• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gunaydin
ACC909FF-3AB3-4518-9893-55EE958D4104.webp
Armutlu yulaf
Dereotlu pankek
Yumurta
Muz

Sanki her gun ayni kahvaltiyi veriyo gibiyim ya cesit yok

2 3 ay durması yeterli dondurucuda kuzum
Ben cikardiğı gibi buz şeklinde koydum pisirdim bekleterek kokar düşündüm
Bildiğin et yemeği gibi yaptım soğan salca kekik az tuz falan öyle sogudu attım dondurucuya
Ooo ben baya sade vs düşündüm tamamdır Saoalsın kuzum ☺️

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kiz pankek de 3 gundur ayni pankek 🤣 sabah oglen aksam ekmek niyetine ayni pankek, bugun mucver ya da kek gibi bisey yapmam lazim bebike artik bikti 🤣
Ekmek arıyorlar gerçekten valla annem sarıbuğday ekmeği diye bir fırın ekmeği var onun içini veriyor artık karışmıyorum yemesin diye seviyor bebe 🙈 ben hiç yapamadım bebek pankek zormuş gibi geliyor 🙈 Kek tarzı bir şey yap yapabiliyorsan 😁

Ekmek arıyorlar gerçekten valla annem sarıbuğday ekmeği diye bir fırın ekmeği var onun içini veriyor artık karışmıyorum yemesin diye seviyor bebe 🙈 ben hiç yapamadım bebek pankek zormuş gibi geliyor 🙈 Kek tarzı bir şey yap yapabiliyorsan 😁
Pankekin nesi zor yumurta su un yallah 😅 icine de havuc rendele mesela ya da dereotu koy ne bilim aklina ne geliyosa, dok tavaya minik minik, cok basit iste bana en kolay gelen o oldu

Ben bu sabah tarhanali yulaf unlu beyaz peynirli omlet yaptım. Çok sevdi. Benm kızım tuzlu ekşili şeyleri seviyor tatlı yemiyor. Hiç zorlamıyorum ilerde illaki tatlı yer 😁 yediklerinden devam ediyorum artık 😀
BAk hele yavvv aynı ben bende çok severim ekşili tuzlu benimkide yiyo yedikçe yiyesi geliyo

Ayyy kızlarrr iki dk dinleneyeyim dedim zaten iyi değilim hasta oldum
Oturdu izliyo cizgifilm biraz 10dk sonra kapatırüm artık ilkkez bukadar iyi bakıyo hiç bakmazdı kafasınıda koydu yastığa😀 gülüyo oynuyo
Bebelerin bile kişisel zevkleri var kuzum YouTube açıldığında benimki gülmeye başlıyor 😁
Geçmiş olsun soğuk algınlığı gibi bir şey mi?

• Beğen
Reactions: Jou
Pankekin nesi zor yumurta su un yallah 😅 icine de havuc rendele mesela ya da dereotu koy ne bilim aklina ne geliyosa, dok tavaya minik minik, cok basit iste bana en kolay gelen o oldu
Ya şu zeytinyağı ısıtılma meselesi canımı sıkıyor fena taktım kafaya.. Tavaya sürmek vs gerekiyor. Keçiboynuzu unu kullandın mı hiç? Onu merak ediyorum aslında onla pankek yapıyorlar.

Back
X