2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizlar 10. Gün kandan sonucum 265
13. Gün 329 sanırım kimyasal yarın tekrar kan vereceğim ama bütün belirtilerim sıfırlandı korktuğum başıma geldi
Kimyasal bu kadar yüksek cikar mi ki hic duymadim 50li 60li cikani duydum acikcasi

Kizlar 10. Gün kandan sonucum 265
13. Gün 329 sanırım kimyasal yarın tekrar kan vereceğim ama bütün belirtilerim sıfırlandı korktuğum başıma geldi
Evet artış olması gerektiği gibi değil iki gün sonraki kan değerine göre belli olur artık Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım

Selamm Kizlarr
Maglesef henüz aranmadım kızlar sonuç bekliyorum , Sabahlari aşırı yogun oluyorlar Telefona bakmiyorlar ancak ögleden sonra Telefon sırası geliyooor
Caaaağğğğnım ülkem Bizi de merakta bırakıyor şu gurbet eller sonuç güzel olsun da canım beklemeye değer

Kızlar maglesef benim sonucumda Olumsuz
Artik 3.cu transfere Kismet Turkiyede denicem Şansımı
Rabbim doğru zamanda nasip eder muhakkak ne diyelim ki çok üzüldüm canısı Allahım gönlüne göre sağlıkla hayırla nasip etsin

Rabbim en kısa zamanda sevindirsin seni cnm. Zamanı var herseyin emin ol. Insallah Turkiye de güzel sonuclar alacaksın.
Insallah canim benim Allah ragzi olsun
Herseyin bi zamani var demekki nasip degilmis Artik 3.cu transferim insallah Türkiyem

Kizlar peki ben ilk transferimde asiri kanamam oldu transferden sonra 9.cu gunumde o sekilde atilmis disariya ,Ama simdi herhangi bi kanamam filan olmadi disari nasil atildi embriyolar? Bi fikrim yok suan kasik agrilarim oluyo arada kist filanmi yapmistir ? Yarin ultrasyon terminim var orda insallah hersey iyi gozukur

Genelde 3.transferler basarili oluyor sanki benim de oyle oldu mesala... Daha iyisi seni bekliyor ve zamani gelince birlikte sevinecegiz burdan canısı... Yola devam hem ülkemiz cok daha başarılı bu konuda . Şifa kimdeyse Rabbim tez vakitte onu cikarsin karsina

İlaclari birakinca adet basliyor bir kac gun sonra .. zaten embriyo dedigin bi su baloncugu gibi birsey tutunmazsa atilacak birsey degil o ...

Ben de heyecanla sizi bekliyordum, sağlık olsun rabbim vereceği zamanı biliyor umutsuz olmayın dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…