• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende okuyamıyorum elime vuruyor okuma diyor alıp yemeye başlıyor :) bay batı bizimki de yapmak istemiyor. Gel yapıyor sadece

Ya lcw da çok güzel kıyafetler var hepsini alasım geldi. Erkeklerinde çok tatlı kıyafetleri vardı 🤗
Benimki hic kullanmiyor elini 🙄 evet lcwda cok guzel yeni sezonlar var bende tulum aldim baharlık 🥰

Asla kitap okuyamiyoruz 🙄 bu nezaman sona ericek bilmiyorum 🤭 bu arada kizlar el sallama olayinida hala yapmiyor okadar ugrasiyorum markete gidince deli gibi kasiyere by by yap hadi diorum sanki yapcakmis gibi bi türlü ögrenmedi 😂 varmi bi yolu şu el hareketlerini ogrenmesi icin 😆
Baybay isi bizimkide pek yapmıyo gel gel yapıyo encokta yada birşey isteyince gel gel gibi hareket ediyor yanii uşagunda karakteride öyle sıkma canını

Evettt yağ geldi banada yukarı durmuş karıştırınca kendine gelmistir eminim😅😅 ama güzele benziyor vallahaaa
Cok sevdi zaten tavugu etten daha cok seviyor teyzesi. Yok ben yagin cogunu aldim karistirincada ayni oldu cunku epey yagliymis tavuk

• Beğen
Reactions: Jou
Baybay isi bizimkide pek yapmıyo gel gel yapıyo encokta yada birşey isteyince gel gel gibi hareket ediyor yanii uşagunda karakteride öyle sıkma canını
Sıkmıyorumda ne biliyim kuzum ya korkuyorum şu uyaran eksikligi ve otizm illetinden allah korusun evlatlarmizi.

• Beğen
Aha da bu Jou Jou bir sürü kıyafet aldım geldim eheheh hamileyken hiç gidip alamamıştım içimde kalmıştı 😍
Iyii yaptınnnn daha neler alcaz neleerrrrrr coğu bende dolapta var giyemedikleri kuzum almıştım yaza diye e bebekten duruyo öyle gene alacam güzel kıyafet öncrlik pijamaları alıyorum bayramlıkta alcam ramazan bayramı icin

Iyii yaptınnnn daha neler alcaz neleerrrrrr coğu bende dolapta var giyemedikleri kuzum almıştım yaza diye e bebekten duruyo öyle gene alacam güzel kıyafet öncrlik pijamaları alıyorum bayramlıkta alcam ramazan bayramı icin

Kendime alsam bu kadar mutlu olmam ne güzel bir duyguymuş kız elcoo 🤗

• Muhteşem
EEvtttt bende öyle cidden kızima alıyorum eve geliyo hevesle yirtıyorum resmen paketii açmak için bigüzel ceket aldım çok yakisti üstüne 12-18aylik aldim

Bende hep 12 18 aldım. Tulum falan da aldım baya kullanışlı oluyo. Ceket nasıl kız kot ceket mi aldın yoksa 😍

• Muhteşem
Bende hep 12 18 aldım. Tulum falan da aldım baya kullanışlı oluyo. Ceket nasıl kız kot ceket mi aldın yoksa 😍
Bak bundan aldım kuzum

Sandalyelere takıntılımı
Yok kuzu degil. Ama gel git by by ellerini tanima hic yok bi etkinlik yapalim diyorum hemen hersey agzina gider ismine tepki verir ama herzaman degil traktoru var buyuk ben bebek koyuyorum ileri geri yapiyorum o ters cevirip tekerlegi dönduruyor. Bu tarz seyler belki hepsi icin erken ama cocuk gelisiminde okudugum yazilarda bunlari bu ayda yapmasi lazim. Bazen ona yeteri kadar vakit ayiramadigimi dusunuyorum ayiriyorum aslindada yetemiyorum gibi hissediyorum.

• Beğen
Bak bundan aldım kuzum

Yaaaa sen büyüdünde kot ceketlerdemi giyiyorsun minnok😍 çok datlu

• Muhteşem
Yok kuzu degil. Ama gel git by by ellerini tanima hic yok bi etkinlik yapalim diyorum hemen hersey agzina gider ismine tepki verir ama herzaman degil traktoru var buyuk ben bebek koyuyorum ileri geri yapiyorum o ters cevirip tekerlegi dönduruyor. Bu tarz seyler belki hepsi icin erken ama cocuk gelisiminde okudugum yazilarda bunlari bu ayda yapmasi lazim. Bazen ona yeteri kadar vakit ayiramadigimi dusunuyorum ayiriyorum aslindada yetemiyorum gibi hissediyorum.
Ay aynı benim kızımmm oda sehpayı öyle ediyorr bosver yazılana sen her yazılanda illa aynı olcak değill her evlatların gelişimi farklı benimkide herşeye ağzına getiriyo

Ay aynı benim kızımmm oda sehpayı öyle ediyorr bosver yazılana sen her yazılanda illa aynı olcak değill her evlatların gelişimi farklı benimkide herşeye ağzına getiriyo
Oyle kuzum tabiki. Ama iste bazen degisik geliyor bana 😏 neyse düşün düşün poktur isin demisler 🫣 en guzeli takmamak strese girmek istemyrm hic

• Beğen
Back
X