- 26 Mayıs 2018
- 68
- 79
- 88
- 33
Benim De yüksek yüksek artıyor canım çift transfer miydi ? Benim öyle ona yormak istiyorumKizceler
10. Gun 355 ti degerim
12. Gün 911
Çıkmış daha doktorla gorusemedim sizce iyi bişey mi bu kadar artmasi kötü bişey mi kafamda deli sorular
habersiz bırakmayın bizi inşallah pozitif olacak inşallahh :)yaa gerçektenmi umut oldun bana insallah benimde oyledir . allahım ınsallah nasıp eder dua edıyorum etmezmıyım cumartesi ogleden sonra bellı olur sanırım kan sonucum sabahtan tüp bebek merkezinde vericem kanı allah kımsenın kucagını bos bırakmasın evlat hasretıyle sınamasın ınsallah :)
Benim tekti bende hep ikiz yorumlari okudum şimdi ama tek embriyonun bolunme şansı da düşük bilemedim.Benim De yüksek yüksek artıyor canım çift transfer miydi ? Benim öyle ona yormak istiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsunBenim tekti bende hep ikiz yorumlari okudum şimdi ama tek embriyonun bolunme şansı da düşük bilemedim.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah artarak tutunsun sımsıkı size habersiz bırakmayın hayırlı pozitif haberlerinizi bekliyoruzzzkızlar selam benim dün test günümdü beta hcg 7,55 cikti doktor büyük ihtimalle kimyasal dedi ama devam etme olasılığı olabilir dedi yarına tekrar kan vericem bakalım hayırlısı benimde 5. Günden itibaren bu erken gebelik testlerimde hep cift çizgiyi gördüm ama sonucum böyle çıktı ve hala erken gebelikte cift cizgi görüyorum ama yarına belli olucak yükselmesi dualarınızı eksik etmeyin umarım sağlıklı olur
Merhaba 5+0 kese gördük çok şükür kalp atışı için de randevu aldım tekrar gideceğimMerhaba kese gördünüz mü? Kalp atışı duydunuz mu. Kaçıncı haftalarda
Bu gece sabaha karşı kanaman başladı arkadaşlar transferimin 19. Günüydü apar topar hastaneye geldik kan verdim muYne oldum şükür kese sürüyor ama kanamam devam ediyor riskli gebelik düşebilir dedi doktor beta hcg 9000 kusur benim gibi olup sağlıkla devam eden veya kucağına alan var mi
Aminn cnm masallah kalp atisini duymak da nasip olsun. Kalp atisi icin bisey dedi mi o ne zaman gorünürmüs. Bu arada cift transfer mi olmustun.Kızlar bugğn keseyi görmeye gittik iki kese gördü drAma bi tanesi çok küçükmüş gelişmeyede bilir dedi bu arada transferin 17. Günüydü bgün isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim .hiç umutsuzluga kapılmayın bu 4. Gebeliğim neler atlattım Allah dogru zmanda saglıklı hayırlı bebeişler nasip etsin herkese
Benim daha önceki gebeligimde kalp atisi varken yani 2.5 aylik civari cok kanamam olmustu aniden hatta pihtili geliyordu fakat cok sükür ki kalp atislari devam etti. Bazem vucut boyle seyler yapabiliyor.Bu gece sabaha karşı kanaman başladı arkadaşlar transferimin 19. Günüydü apar topar hastaneye geldik kan verdim muYne oldum şükür kese sürüyor ama kanamam devam ediyor riskli gebelik düşebilir dedi doktor beta hcg 9000 kusur benim gibi olup sağlıkla devam eden veya kucağına alan var mi
Merhaba 5+0 kese gördük çok şükür kalp atışı için de randevu aldım tekrar gideceğim
Doktorunla gorusebildin mi canım ? Hızlı ilerliyordur belki bilemeyiz ki ...Kizceler
10. Gun 355 ti degerim
12. Gün 911
Çıkmış daha doktorla gorusemedim sizce iyi bişey mi bu kadar artmasi kötü bişey mi kafamda deli sorular
Aradılar degeriniz guzel artis göstermiş 6 temmuzda kese ve kalp icin bekliuoruz dediler. Bu tup bebek merkezlerinden yorum almak imkansızDoktorunla gorusebildin mi canım ? Hızlı ilerliyordur belki bilemeyiz ki ...
Benimde transferin 2. Günü benim sürekli sancı var kasıklarımda. Sanki üşütmüşüm gibi değişik bir sancı. Daha önceki transferlerde böyle olmamıştı. Bu sefer progrstanı göbekten vuruluyorum acaba ondan mıdır?Transfer 2.gündeyim. Sağ kasıkta batma oluyor ara ara.
Amin inşallahAllah şifa versin inşallah bişey olmaz sağlıkla devam eder
Amin yaa insallaah nasıl bir korku tarif edemem ama siz anliyorsunuzdur bebeğinizi sağlıkla dogurdunuzmu pekiBenim daha önceki gebeligimde kalp atisi varken yani 2.5 aylik civari cok kanamam olmustu aniden hatta pihtili geliyordu fakat cok sükür ki kalp atislari devam etti. Bazem vucut boyle seyler yapabiliyor.
1 gun sonra da gecti kanama. Insallah sizin de gecer ve gebelik devam eder.
Tamam, Cook güzel işteAradılar degeriniz guzel artis göstermiş 6 temmuzda kese ve kalp icin bekliuoruz dediler. Bu tup bebek merkezlerinden yorum almak imkansızo gune kadar normal hamile modunda yaşamayı düşünüyorum
Ben son adet tarihine göre hesaplandığında doktora gittiğim gün tam 5+0 görünüyordu. Hoca keseyi ölçtüğünde de 5+0 olarak çıktı. Sanırım son adet tarihine göre bakılıyorMerhaba, sağlıkla güzel kalp sesini de duymanızı dilerimtahmini doğum nasıl hesaplanıyor tüp bebekte bir türlü net bir bilgi bulamadım. transfer günü belli olduğu için geriye dönük 2 hafta dan bakılacak diyen var, son regli tarihi diyen var ama o zaman baya büyük gibi oluyor. Siz biliyor musunuz
İlacın yan etkisi diye düşünüyorum. Test günü ne zaman ? Benim 30 HaziranBenimde transferin 2. Günü benim sürekli sancı var kasıklarımda. Sanki üşütmüşüm gibi değişik bir sancı. Daha önceki transferlerde böyle olmamıştı. Bu sefer progrstanı göbekten vuruluyorum acaba ondan mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?