Bu benim kanama yasamayacagim anlamına gelir mi bilmiyorum ama kalp çarpıntısı yapıyor ilaçlar bende artık. Bir de çok fazla yan etkisini hissediyorum ama katlaniyorum elbette.Keske bende baslasaydim da kanama yasamasaydimneyse gec olsun güç olmasin diyelim
Bende de sanki baş dönmesi başladı ya sürekli yattığım için ya da igneler ve haplardan .. katlanariz her türlüBu benim kanama yasamayacagim anlamına gelir mi bilmiyorum ama kalp çarpıntısı yapıyor ilaçlar bende artık. Bir de çok fazla yan etkisini hissediyorum ama katlaniyorum elbette.
Kesinlikle geç olsun güç olmasın canım . Aklına öyle şeyler getirme
İnşallah pozitif olsunGüzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kusura bakmayın herkese ayrı ayrı Dönemediğim için. Eki Görüntüle 3089716 hastaneye gitmeden hızlıca gebelik testi yapmıştım aşırı silik çıktı. Atayım buraya
İns pozitif sonucunu alırsınGüzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kusura bakmayın herkese ayrı ayrı Dönemediğim için. Eki Görüntüle 3089716 hastaneye gitmeden hızlıca gebelik testi yapmıştım aşırı silik çıktı. Atayım buraya
Aynen sen şimdilerde bol bol istirahat et . Kalp atisindan sonra düzenlerler tekrar zaten ilaçlarını . Bir suru dizi izledim bende hazır evdeyim dieBende de sanki baş dönmesi başladı ya sürekli yattığım için ya da igneler ve haplardan .. katlanariz her türlü
Sorma iyi ki internet varAynen sen şimdilerde bol bol istirahat et . Kalp atisindan sonra düzenlerler tekrar zaten ilaçlarını . Bir suru dizi izledim bende hazır evdeyim die
Aynen bizim evde TV yok yani hiç ihtiyaç olmamıştı . Kendi tercihimizdi almamak . Olsa ise yararmis bu süreçteSorma iyi ki internet var
Pozitif olur inşallah . Ne zaman çıkarmis kan sonucun ?Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kusura bakmayın herkese ayrı ayrı Dönemediğim için. Eki Görüntüle 3089716 hastaneye gitmeden hızlıca gebelik testi yapmıştım aşırı silik çıktı. Atayım buraya
Bazıları bu haftalarda duyuyor sanırım heyecanla yarını bekliyorum ben deŞuan 6+1im. Kalp atışı duymadık daha doktorum garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırdı
Aaaa gercekten mi cok şaşırdım kız hic tv izlemez misinizAynen bizim evde TV yok yani hiç ihtiyaç olmamıştı . Kendi tercihimizdi almamak . Olsa ise yararmis bu süreçte
Evleneli 2.5 sene oldu . İkimizde izlemiyoruz diye almadık . Gerekirse alırız die düşünmüştük bı de gerçekten hiç ihtiyaç olmamıştı şu güne kadar ,ne biliyimAaaa gercekten mi cok şaşırdım kız hic tv izlemez misiniz
Ah kıyamam ya . Yönlendirmek gbi algilamazsin umarım ama kan sonucu pozitif gelirse sen bilgilendir doktorunu hemen . İlla ki birşeyler yaparlar kanamayı kesmek için .22:30 da çıkarmış. Eşim almaya gitti. Çok şiddetli karın ağrısı hafif başağrısı var. Birde bacaklarım çok ağrıyor.
Bizim evde iki tane var esim bir de yatak odasina alalim diyor karsi çıkıyorum ben deEvleneli 2.5 sene oldu . İkimizde izlemiyoruz diye almadık . Gerekirse alırız die düşünmüştük bı de gerçekten hiç ihtiyaç olmamıştı şu güne kadar ,ne biliyim
Bazı erkekler TV izlemeyi çok seviyorlar . Futbol ya da başka spor dallarını da takip ediyorlar o yuzden de olabilirBizim evde iki tane var esim bir de yatak odasina alalim diyor karsi çıkıyorum ben degereksiz aslinda ya
Evet aynenBazı erkekler TV izlemeyi çok seviyorlar . Futbol ya da başka spor dallarını da takip ediyorlar o yuzden de olabilir
Ya su enerji tutma durumuna cidden katılıyorum hani bir iki kisi olur ama burada masallah hepimizin tuttuKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım
Test sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?