• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kardeşlikte balayı sona ermiş anlaşılan. Ee bu bebek baya baya kalıcı hatta ailenin merkezinde şu an diye alttan alttan başlar kıskançlıklar. Bebekler biraz daha büyüse oyun arkadaşı olacak kıvama gelse arkadaşlık da ederler ama şimdilik yaşanması normal durumlar. Size bol sabır diliyorum bu süreçte, bir de büyük olana daha fazla ilgi ve mümkünse özel zaman

evet canım muhtelemen o şekilde düşünüyor eşimle konuşuyoruz ben kızla ilgilenirsem sen abisiyle ilgilen diye
tam başlıyoruz hooooop kız durmuyor bağırıyor ağlıyor bakıyoruz ikimiz birden küçüğün başındayım oğlumda koltukta oturuyor benimle oynasınlar diye
genelde maç fln yapıyorlar babayla
hep diyordum küçük anlamayacağı için büyüğe ilgi göstereceğim diye ama malesef enerjide bitiyor zamanda bitiyor
olan büyüklere oluyor

Çok çok memnunum. Goonun sarı paketinden ama bi de mavilisi var onu beğenmedim. İstersen önce oğlana küçük paketinden al dene, dokusu falan çok güzel yumuşacık. Benim oğlan da seninki gibi beyaz tenli hassas aslında ama hiç sorun yaşamadım çok şükür. Stok olayı riskli biraz bence ama oğlan biraz büyüdü nasılolsa onu goona geçirsen bile kar.
Aynen kuzum en azindan gündüzleri kullanmak iyi olcak senin gibi deniycem ya bu hafta alicam

Kızlar menenjit aşısını bizim eczaneye sordum onlar iyi bilirler diye. Bilgi sahibi birini aradı benle konuşturdu. 13. Ayda numeroxmuydu ondan yapıp daha sonra boxeromuydu ya isimlerini unuttum anladınız siz bakamadım şimdi kağıda neyse onuda 6 ay arayla 2 doz yaptırırsan çok iyi olur dedi. İçerikleri farklı olduğu için tam korunmuş olur dedi. Ne diyorsunuz sweetgirlcandy sweetgirlcandy
bizimki 4 doz olandan kuzu 7-9 - 13 / 15 diye söylemişti sanırım sweetgirlcandy sweetgirlcandy daha iyi biliyor isimleri bende uzağım ya :D

evet canım muhtelemen o şekilde düşünüyor eşimle konuşuyoruz ben kızla ilgilenirsem sen abisiyle ilgilen diye
tam başlıyoruz hooooop kız durmuyor bağırıyor ağlıyor bakıyoruz ikimiz birden küçüğün başındayım oğlumda koltukta oturuyor benimle oynasınlar diye
genelde maç fln yapıyorlar babayla
hep diyordum küçük anlamayacağı için büyüğe ilgi göstereceğim diye ama malesef enerjide bitiyor zamanda bitiyor
olan büyüklere oluyor
Teorik bilgiyle pratik yani gerçek hayat hiç örtüşmüyor zaten. Günü kurtarmaya bakıyoruz, geçecek bu günler de. Sizin onu ne kadar sevdiğinizi biliyor da işte o da çocuk sonuçta hep istemesi daha fazlasını istemesi normal. Ben de evin büyüğüyüm küçükken kıskanırdım ama büyüyünce en yakın arkadaşım oldu kardeşim🥰

Aksam yemegimiz yurutecte diye kavanoza koydum yoksa halilari batiriyorum 🤣

Eklentiler

• 20230314_180234.webp
    20230314_180234.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 43
Hahahah ayy güldürdün beniii ama çok mantıklı kızzz 😅😅😅😅😅
Napyim kuzu ister istemez elimin ayari kaciyor bu arada corbaya hic yag atmadim uzerindeki tavuk suyunun yagi 😂 köy tavugu kesmistik onu hasladim sonra kasikla aldim ama cok yagli oldu gbi corba 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Asla kitap okuyamiyoruz 🙄 bu nezaman sona ericek bilmiyorum 🤭 bu arada kizlar el sallama olayinida hala yapmiyor okadar ugrasiyorum markete gidince deli gibi kasiyere by by yap hadi diorum sanki yapcakmis gibi bi türlü ögrenmedi 😂 varmi bi yolu şu el hareketlerini ogrenmesi icin 😆

Eklentiler

• Screenshot_20230314_184343_Gallery.webp
    Screenshot_20230314_184343_Gallery.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230314_184740_Gallery.webp
    Screenshot_20230314_184740_Gallery.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 45
Asla kitap okuyamiyoruz 🙄 bu nezaman sona ericek bilmiyorum 🤭 bu arada kizlar el sallama olayinida hala yapmiyor okadar ugrasiyorum markete gidince deli gibi kasiyere by by yap hadi diorum sanki yapcakmis gibi bi türlü ögrenmedi 😂 varmi bi yolu şu el hareketlerini ogrenmesi icin 😆
Bende okuyamıyorum elime vuruyor okuma diyor alıp yemeye başlıyor :) bay batı bizimki de yapmak istemiyor. Gel yapıyor sadece
Oyyyy yerim ya çokk guzeller 🤩 bayiliyorum şu kız bebislerin kiyafetlerine 😌

Ya lcw da çok güzel kıyafetler var hepsini alasım geldi. Erkeklerinde çok tatlı kıyafetleri vardı 🤗

Napyim kuzu ister istemez elimin ayari kaciyor bu arada corbaya hic yag atmadim uzerindeki tavuk suyunun yagi 😂 köy tavugu kesmistik onu hasladim sonra kasikla aldim ama cok yagli oldu gbi corba 🤣
Evettt yağ geldi banada yukarı durmuş karıştırınca kendine gelmistir eminim😅😅 ama güzele benziyor vallahaaa

Bende okuyamıyorum elime vuruyor okuma diyor alıp yemeye başlıyor :) bay batı bizimki de yapmak istemiyor. Gel yapıyor sadece

Ya lcw da çok güzel kıyafetler var hepsini alasım geldi. Erkeklerinde çok tatlı kıyafetleri vardı 🤗
Ayyy ben alcam halaaa bide kuponuda kaptım sepette duruyo alacaklarim hehehehehe zamanı geldimi hemen sipariş😅😅 ins kaybolmaz

Ayyy ben alcam halaaa bide kuponuda kaptım sepette duruyo alacaklarim hehehehehe zamanı geldimi hemen sipariş😅😅 ins kaybolmaz

Yazlık mı alacaksın sendeç gördün mü aldıklarımı elcoooo yaz gelsin hemen :)

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X