Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alçıpan olmaması lazım. Biz de once biyeri deldik baktik alcipan sonra baska bi yeri daha deldik tavana vurunca boş ses degil dolu bi ses cikmasi lazim. Boş boş ses cikarsa bilki alcipan. Allah allah öneriyolar diye okumuştum ben de. 9. Ay kontrolumde kendi dokt. Da bi sorayim bakalim
Sorunca doktora buraya da yaz olur mu merak ettim.
Demesen aklıma gelmez alçıpan meselesi Benim kv aklını yitirir sanırım tavana bir şey çaksam salıncak baya kafama yatıyor ama araştırıp sağlam bakmak lazım.
Sorunca doktora buraya da yaz olur mu merak ettim.
Demesen aklıma gelmez alçıpan meselesi Benim kv aklını yitirir sanırım tavana bir şey çaksam salıncak baya kafama yatıyor ama araştırıp sağlam bakmak lazım.
Bu aralar bana bi hamaratlık geldi hayırdır inş :) buzluğu bu sefer boşaltıp temizledim. Bir sürü ekmek atmıştım dondurucuya onları fırına attım sonra galeta unu yaptım. Börek yapıp buzluğa attım. Bulaşıkları yıkadım. Ortalığı topladım. Gündüz yaptıklarımı saymıyorum bile. Umarım bu hamaratlık devam eder ehehe
Daha karar veremedim ama Kahve tonlarinda dusunuyorum begendigim bi kaç konsept var fiyat almadim çünkü icerisinde pasta ve misafirler icin masa sandalyede dusunuyorum bide sekerlemeler fanlan oluyor ya sekilli sukullu hepsini toparlayip fiyat istiycem
Benden bu kocaya 2. Çocuk çalışmaz valla asla unutmayacağım ahahah böyle deyip 2. Yolda dermişim Ama yokkkkk beni ikna etmesi zor her dediğimi yapacak anca öyleeee
Oyyy Allah ım sarı kafa bu da ya terletme hepsinde oluyo bence canım ya . Tabi aşırı olmadığı sürece. Bizim ki de uyudu ilk gün ama bakalım çok da güvenemiom