- 26 Haziran 2022
- 29
- 19
- 3
Allah kucağına almayı nasip etsin benim arkadaşta da olmuştu lekelenmeler ama çok şükür doğurdu stres yapma inşallah nasip olur kucağına alıp unutursun bu günleriBugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Benimde 1 temmuz güzel haberler alalım inşallah arada idrar testi yapmayı düşünüyor musun ben yapmadan duramam gibiBen 1 Temmuz Cuma günü test yapacağım.
Rabbim esirgesin inşallah umarım biran önce lekelenmen durur.Bugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Amin cnm, yok ben enerjimi yüksek tutuyorum ne demisler Allah var gam yok! Elbet bütün geceler mecbur varır sabaha... Bizim de bir gün aydinligimiz göz aydinligimiz olur inşallahevet anlıyorum seni tüm endişelerinde çok çok haklısın ama biz ne yaparsak yapalım rabbimin tadiri esastır. sadece bu dönemde kendine çok dikkat edip kafa olarak daha rahatlamak çok önemli duaya sarılalım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Amin inşallah AsitanemmmAllah kucağına almayı nasip etsin benim arkadaşta da olmuştu lekelenmeler ama çok şükür doğurdu stres yapma inşallah nasip olur kucağına alıp unutursun bu günleri
Amin kuzummmRabbim esirgesin inşallah umarım biran önce lekelenmen durur.
Yok hayır yapmayacağım, üzüleceksem bir kere üzüleyim test gününe kadar kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. İnşaAllah çok güzel haberler alırız.Benimde 1 temmuz güzel haberler alalım inşallah arada idrar testi yapmayı düşünüyor musun ben yapmadan duramam gibi
İnşaAllah herşey yolunda gider ve Rabbim bu sefer yavrunuza kavuşmanızı nasip eder.kızlar nihayet transferim yarın saat 14te olacakHer şey yokunda gitsin inşallah sizlerden dualarınızı bekliyorum
Doktor gebelik takibi açalım demese ben daha demeyecektim hâlâ hamileyim diyemiyorum bi tuhaf gerçektensağlık ocağı bana da söylemişti tedavi döneminde bizi bilgilendirin bizde takip ediyoruz diye bende ultrasonu bekliyorum söylemek için hala bi tuhafım hamileyim diyemiyorum sizde de oldu muhastaneyi aradım bugün değerim 7506 çıktı 3 gün önce bugün kesin 14000 görmüşümdür geliyim mi geliyim mi dedim ama yok illa 5 temmuz dedi her şeyi görelim tam emin olalım diyorlar garanticiler ya
Canımm uzan dinlen her şey Allah'tan ama bu şekilde kanaması olup sağlıklı çocukları olan da var inşallah senin de bişey olmaz sağlıkla devam ederBugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Kızlar , bugün kontrolüm vardi . Keseyi gördük herşey yolunda idi . Geldim ki kanamam başladı koyu renkli ve pihtili . Bugün önlem olarak pruloton Depot vermişti zaten . Hemşire çağırıp yaptırdım. Şimdi de uzandım
Aminn İnşaAllah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Merhabalar,
Uzun süredir okuyorum yazmak istedim bende 2.transferimi oldum bende 2 embriyo transferi yapıldı 8.günündeyim test yapanları gördükçe bende yapsam mı diye düşünüyorum ama ilk transferde yaptığımda çok kötü olmuş iğneleri bırakmak istemiştim 2 Temmuz test günüm o zaman öğreneceğim müjdeli haberler almayı nasip eylesin rabbim hepimize
Bence senin bıcırık iyice bir yerleşeyim diye uğraşıyor ama bunu yaparkende korkutuyor tabii. Allah'ım kötüsünden esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah kardeşim.Bugün gene pembe lekelenmem olduprogestron igne +hap+fitil hak getire ... Bundan sonrası Allah'ımın takdirine kaldı yatmak ve ilaclarimi kullanmaktan baska yapabilecegim birsey yok
Çok şükür keseyi gormusun kuzum kac haftalık şimdi, transfer tarihi ile uyumludur insKızlar , bugün kontrolüm vardi . Keseyi gördük herşey yolunda idi . Geldim ki kanamam başladı koyu renkli ve pihtili . Bugün önlem olarak pruloton Depot vermişti zaten . Hemşire çağırıp yaptırdım. Şimdi de uzandım
Sanirim kuzum boyle düşünmek istiyorum bendeBence senin bıcırık iyice bir yerleşeyim diye uğraşıyor ama bunu yaparkende korkutuyor tabii. Allah'ım kötüsünden esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah kardeşim.
öncelikle çok şükür keseyi gördüğün içinKızlar , bugün kontrolüm vardi . Keseyi gördük herşey yolunda idi . Geldim ki kanamam başladı koyu renkli ve pihtili . Bugün önlem olarak pruloton Depot vermişti zaten . Hemşire çağırıp yaptırdım. Şimdi de uzandım
Doktor muayeneden sonra tekrar görmedi telefonla konustuk . İgneni yaptır ,dinlen dedi ama bilmiyorum ben daha önce de böyle düşük yaşamıştım . O normal yolla gebelikti şimdi tüp bebekte de böyle olunca ne düşüneceğimi şaşırdım .
İnsallah minnosunDoktor gebelik takibi açalım demese ben daha demeyecektim hâlâ hamileyim diyemiyorum bi tuhaf gerçektensenin her şeyi garantiye almışlar bi kereden kese bebek kalp atışı birlikte olacak galiba
Canımm uzan dinlen her şey Allah'tan ama bu şekilde kanaması olup sağlıklı çocukları olan da var inşallah senin de bişey olmaz sağlıkla devam eder
İnşallah bi sıkıntı yoktur olsa doktor söylerdi uzan dinlen en kısa zamanda kesilir inşallah kanaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?