• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy bindircem yagmur yagdi haavda cok soğuk bizim burda site icerisinde var ama güvenemiyorum
Bende yelteniyorum sonra bi korkuyorum yarin parka gidesim var biraz kendine gelsin yorulsun 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Bayıldık hepsi bitti 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230313_190938_Gallery.webp
    Screenshot_20230313_190938_Gallery.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 43
Ben kaçırmışım kuzu ne iğnesi almirayamı?
B12 si cok düşük çıktı kuzumm 8aylikken kan aldırmıştı dr 9aylıkken normaldede iste iyiki aldı 3 tane iğne yedi 1ini yedi ogün 2cisi 1hafta sonra e cusude 1ay sonra oda bugün son bakalım kan aldırıcaz oda anca 3nisana

Ben hamileyken pek almamış benimkide cok düşükmüş okadae takviyeler vitaminler ictim yedim ictim fayda etmedi demekki ben hamileyken kan aldırınca belliydi

bu arada gece uymadığımız için derin gün içinde bildiğin bitik oluyorum yapılacak aklımda bir dünya iş var ama kolum kalkmıyor vitamin mi alsam diye düşündüm
geçen haftalarda eşim uyuttu gece beni gündüz görmen lazım dopingli gibiydim :KK70:
Vitamin kullan tabi, genc yaşta dişlerin dökülür yoksa bebekler vücuttaki vitaminleri süt vasitasıyla çekiyolar 😅 Benimki de gündüz iyi uyudu hala uyuyo akşam nöbet var yine 🤣

B12 si cok düşük çıktı kuzumm 8aylikken kan aldırmıştı dr 9aylıkken normaldede iste iyiki aldı 3 tane iğne yedi 1ini yedi ogün 2cisi 1hafta sonra e cusude 1ay sonra oda bugün son bakalım kan aldırıcaz oda anca 3nisana

Ben hamileyken pek almamış benimkide cok düşükmüş okadae takviyeler vitaminler ictim yedim ictim fayda etmedi demekki ben hamileyken kan aldırınca belliydi
İnşallah toparlamıştır güzel haberler alıraınız. Urasında b12 sınırda çıktı bide demiri düşük bizde ek olarak kullanıyoruz fıs fıs verdi oceanın. Sende alıyormusun sütten geçer dedi doktor

• Beğen
Reactions: Jou
İnşallah toparlamıştır güzel haberler alıraınız. Urasında b12 sınırda çıktı bide demiri düşük bizde ek olarak kullanıyoruz fıs fıs verdi oceanın. Sende alıyormusun sütten geçer dedi doktor
Ne alıyormuyum kuzum

Kuzum soyluyorum bakiyor en fazla 10 dk sonra hemen merveee. Bende çekisiyorum bazen cok yoruluyorum okadar adamla ugrasiyorum hem beden hem kafa yorgunlugum var benide anla die beni susturuyor insaat sektorunde calisiyor esim yorgun oldgunu bldigimden bende ses edemiyorum
Ah ah erkekler

Back
X