• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar cumartesi kızımın sınıf ark ları gelecek anneleriyle. Kalburabasti yaptım damla çikolatalı kurabiye yaptım, ıspanaklı kek yapcam kısır yapcam. Ama dereotu poğaça mi yapsam yoksa dondurucumdan börek mi çıkarsam sizce ya ?
Yaaaa yormuşsun kendini baya bence dondurucudan börek çıkar 🍀

Ben de biraz daha devam edeyim newvite daha dişleri yeni bizimkinin kararma olursa değişeceğim bende. 😇

Bana sormadın ama ben de cevap vereyim 😁 ben iki aydır veriyorum mercimek çok da seviyor. Ama ilk başlarda eğer akşam veriyorsam içine kimyon kattım biraz ki gaz yapmasın diye. Şimdi eklemiyorum kimyonu direk veriyorum.
Olsun bacım her soru hepimize 😁 Bayıldı benim minnoş mercimeğe çok iyi oldu ya seçenek oldu benim için 😁 Bugün öğlen yemedi ama 🤣

Bu aralar bana bi hamaratlık geldi hayırdır inş :) buzluğu bu sefer boşaltıp temizledim. Bir sürü ekmek atmıştım dondurucuya onları fırına attım sonra galeta unu yaptım. Börek yapıp buzluğa attım. Bulaşıkları yıkadım. Ortalığı topladım. Gündüz yaptıklarımı saymıyorum bile. Umarım bu hamaratlık devam eder ehehe

Bu aralar bana bi hamaratlık geldi hayırdır inş :) buzluğu bu sefer boşaltıp temizledim. Bir sürü ekmek atmıştım dondurucuya onları fırına attım sonra galeta unu yaptım. Börek yapıp buzluğa attım. Bulaşıkları yıkadım. Ortalığı topladım. Gündüz yaptıklarımı saymıyorum bile. Umarım bu hamaratlık devam eder ehehe
Ya benim buzluk ve derin dondurucu tıka basa dolu biraz boşalsa kek kurabiye falan yapıp atmak istiyorum

Back
X