2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bugün gene pembe lekelenmem oldu progestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Allah kucağına almayı nasip etsin benim arkadaşta da olmuştu lekelenmeler ama çok şükür doğurdu stres yapma inşallah nasip olur kucağına alıp unutursun bu günleri

Kızlar , bugün kontrolüm vardi . Keseyi gördük herşey yolunda idi . Geldim ki kanamam başladı koyu renkli ve pihtili . Bugün önlem olarak pruloton Depot vermişti zaten . Hemşire çağırıp yaptırdım. Şimdi de uzandım

Amin cnm, yok ben enerjimi yüksek tutuyorum ne demisler Allah var gam yok! Elbet bütün geceler mecbur varır sabaha... Bizim de bir gün aydinligimiz göz aydinligimiz olur inşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin benim arkadaşta da olmuştu lekelenmeler ama çok şükür doğurdu stres yapma inşallah nasip olur kucağına alıp unutursun bu günleri
Amin inşallah Asitanemmm basklarina teselli olarak vereceğimiz hikayemiz olur ins

Merhabalar,
Uzun süredir okuyorum yazmak istedim bende 2.transferimi oldum bende 2 embriyo transferi yapıldı 8.günündeyim test yapanları gördükçe bende yapsam mı diye düşünüyorum ama ilk transferde yaptığımda çok kötü olmuş iğneleri bırakmak istemiştim 2 Temmuz test günüm o zaman öğreneceğim müjdeli haberler almayı nasip eylesin rabbim hepimize

Doktor gebelik takibi açalım demese ben daha demeyecektim hâlâ hamileyim diyemiyorum bi tuhaf gerçekten senin her şeyi garantiye almışlar bi kereden kese bebek kalp atışı birlikte olacak galiba
Bugün gene pembe lekelenmem oldu progestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Canımm uzan dinlen her şey Allah'tan ama bu şekilde kanaması olup sağlıklı çocukları olan da var inşallah senin de bişey olmaz sağlıkla devam eder

İnşallah bi sıkıntı yoktur olsa doktor söylerdi uzan dinlen en kısa zamanda kesilir inşallah kanaman canım

Aminn İnşaAllah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

İnşallah bi sıkıntı yoktur olsa doktor söylerdi uzan dinlen en kısa zamanda kesilir inşallah kanaman canım
[/QUOTE]

Doktor muayeneden sonra tekrar görmedi telefonla konustuk . İgneni yaptır ,dinlen dedi ama bilmiyorum ben daha önce de böyle düşük yaşamıştım . O normal yolla gebelikti şimdi tüp bebekte de böyle olunca ne düşüneceğimi şaşırdım .

Bence senin bıcırık iyice bir yerleşeyim diye uğraşıyor ama bunu yaparkende korkutuyor tabii. Allah'ım kötüsünden esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah kardeşim.

Çok şükür keseyi gormusun kuzum kac haftalık şimdi, transfer tarihi ile uyumludur ins üzülme sen demistin kanama oluyor bizim sulalede diye genetiktir belki bu durum sizde... Benimde lekelenmem var bugün yine demek ki bizjm böyle olacakmis nabalim kuzum bozma sakin moralini sen herseyden cok degerlisin unutma

Bence senin bıcırık iyice bir yerleşeyim diye uğraşıyor ama bunu yaparkende korkutuyor tabii. Allah'ım kötüsünden esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah kardeşim.
Sanirim kuzum boyle düşünmek istiyorum bende amin hepimizi saglikla alalim kucağımıza

öncelikle çok şükür keseyi gördüğün için dinlen kendini yorma sakınn. bu lekelenme olabiliyor sanırım ama bana doktor özellikle prolutonu baştan beri kullandırıyor sana yeni mi başladı daha önce kullanıp bıraktın diye mi geldi? o iğneyi kullanınca kanamayı önlüyor diye söylediler bana. hatta kan sulandırıcı kullandığım için bazen korkuyorum bende biri akışkan yapıyor biri koruyor diye

Vajinal mi muayene oldun yoksa karından mi baktı

İnsallah minnosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…