2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettim kadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz ben başliyim ben 31 yaşındayım
Ben de Benim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor

Ben de Benim ilk çocuğum kızımda da burada grup kurmuştuk hala Facebookkta grubumuz devam ediyor 7 yıl oldu.. bazen enerji böyle güzel tutuyor
Kızınızı Allah bağışlasın darısı bizlere Biz bi türlü sosyal medyaya geçiş yapamadık siz başarmışsınız neyseki

Ben tam sıkısmamıstm doktorum sondayla doldurdu ama sonra idear yaparken mahfoldm tahriş oldu üretra kan işedim resmen 2 gün tuvalet yapmak işkence oldu enfexia verdi doktorum korktm tutunmaya engel olur die olmaz dedi o yüzden sordum

Çok teşekkür ettim kahverengi şekilde az az geliyor. Doktoruma değeri attım henüz görmedi. Yarın sabah haberleşiriz artık. Yaşım 33. 3. Tüp bebek demememiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…