Yok tabii cnm beklesen daha bile iyi birlikte gitmeniz en güzeli cunküBenide 8 temmuzama beklemek zorundayım sanırım haftaya gidersem eşim gelemiyor onsuzda gitmek çok istemiyorum beklemekte problem yoktur herhalde
Merhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyorBende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yok
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Görüştüm, bugünü baz almadılar, cuma günü gelin dedilerAdet başladığı zaman 1. Gün oluyor. Bende aynı soruyu sormuştum hemşireme. Tamamen aktifleşsin dedi
Maşallah darısı basimaEvt çok sükür oglum var. O korkuyu cok iyi biliyorum.
Yok tabii cnm beklesen daha bile iyi birlikte gitmeniz en güzeli cunkü
Bende başlıyorum sizde iltihapmi var bana da monodoks yazdiMonodoks
Prendrol
Estrofem
Progestan
Oksapar
İlaçlarını yazdı hayırlısı
Monodoks’u iltihap olduğu için değil, diğer ilaçların vücuda zararını önlemek için yazıyorlar. Ama transfer günü kesinlikle içmeyin monodoksu.Bende başlıyorum sizde iltihapmi var bana da monodoks yazdi
Ben normal yolla gebe kaldığımda dış gebelik geçirmiştim çok ciddi kasık ağrısı çekmiştim. Ama negatif düşünmeyin hemen. Bu tüp bebek denememde de ilk haftada ağrım olunca hemşireye yazdım normal olduğunu söyledi nidicard verdi ilaç. Onu kullanılıyorum. Sanırım kaslarımız geriliyorMerhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor
Merhaba benim hafifledi baya henüz keseyi görmedim sizin de bir kac güne gecer umarim, benim de bir kac gün sürdü. Bu arada testiniz pozitif sanırım, bisey yoktur Allah in izniyle. Bir cok kisi de tek tarafli agri oluyor.Merhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor
Evet pozitif daha kese görmedik henüz 619 da beta bugun böyle değişik zonklama gibi sağ tarafta ağrım olunca bütün gün araştırdım araştırdıkça modun düştü. Teşekkür ederim yanıtınız için Benimde çift embriyo transferi belki ikizdir diye umuyorumMerhaba benim hafifledi baya henüz keseyi görmedim sizin de bir kac güne gecer umarim, benim de bir kac gün sürdü. Bu arada testiniz pozitif sanırım, bisey yoktur Allah in izniyle. Bir cok kisi de tek tarafli agri oluyor.
Teşekkür ederim benim tüp bebek hep ağrım oluyorduda bugun ki dinlenince geçmedi tek taraflı ve bacağıma vuruyordu anca şmdi hafifledi çok korktum teşekkür ederim verdiğiniz moral için allah razı olsunBen normal yolla gebe kaldığımda dış gebelik geçirmiştim çok ciddi kasık ağrısı çekmiştim. Ama negatif düşünmeyin hemen. Bu tüp bebek denememde de ilk haftada ağrım olunca hemşireye yazdım normal olduğunu söyledi nidicard verdi ilaç. Onu kullanılıyorum. Sanırım kaslarımız geriliyor
Biraz az artmış ama 2 gün sonra yenileyin ona göre bi yorum yapar doktorunuzKızlar selam. 2 gün önce test sonucum 165 çıkmıştı bugün 209.6 çıktı sizce yükseliş kötü mü? Doktor iyi yükselmemiş dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Canım saçmalama ya, biraz sal kendini, ne alakası var dış gebelikle, gayet güzel sonuçlarınEvet pozitif daha kese görmedik henüz 619 da beta bugun böyle değişik zonklama gibi sağ tarafta ağrım olunca bütün gün araştırdım araştırdıkça modun düştü. Teşekkür ederim yanıtınız için Benimde çift embriyo transferi belki ikizdir diye umuyorum
Ikız belirtisidir belkiEvet pozitif daha kese görmedik henüz 619 da beta bugun böyle değişik zonklama gibi sağ tarafta ağrım olunca bütün gün araştırdım araştırdıkça modun düştü. Teşekkür ederim yanıtınız için Benimde çift embriyo transferi belki ikizdir diye umuyorum
Benim de 4+6 olarak çıktıteşekkürlerbende de 4+4 çıktı hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?