- 25 Ekim 2021
- 3.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek beybi :)Oyy sağ ol kuzum ya![]()
Kadının fizik de efsane yabn kilomu bacaklardan takip ederim hep aynada iki ayağımı değdirip baktığımda üst bacakların değmemesi gerek birbirine
su an değmiyor ama boşluk az o boşluk azcık daha açılsın diye yapcam
Ay ben yapamam ölürüm kalırımm o an belim burkulur vallaha![]()
Ayyyy Saoalsınvalla tek olmamak biraz rahatlattıben de önünde emekliyorum belki özenir diye
bu arada beğendi tarifi istemişsin, ben ss almıştım atıyorum![]()
Yoh yohh hic sevmem spor yurüyüş edeyim daha iyiYaparsın kız dene bence:)
Tramboline gerek yok yaa böyle tavana asmalilar iş goruyor hem de daha korunaklı tramboline göre. Bak şundan bnm aldigim fiyati 300 dü. Bi de bunun yurutec gibi olanlarindan var ama onlar hem cok yer kapliyo hem de gereksiz pahalı.İyi yapmışsın 1 ay çok uzunArkadaşımın kızı çok oynuyordu içinde dedim bu erkek bebek daha çok sevebilir ama tabi fiyatları uçmuştur ya trambolin miydi gerçek ismi tamda hatırlamıyorum. Bime gelmişti Bahçeli evler için güzel seçenek ya da evi büyük olanlar için
![]()
Saoalsın kuzum çok makbule geçti salça yarın gelicek yarına aldım menüyüBen karnabahar etcem bugün kuzum hiç etmedim
Kiyma kavurdum soğan kapya biber salcası nane sivri biber
Altınada
Un su muhallebi gibi kavurdum bebeğim
Heeee tamam kuzu normal mıhlama tarifiHahahah yok genell olarakk ettim bebeğimm memleketimin meşhur muhlamasımısır herhangi bi bebe şeyden almadım evde organik vardı onla ettim
Süper taktik ehehehehBnm kocam bana bunlarin hepsini almak icin son teknolojiyi bekliyo . Hadi bakalım bekliyoruzdaha iyisi çıkar dur sen diye diye aklınca oyalaiyo beni
Icirdim içirdimm mercimek protein kuzum veriliyo zaten 6aydan itibarenSaoalsın kuzum çok makbule geçti salça yarın gelicek yarına aldım menüyüKırmızı mercimek içirdin mi sen minnoşa.. Annem mercimek yapmış verelim bebeğede dedi.
Evet evett ben kaşar rendeledim küçük sarımsak rendesiyleHeeee tamam kuzu normal mıhlama tarifiBizim evde çok yapılır mıhlama
![]()
Yaa benim kızım bu aralar bi hic bisey yemiyo ek gida olarak. Doktor anne sutunu azalt 4 öğüne cikacaz artik dedi ama gozu hep memede, agladigi icin azaltamiyorum da öyle. Bi yogurt yiyodu onu da artik 3 kasik alip birakiyo ne etsem bilemedimEvet evett ben kaşar rendeledim küçük sarımsak rendesiyle
Canım diş gelecek olabilir. Bizim de öyle pek de K gıda istemiyo sürekli emmek istiyo . Ya da hazır sut varken yemek zor geliyo bence bunlaraYaa benim kızım bu aralar bi hic bisey yemiyo ek gida olarak. Doktor anne sutunu azalt 4 öğüne cikacaz artik dedi ama gozu hep memede, agladigi icin azaltamiyorum da öyle. Bi yogurt yiyodu onu da artik 3 kasik alip birakiyo ne etsem bilemedim
Süper taktik ehehehehBakalım seninki ne zaman pes edecek.. Adamların anlamadığı şu kadınlar aslaaaa unutmaz
![]()
O zaman üst bacak etkinlik yap bol bol kuzum . Ya bn takintiliyim resmen gelip geçip oramı buramı kontrol edip duruom . Büyük kızımdan görüyo o da bakıyo sürekli şimdiNe demek beybi :)
Ben değdirmeden sürünüyor zaten bacaklar![]()
Dr da saçmalamasın yaa ben doktoruma dedim 3 ögün yapmıyo bazen meme istiyo dedim olsun emzir bol bol demişti bana ben bazen yaparım bazen yapmam yanii bebek iştee seninkinde daha tatlı alıyorr kilosu iyimii iyi gidiyosa sıkintı yokYaa benim kızım bu aralar bi hic bisey yemiyo ek gida olarak. Doktor anne sutunu azalt 4 öğüne cikacaz artik dedi ama gozu hep memede, agladigi icin azaltamiyorum da öyle. Bi yogurt yiyodu onu da artik 3 kasik alip birakiyo ne etsem bilemedim
Arada bi boyle et belistoşumaa marifetlerin yettiiiiİlk önce mücver yaptım yemedi sıpa
Eki Görüntüle 3215243
Eki Görüntüle 3215244
Sonra muzlu hurmalı yulaf ezmesi yaptım onu yedi