- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
Merhaba sizin ilk deneme mi pekiZamanı değilmiş demekki .
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah tekrarını tüp bebeğe gerek kalmadan
İnsan en çok da maddi manevi yoruluyor .ümidinizi kaybetmeyin hiç çabucak toparlanır siniz umarım
Merhaba benim 2. Denemem .Merhaba sizin ilk deneme mi peki
Yok cnm ben yasamadim hic, belirgin mide yanmam vardi ama onla alakasi yoktur diye dusunuyorum 8.gun sonrasinda bel agrim ve kasik batmasi yasadimArkadaşlar transferin 4. Günü. Sabah ve öğle yemeklerinden sonra çok belirgin sırt ağrısı yaşadım. Sizin böyle bir belirtiniz oldu mu
Hayırlısı olsun canım.Kızlar maglesef benim sonucumda Olumsuz
Artik 3.cu transfere Kismet Turkiyede denicem Şansımı
Kuzumm hiç canını sıkma Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah hayırlı zamanda en güzel şekliyle bebeğin seninle olacak.Kızlar maglesef benim sonucumda Olumsuz
Artik 3.cu transfere Kismet Turkiyede denicem Şansımı
Insallah Guzum Bakalim nasip kismet tabiki Insallah ulkem bana umud olacak ben inaniyorumGenelde 3.transferler basarili oluyor sanki benim de oyle oldu mesala... Daha iyisi seni bekliyor ve zamani gelince birlikte sevinecegiz burdan canısı... Yola devam hem ülkemiz cok daha başarılı bu konuda . Şifa kimdeyse Rabbim tez vakitte onu cikarsin karsina
Kist olusuyor filan die okudum kasik agrim var canim tutmadiysa Kalmamasi gerekiro yuzden yarin bi kontrole gidicem Bakalimİlaclari birakinca adet basliyor bir kac gun sonra .. zaten embriyo dedigin bi su baloncugu gibi birsey tutunmazsa atilacak birsey degil o ...
Allah ragzi olsun canimBen de heyecanla sizi bekliyordum, sağlık olsun rabbim vereceği zamanı biliyor umutsuz olmayın dua edelim bol bol
Tesekkur ederim canim Nasipte yokmuş NapalimHayırlısı olsun canım.en kısa zamnda güzel haberlerini duyarız inş
En güzeli için SabirKuzumm hiç canını sıkma Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah hayırlı zamanda en güzel şekliyle bebeğin seninle olacak.
Evet fitili karsilamiyor devlet cnmKızlar, 1 estrofem 1 lutinus 4 proluton depot yazdırdım aile hekimine eczane lutinus vermedi SGK ödemiyor dedi. Diğer ikisi toplamda 200₺ tutarken 30₺ verdim haberiniz olsun
Evet fitili karsilamiyor devlet cnm
Diğerlerini de yazmamışlardı rica minnet yazdırdım çok uyguna geldi ama lutinus maalesef olmuyormuş. Oksapar kullanıyorum şuan bittiğinde onu da denerim aynı hocadan. Onu karşılıyordur heralde
Oksapari karşılıyor cnmDiğerlerini de yazmamışlardı rica minnet yazdırdım çok uyguna geldi ama lutinus maalesef olmuyormuş. Oksapar kullanıyorum şuan bittiğinde onu da denerim aynı hocadan. Onu karşılıyordur heralde
Ben 59tl ödedim birkac gun once zam mi gelmiş yaaOksaparı ben yazdırdım 414 tlydi 77 tl ödedim 1 kutuya
Sgk ,emekli sandığı ya da çalışan çalışmayan gbi farklılıklar oluyor ya ondan benceBen 59tl ödedim birkac gun once zam mi gelmiş yaa
Heeee mantıklı evetttSgk ,emekli sandığı ya da çalışan çalışmayan gbi farklılıklar oluyor ya ondan bence
Ben 59tl ödedim birkac gun once zam mi gelmiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?