Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8aydan sonra veriliyor diye biliyorum kuzum öyle başladım ne zaman gittinde verme dedi acep benim doktorda der onu verme bunu ver 8ay geldi vermeye başladım internetede öyle diyo
Kizlar ya benim oglan ileri geri sallanmaya basladi 3 4 gündür ozellikle babasinin kucaginda ve yerde otururken cok yapiyor bendeykende yelteniyor ben hemen dikkatini dagitiyorum ritimmi tutuyor kendi kendine oyun gibi yada allah korusun baska birseymi cozemedim ya
Doğaçlama çorbası içinde havuç, domates, arpa şehriye, mantı, kemik suyu var belis tabağı bitirdi çok sevdi valla tencerede kalan kısmı ben yedim Eki Görüntüle 3216126
Doğaçlama çorbası içinde havuç, domates, arpa şehriye, mantı, kemik suyu var belis tabağı bitirdi çok sevdi valla tencerede kalan kısmı ben yedim Eki Görüntüle 3216126