- 5 Mart 2021
- 6.247
- 9.055
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.641
Ahahah lafta kaldı dreamgirl ük elin oğlu ezdide geçtievet rahatlayacaksın tabi kendine gel sen koskoca dreamgirls sünnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah lafta kaldı dreamgirl ük elin oğlu ezdide geçtievet rahatlayacaksın tabi kendine gel sen koskoca dreamgirls sünnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Doğru diyorsun durum ne ise ona göre borçlanıyorsun bir cesaret geliyorvallahi ya Rabbim herkesin yardımcısı olsun
şu var tek maaş oluncada ona göre harcama yapıyorsun kuzu
bizim sıkıntımız çift maaşa güvenerek oluşturulan kredi borçları okul taksitleri vardı birden tek maaş olunca bocaladık şimdi toparlıyoruz bakalım ama hedefim borçları bitirip tek maaş gibi yaşayabilmek![]()
Analık kadınlık zor kendinden önce her şeyi herkesi düşünmek zorundasınValla sorma kuzum ya bitmeyen bir temizlik yapmışlar :)
Yaaaaa varya kalplerimiz birmiş bende bugün içimden geçiriyordum 1 yaş yaklaşıyor kızlar neler düşünüyor acaba diyeGüneşe elbise bakarken gördüm ve dedimki bebelerin 1.yaşları yaklaşıyor
birden kendimi elbiselerle ve süslemelerle buldum
Eki Görüntüle 3215088
Ay bizim izinlerde hafta itibari kalkıyor 5 gün 1 fiil işte olucam pufffay iç bacım hakkındır
ben işteyim videolar geliyor iyiymiş kızım içim rahat ediyor
yemek bekliyorum bende acıkkkkkkkkktım![]()
Iptal ettim bgn baska bakiniyorum1 ay nedir yahuuuu yurt dışından mı geliyor mübarekbende düşünüyorum 1 kaydırak, 1 salıncak birde içine girip zıplıyorlar ya ondan olsa bir süre idare eder belki
![]()
Olur olur tam bugday unu yulaf unu hepsi olur, ruseym aldim ama daha kullanmadim bendeÇok teşekkür ederim kuzum siyez unu yok bende tam buğday olur mu acaba?
Ruşeym kullandın mı hiç ya da kızlardan kullanan var mı?
Cesit konusunda bende zorlaniyorum, dene de elemali armutlu herseyli yulaf cok guzel oluyo, afiyet olsun bebiseSaoalsın lumixcim verdiğin tavsiyeler çok güzel.. Ben sadece gün kurusunu blend yapıyorum. Onun harici çatalla eziyorum. Meyveleride hep cam rende ya da çatalla ezerek yaptım. Gerçi elma armut muz cennet hurması bunların harici meyve vermedim. Senin geçen tarif ettiğin Elmalı yulafı bir deneyemedim o aklımda.. Çeşit olayı az bende döndür dolaş benzer şeyler vermiş oluyorum hep![]()
Bizim kendimize kullandigimiz zeytinyagindan kullaniyorum, biyerlerden getirmislerdi oyle dogal diye valla markasini da bilmiyorum hicLumix birde hangi zyağı kullanıyorsun?
Ahahah lafta kaldı dreamgirl ük elin oğlu ezdide geçti![]()
Doğru diyorsun durum ne ise ona göre borçlanıyorsun bir cesaret geliyorKız ben evlenmeden önce kredi vs bilmezdim
Şu ekonomi bir düzelse ne güzel olur.. Allah herkesin yardımcısı olsun
![]()
Yaaaaa varya kalplerimiz birmiş bende bugün içimden geçiriyordum 1 yaş yaklaşıyor kızlar neler düşünüyor acaba diye![]()
Ay bizim izinlerde hafta itibari kalkıyor 5 gün 1 fiil işte olucam pufff1 ay sonra da kesin 6 güne çıkıcak
![]()
valla tek olmamak biraz rahatlattıHer bebek emeklemeyebilirmiş kuzum Benimkide emeklemiyor. Yürümeye teşvik amaçlı yürütme alıştırması yaptırmaktan vazgeçme bence.. Biz mesela önünde ayaklarla ses çıkartıyorduk çok ilgisini çekip oda yapmaya çalışıyor.
Kizlar bizim buralarda hava 18 21 arasi hep gündüzleri ben welsoft tulum giydiriyorum disari ciktigimizda bide kilotlu corap acaba yanlismi yapiyorum ya yavrum sıkılıyormudurki disarda terlemio ama babasu aksam bizi aldiginda arabada eve gelene kadar sucuk gibi oluyor ama hic durmuyor oturmuyor hel hareketli ondanmi ki![]()
Aynen ince birseyler giydireyim altinaBen tulum giydirdiğim zaman kışın dahi ince penye tarzı alt üst giydiriyorum çünkü çok sıcak tutuyor. Eğer cafeye bir yere gireceksek yanıma hırka alıyorum onu giydiriyorum tulumu çıkarıp. En azından külotlu çorap giydirme yazık bu alıyordur hava okadar soğuk değil artık
Ben karnabahar etcem bugün kuzum hiç etmedimJou bacım senin bir hünkar beğendimiydi bebek için ay bir tarifin vardı arıyorum arıyorum bulamıyorum
Akşama ne yapcanız bebelere
Hahahah yok genell olarakk ettim bebeğimm memleketimin meşhur muhlamasıKız bebe mıhlaması mı bu tarifff![]()
Benimki fabrikada calısıyo kuzum zor metal da çalışıyorYok kuzum eşim belediye de çalışıyor. Sende haftasonu yolla kızınla eşini yap rahat rahat temizliğini :)