Merhaba, bende son transferimden önce gittiğimde kist gördü ginera verdi ve erteledi transferi ginera kullandıktan sonra rahim tertemiz olmuş şimdi deneyebiliriz dedi ve pozitifi gördüm çok şükür. korkmayın inşallah o sizi hazırlayacakmerhaba bende aşılama ıcın doktora gıttım kist var dedı ve ginera verdi ama ben tedirginim sonrasında hamıle kalabilir miyim diye . siz sorabildiiz mi devlette soru da soramyorz
çok teşekkür ederim . Hangi hastaneye gıdıyorsunuzaşılama ve tüp bebek tedavisinde doğum kontrol hapı sıklıkla kullanılıyormuş zaten, benim hapım bitti 3 gün sonra adet oldum şimdi kontrole geldim sıramı bekliyorum. sizde hiç endişelenmeyin ilacınızı için doktorlar ters bir durum yaratacak ilaçları zaten vermezler
Kubii kiz oralarda sabah olmadi mi dahaHahaMaglesefki Canim , Yok giz ne gelismis ulkesi bi halta yaramaz
inşallah canooo Guzel haberler almak nasip olsun
centrum clinicçok teşekkür ederim . Hangi hastaneye gıdıyorsunuz
çok şükür cok sevındım :) inşallah bana zararı olmaz doğum kontroluncentrum clinicmuayeneden çıktım 1 haftalık estrofem verdi doktorum çok şükür başladık
Benim de aklım oradaKubii kiz oralarda sabah olmadi mi daha
canım çıktı mı sonucunHadi bakalım canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
Malesef donmusum yok sil bastanDondurulmus embiriyo var dimi ben iki kez yumurta toplantım çok zor du benim için 4. Deniyorum şuan inşallah güzel sonuç alirim sizde alırsınız
İnsallah kardescazimÇok şükür Rabbimeinşallah sizden de güzel haberler alırızz
Canım 33 yas sebepsiz ınfertılıte ozelde bı deneme devlete 1 deneme yani 2 cı tup bebek tabıkı sukur ediyorum en azından tup bebek yapabiliyorumHiç üzülme cnm vardir bi hayır de, kacinci denemen yasin kac problem nedir bilmiyorum ama daha zamani vardir demek ki ... Hep soylerim Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir... Sabret , en azinda tedavi yöntemi var bazi kisileri umutsuz diyip gönderiyorlar tedavi bile etmiyorlar çok şükür de tedavi olabilecek durumdayim de ... Allah'a emanetiz neylerse guzel eyler
Belirti ne vardi canim dur hemen kötü düşünmeKizlar 10. Gün kandan sonucum 265
13. Gün 329 sanırım kimyasal yarın tekrar kan vereceğim ama bütün belirtilerim sıfırlandı korktuğum başıma geldi
Bel ağrısı kasıkta batma göğüs ağrısı baş dönmesi çabuk yorulma sık sık acıkma şimdi herşey normale döndüBelirti ne vardi canim dur hemen kötü düşünme
Kizlar 10. Gün kandan sonucum 265
13. Gün 329 sanırım kimyasal yarın tekrar kan vereceğim ama bütün belirtilerim sıfırlandı korktuğum başıma geldi
Belirtiler gidip geliyor hic oyle dusunmeyinBel ağrısı kasıkta batma göğüs ağrısı baş dönmesi çabuk yorulma sık sık acıkma şimdi herşey normale döndü
Benim de aklım orada
Selamm KizlarrKubii kiz oralarda sabah olmadi mi daha
Dur bakalim genellikle 12. Gunden sonraki artislar daha duzenli olurmus ne dedi doktorun yorum yapti miKizlar 10. Gün kandan sonucum 265
Cnm orda sonuclara internetten bakılmıyor mu?Selamm Kizlarr
Maglesef henüz aranmadım kızlar sonuç bekliyorum , Sabahlari aşırı yogun oluyorlar Telefona bakmiyorlar ancak ögleden sonra Telefon sırası geliyooor
Ve Sonucta Zaten ögleden sonra gelir dedilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?