• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yanı bncede olur sonuçta Bahçeli arabaların olduğu yer dışında alan da var ama iste yaptırmam diyo eşim . Çekiniyormuş gösteriş gibi 😂gösteriş yapacak olsam en lüks mekanda kutlarım neyin gösterisi olacak bunda ama gel de anlat
Ah kuzum bi anlasalar zaten bizi

ay çok zor işin senden başkasında da uyumuyor zor oluyor
bizimki memede uyuyamayıp ağlıyordu 3 aylıktı
hertürlü ağlıyor diye ayakta ağlaya ağlaya sallanarak uyudu
şimdi memede olsada tam dalamıyor bide işe başladım unuttu memede uyumayı
ama zor ayağıma aldıkça bana direniyor biliyor meme var inmek istemiyor memeden
Bu meme duskunlugu beni bitiriyor zaten sıpaların . Zor valla isim nasil olcak blmiom byle

Kizlar salincak bindirdinizmi minnoklara hiç

• Beğen
Reactions: Jou
Doktor nededi kii
Bende uçakla gitcem rizeye korkuyorum kulağında sıkintı olurmu diye almiraya

ağrı yapıyo benim çünkü inince
Mutlaka kalkarken de inerken de emzir yoksa orta kulak iltihabı olur dedi. Dr kuzenime sordum o da yani emzir ya da emzik ver ya da biberonla birsey içir kulak zarı baskı yapar falan dedi ama Murphyy Murphyy tecrube etmiş 3 kez birsey olmuyormuş içim rahat etti ☺️

Mutlaka kalkarken de inerken de emzir yoksa orta kulak iltihabı olur dedi. Dr kuzenime sordum o da yani emzir ya da emzik ver ya da biberonla birsey içir kulak zarı baskı yapar falan dedi ama Murphyy Murphyy tecrube etmiş 3 kez birsey olmuyormuş içim rahat etti ☺️
Eee süperr iyi bariii bende emziririmm neolur neolmaz😅 inaallahh ağlamazz kapalı alanda daralıyo benim kız

Kızlar belise asla çorap giydiremiyorum. Ben giydiriyorum o çıkarıyor :) var mı sizin minnaklar dan yapan

• Komik
Reactions: Jou
Back
X