2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben son adet tarihine göre hesaplandığında doktora gittiğim gün tam 5+0 görünüyordu. Hoca keseyi ölçtüğünde de 5+0 olarak çıktı. Sanırım son adet tarihine göre bakılıyor
Benim son adet tarihim 24 nisan sonra bidaha olmadim boyle olunca cok büyük olur tutmuyor hesap bide ilac ve opulardan dolayi tarihler cok oynadi olsaydim hangi tarihte olmam gerekirdi hesaplayamiyorum

İlacın yan etkisi diye düşünüyorum. Test günü ne zaman ? Benim 30 Haziran
Umarım ilaçtandır, hayır enfeksiyon diyeceğim idrarda yanma falan yok anlamadım nedendir. 30 Haziran 10. Gün oluyor, bekim doktorum hep 12. Gün test diyor. Allah’ım güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşaAllah, Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün

Ben progestan fitil de kullanıyorum. Yan etkilerinde belirtmiş kasık ağrısı diye. Doktorun transfer sonrası verdiği kağıtta da yazıyordu. Yumurtalıklarınızın uyarılmasına bağlı olarak bir iki gün bel kasık ağrısı olabilir diye.

Heyecanla bekliyorum.İnşallah güzel olacak sonucu. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Allah neyi dilerse o olur.

Ol deyince olduran Rabbim bizede yavrularımızı nasip eder İnşaAllah

Son düzenleme:
Benim son adet tarihim 24 nisan sonra bidaha olmadim boyle olunca cok büyük olur tutmuyor hesap bide ilac ve opulardan dolayi tarihler cok oynadi olsaydim hangi tarihte olmam gerekirdi hesaplayamiyorum
eveet tedaviden dolayı şaştık iyice benimde 16 mayıs ama o zaman 1 aylık oluyor yanlış bence 4 temmuzda ultrason randevum var belki o gün öğrenebilirim bir türlü gerçek bilgiye ulaşamadım

eveet tedaviden dolayı şaştık iyice benimde 16 mayıs ama o zaman 1 aylık oluyor yanlış bence 4 temmuzda ultrason randevum var belki o gün öğrenebilirim bir türlü gerçek bilgiye ulaşamadım
Bende oyle 6 temmuzda ogrenicem galiba şuan için transferin iki hafta oncesini baz aliyorum

Bende oyle 6 temmuzda ogrenicem galiba şuan için transferin iki hafta oncesini baz aliyorum
evet bende öyle hesapladım şubat bebesi gibi duruyor inşallah o günleri görebiliriz rabbim sağlıkla nasip etsin temmuzda haberleşelim

Benim de 11 mayıs ama buna göre hesaplanamaz cunku genelde adetin 17 ve 20. gün civari transfer yapiliyor benim benim baya gec yapıldı. Ben de cok merak ediyorum. 7 temmuza gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan once baska yere gidecegim sanırım. Telaslar bitmiyor

Kızlar ben yavaş yavaş lekelenmeye başladım. Transfer hazırlıklarına başlayacağım. Bugünü baz almalı mıyım? Yarını 2. Gün olarak hesaplamak için. Ona göre randevu alacağım

Artik tatli telaslar pozitifleri arka arkaya gördük hepimiz keselerde oyle olacak inşallah

Benide 8 temmuz ama beklemek zorundayım sanırım haftaya gidersem eşim gelemiyor onsuzda gitmek çok istemiyorum beklemekte problem yoktur herhalde

Kızlar ben yavaş yavaş lekelenmeye başladım. Transfer hazırlıklarına başlayacağım. Bugünü baz almalı mıyım? Yarını 2. Gün olarak hesaplamak için. Ona göre randevu alacağım
Evet ben olsam oyle alirdim bir de benim merkez bir damla bile gelmis olsa regl olmussun sayiyor o nedenle hadi hayirlisi olsjn

Tam anlamıyla kırmızı kanama başlaması gerekiyor canım. Bizim hastane saat 15.00’ten sonra olursa o günü 1. Gün saymıyordu.

Adet başladığı zaman 1. Gün oluyor. Bende aynı soruyu sormuştum hemşireme. Tamamen aktifleşsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…