• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Madammor Madammor aşkoommm ekgıdaları sabah öğlen akşam hergün neler veriyosun çek at buralara bizede fikir olurr yada fırsatın olmazsada yazabilirsin
Beebeem elçooomm aklima gelmiyo kuzum ama firsat oldukca yazacagim 👍🏻 Hani bildirim geliyor dua gruplarinda falan boyle olmayinca aklima bile gelmiyo almoşumun anasi 😅🥰😍😘

• Komik
Reactions: Jou
Vallahi cok zor yaaaa Allah yardimcin olsun 🙏
Bende akşam beni özlemiştir diye emzirerek uyutayim dedim uyumadi uyumak istemedi yavrum ozluyor ya
Babasi gel kızım diyor kaçıyor koltukta oturuyor kaçıyor uyumayacakmis
Tulumu giydirince anlıyor babaya gitmiyor 😂
Yerim ya çok uyaniklar zar zor simdi uyudu benimkide oyle babaya kacio beni istemiyor uyumamak icin

Kizlar ya size bisey danisicam simdi biz normalde yatak odasinda yatioduk surunmeye basladi oturma odasina gectik koltuga emekleyip ayaga kalkmaya basladi diye 2 gundurde yerde yatioz koltuktan bi kez dusurdum cunku cok hareketli korktugum icin yere bi yorgan battaniye serdim ama cok sert yinede valla kemiklerim agriyor benim cocuk icin bi sakincasi olurmuki? Yer döşegim yok benim simdi aydinda teyzem dikiyor ama gidio.almam 1 haftayi bulcak ozamana kadar napicam bilmiorm ben idare ederimde oglana uzuluyorum ya cani aciomudurki 😥

Kizlar ya size bisey danisicam simdi biz normalde yatak odasinda yatioduk surunmeye basladi oturma odasina gectik koltuga emekleyip ayaga kalkmaya basladi diye 2 gundurde yerde yatioz koltuktan bi kez dusurdum cunku cok hareketli korktugum icin yere bi yorgan battaniye serdim ama cok sert yinede valla kemiklerim agriyor benim cocuk icin bi sakincasi olurmuki? Yer döşegim yok benim simdi aydinda teyzem dikiyor ama gidio.almam 1 haftayi bulcak ozamana kadar napicam bilmiorm ben idare ederimde oglana uzuluyorum ya cani aciomudurki 😥
Sert gelebilir bi yorgan daha sersen

Benim kızın iştah kapandı. Kahvaltıda ruşeymli omlet yaptım azcık yedi. Öğlen sebzeli makarna yaptım üstüne lor koydum yemedi. Kefiri de içmedi. Akşam kıymalı tarhana çorbası yaptım onu yedi biraz
20230313_122853.webp

Ayyyy bosver kuzu pratik bisi yaparsın geçer gider dinlenmeye bak heheehhe
Ay misafirden sonra benimde pilim bitiyor
Hem evin düzeni hem yemek derken zor yaaaa
Evet ya kac gün hazırlandım yoruldum sonrasında da ayrı yorgunluk fln.
Walla bazen pratik şeyler normal yemekten daha çok vaktimi aliyo bnm niyeyse 😂

Ay bende baktım ne güzel ciciler var kombin yapcamda kızımla evde aile arası yaparız bizde
Bizde aileyle ya çok çağırmam çünkü o zmn birini çağır öbürünü bırak fln olmuyo.
Ya bnm büyük kızdan kalma kombin elbisemiz vardı. Onu giyeriz diom ama iste bu sefer büyük kıza artık 7yas aynı elbiseden gerek ama diktirdigim kadın bırakmış artık yapmıyo

Park yatak çok rahat oluyor risk neredeyse sıfır🙈 ama anlattığından anladığım birlikte yatıyorsunuz sanırım. O zaman en güzeli eski usul yer yatağı olur sanırım.

Back
X