyorsun?
Bizim kendimize kullandigimiz zeytinyagindan kullaniyorum, biyerlerden getirmislerdi oyle dogal diye valla markasini da bilmiyorum hic

Doğru diyorsun durum ne ise ona göre borçlanıyorsun bir cesaret geliyor 🙈 Kız ben evlenmeden önce kredi vs bilmezdim 😁 Şu ekonomi bir düzelse ne güzel olur.. Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏

ben evlenmeden öncede sürekli kredi borçlarım oluyordu fakat artık borçlanmaktan korkar olduk zaman çok zorlaştı
amin kuzucum Rabbim yardımcımız olsun

Ay bizim izinlerde hafta itibari kalkıyor 5 gün 1 fiil işte olucam pufff 🙈 1 ay sonra da kesin 6 güne çıkıcak 🤣

bende mart ayı itibari ile tam zamanlı başladım bir yandanda rahat ettim çünkü kopuk oluyordum
bi sipariş alıyorum ertesi 3 gün yokum ne oldu ne bitti tuhaf bir durum oluyordu
şimdi raporlaamaya devam ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
6 gün çalışmak çok zor ya ben yıllarca çalıştım artık c.tesileri gelmiyorum

Her bebek emeklemeyebilirmiş kuzum Benimkide emeklemiyor. Yürümeye teşvik amaçlı yürütme alıştırması yaptırmaktan vazgeçme bence.. Biz mesela önünde ayaklarla ses çıkartıyorduk çok ilgisini çekip oda yapmaya çalışıyor.
valla tek olmamak biraz rahatlattı 😔 ben de önünde emekliyorum belki özenir diye 😂😂

bu arada beğendi tarifi istemişsin, ben ss almıştım atıyorum 😅

Eklentiler

• 60D62A35-29EB-4D39-9967-8224D797102B.webp
    60D62A35-29EB-4D39-9967-8224D797102B.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar bizim buralarda hava 18 21 arasi hep gündüzleri ben welsoft tulum giydiriyorum disari ciktigimizda bide kilotlu corap acaba yanlismi yapiyorum ya yavrum sıkılıyormudurki disarda terlemio ama babasu aksam bizi aldiginda arabada eve gelene kadar sucuk gibi oluyor ama hic durmuyor oturmuyor hel hareketli ondanmi ki 🫣

Kizlar bizim buralarda hava 18 21 arasi hep gündüzleri ben welsoft tulum giydiriyorum disari ciktigimizda bide kilotlu corap acaba yanlismi yapiyorum ya yavrum sıkılıyormudurki disarda terlemio ama babasu aksam bizi aldiginda arabada eve gelene kadar sucuk gibi oluyor ama hic durmuyor oturmuyor hel hareketli ondanmi ki 🫣

Ben tulum giydirdiğim zaman kışın dahi ince penye tarzı alt üst giydiriyorum çünkü çok sıcak tutuyor. Eğer cafeye bir yere gireceksek yanıma hırka alıyorum onu giydiriyorum tulumu çıkarıp. En azından külotlu çorap giydirme yazık bu alıyordur hava okadar soğuk değil artık

Ben tulum giydirdiğim zaman kışın dahi ince penye tarzı alt üst giydiriyorum çünkü çok sıcak tutuyor. Eğer cafeye bir yere gireceksek yanıma hırka alıyorum onu giydiriyorum tulumu çıkarıp. En azından külotlu çorap giydirme yazık bu alıyordur hava okadar soğuk değil artık
Aynen ince birseyler giydireyim altina

Jou Jou bacım senin bir hünkar beğendimiydi bebek için ay bir tarifin vardı arıyorum arıyorum bulamıyorum 🙈 Akşama ne yapcanız bebelere
Ben karnabahar etcem bugün kuzum hiç etmedim

Kiyma kavurdum soğan kapya biber salcası nane sivri biber
Altınada
Un su muhallebi gibi kavurdum bebeğim

Back
X