Canım bi kere negatif olmadığına mutlu olmalısınTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Ah diziler yabancı filmler kurtarıcı bir deBazı erkekler TV izlemeyi çok seviyorlar . Futbol ya da başka spor dallarını da takip ediyorlar o yuzden de olabilir
Ben deKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım
Darisi basimiza daha bebisleri buyutucezBen deBenim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor
Kızınızı Allah bağışlasın darısı bizlereBen deBenim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor
Sağlikla ilerlesin inşallahTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Çok teşekkür ederim amin inşallahKızınızı Allah bağışlasın darısı bizlereBiz bi türlü sosyal medyaya geçiş yapamadık siz başarmışsınız neyseki
36 ile başı çekiyorum kizlarKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım
Saglikla artsin ins kuzumTest sonucum 23.70 çıktı arkadaşlar. Sizce nasıl ?
Bende 32 oldum. Artık 32 demem lazim ama ağzıma hic yakışmıyorKızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım
Hahsah dur hele ben de sendenim beraber cekelim başı36 ile başı çekiyorum kizlar
Tamam o zaman sag başı ben sol başı sen çekHahsah dur hele ben de sendenim beraber cekelim başı
İnan bana ben daha otuzlu rakamlara alisamadan kırklı rakamlar geliyorBende 32 oldum. Artık 32 demem lazim ama ağzıma hic yakışmıyor
Ayy hemen gelmeyeydi iyidiİnan bana ben daha otuzlu rakamlara alisamadan kırklı rakamlar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?