• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Boncuk000 Boncuk000 sonunda oto koltuğu denedik. Sevdi bence hemende uyudu 😁 Ama terletiyor sanırım.
92B250CB-3FAE-49F7-9BC6-EC4CC820E1AA.webp

Alçıpan olmaması lazım. Biz de once biyeri deldik baktik alcipan sonra baska bi yeri daha deldik 😭 tavana vurunca boş ses degil dolu bi ses cikmasi lazim. Boş boş ses cikarsa bilki alcipan. Allah allah öneriyolar diye okumuştum ben de. 9. Ay kontrolumde kendi dokt. Da bi sorayim bakalim
Sorunca doktora buraya da yaz olur mu merak ettim.
Demesen aklıma gelmez alçıpan meselesi 🙈 Benim kv aklını yitirir sanırım tavana bir şey çaksam 🤣 salıncak baya kafama yatıyor ama araştırıp sağlam bakmak lazım.

Sorunca doktora buraya da yaz olur mu merak ettim.
Demesen aklıma gelmez alçıpan meselesi 🙈 Benim kv aklını yitirir sanırım tavana bir şey çaksam 🤣 salıncak baya kafama yatıyor ama araştırıp sağlam bakmak lazım.
Tamam canım yazarım. Boş bi zamanında tavana toklat mopun sapıyla veya bi merdaneyle karpuz secer gibi 😂

Ben de burdaa

Bu aralar bana bi hamaratlık geldi hayırdır inş :) buzluğu bu sefer boşaltıp temizledim. Bir sürü ekmek atmıştım dondurucuya onları fırına attım sonra galeta unu yaptım. Börek yapıp buzluğa attım. Bulaşıkları yıkadım. Ortalığı topladım. Gündüz yaptıklarımı saymıyorum bile. Umarım bu hamaratlık devam eder ehehe
Bana da geliyolar oyle arada, sonra bi bakiyorum ev isi yapmaktan kendimi rahatlatick hicbise yapmamisim
Ellerine sağlıkkkk 😍 kızzz bu havuç suyunu ney ile sıkıyonuz meyve sıkacağı makinesi değildir inşallah 😁
Kati meyve sikacagiyla sıktım kiz niye degildir insallah zararli falanmiymis ??

Daha karar veremedim ama Kahve tonlarinda dusunuyorum begendigim bi kaç konsept var fiyat almadim çünkü icerisinde pasta ve misafirler icin masa sandalyede dusunuyorum bide sekerlemeler fanlan oluyor ya sekilli sukullu 😅🤣 hepsini toparlayip fiyat istiycem
Hımm evde değil dışarda mi yapcan o zmn. Hadi bakalım ins paylaşalım burdan da ya fotislerimizi digumgunusunde 😍

Back
X