2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet kese uyumlu imis gayet güzel demişti . Kaç haftalık diye sormayı unuttum aslında o anda . Progesteron iğneyi kesti ,ilaçlarla ilgili güncellemeleri yaptık ,kafamdaki soruları sordum derken çıktım klinikten . Eve geldim bir baktim ki kanamam başlamis. Cuma gününe tekrar çağırdı böyle olunca . Umarım kesilir kanamam . Evet bizim ailede kanamalar çok oluyor bu doğru ama genetik mi bilmiyorum . Doktorlara söylediğimde çok üzerinde durmamislardi. Gerçi çocuk sahibi olmak da zor bizim ailenin kadınlarında benim öle olmuyordu fakat düşük yapıyorum . Genetik testler vsler herşey temiz ama yine de korkuyor insan . Belim çok ağrıyor sanki regl olacakmisim gbi

Sana da çok geçmiş olsun Ne zaman gitmen gerekiyor muayeneye ?

Birazdan doktorla konusacagim yada mesaj atarim yine lekelenmem var diye . Perşembe gunu muayenem ama bakalim ne olcak

Çok tşk ederim .Baştan beri progesteron igne kullanıyordum . Şimdi bugün onu kesmisti pruluton evde olsun ne olur ne olmaz dedi ve bu olay oldu . Dinlenirim ,yormam kendimi o sorun değil de umarım herşey yoluna girer .

Güveniyorum aslında şimdiye kadar ihtiyatlı geldik ama kanama kesilmezse ararım yine her türlü ,sorarım bakalım . Cumaya kadar neler olucak bende bilmiyorum....
Güzel düşünüyoruz balım kontrollü ve planli sonucta. Rab ne derse o ! Benimde endiselerim çok hatta korkuyla kabullenme bir arada ama iyi düşünmek istiyorum

Karından hiç bakmadı belki baksa görürdü. Birşey olacağıni dusunmedi bence. Onunla alakası var mı inan bilmiyorum Mucize.
Eline ultrason fotosu verdi mi orda yazar haftasi bebisinin bir de transfer tarihi kacti senin balım

Güzel düşünüyoruz balım kontrollü ve planli sonucta. Rab ne derse o ! Benimde endiselerim çok hatta korkuyla kabullenme bir arada ama iyi düşünmek istiyorum
Evet bazen önüne geçilmiyor bazı şeylerin . Kendi doktorum her konuda önlem aldı gerçekten birşey diyemiyorum o yüzden .

İyi düşün gercekten kanamalı devam eden çok gebelik var o yüzden şu an kötü dusunmemeliyiz Bizi neler bekliyor göreceğiz zamanla artık biz güzel düşünelim de gerisi kader ,kısmet sanırım . ..

İlk 4 gün zaten hep ilaçların etkisidir diye pek takılmadım ufak ufak kasıklarımda seyirmeler oldu benim asıl belirtilerim adetim geçtikten sonra başladı. Belim ve kasıklarım sanki her an adet olacakmışım gibi ağrıyordu hatta umudumu kestim test yaptım negatif çıktı hepten bende bitmişti. Bir gün geciktikten sonra erken gebelik testi aldırdım eşime negatifse fitili bırakayım belki adeti o engelliyordur diye hani söküleyim kurtulayım dedim. Testi yaparken o kadar negatif görmeyi bekliyordum ki yapar yapmaz eşime göstermeye gittim bak negatif hani diye. Ama onun eline verir vermez çizgi belirdi ve biz şok geçirdik. Ve 4 gündür ayaklarım üşüyor ağzım kuruyor iştahım acayip arttı. Şuan kullandığım tek ilaç progestan fitil günde üç kere coraspin ve folidoce folikasid. Ben fitilin adeti geçirdiğini düşünmüyorum hele testten sonra ikna oldum yani. Druma attım testi kan vereyim mi dedim. Acele etme perşembeyi bekle dedi. Bekliyorum bakalım.

Eline ultrason fotosu verdi mi orda yazar haftasi bebisinin bir de transfer tarihi kacti senin balım
Verdi evet . 9 Haziran benim transfer tarihim . Birşeyler yaziyor evet de goremedim . Cuma kesin sorarım eğer herşey yolunda giderse...Olmadı zaten ararım aradığımda hemen açıyor ve ilgileniyor neyse ki .

Canım senin bu dediğin testi doktorum aynen benden de istedi 4 gün sonra ona göre ilaç takviyesi yapacağız dedi ve benim sonumlarım çok iyi çıkmıştı ek ilaca gerek duymadı. Özellikle p4 (progesteron hormonu) 27 küsür yüksek çıkmıştı hatta ben hamileliğe yormuştum. Evet her doktor istemiyor sanırım

Verdi evet . 9 Haziran benim transfer tarihim . Birşeyler yaziyor evet de goremedim . Cuma kesin sorarım eğer herşey yolunda giderse...Olmadı zaten ararım aradığımda hemen açıyor ve ilgileniyor neyse ki .
Bak boyle birsey yazar altta yada üstte GA 4w3d kanamam varken verilmisti bu bana

Eklentiler

• 16563353764321009351405892603629.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…