O kadar haklısın kiii .Vallahi ne annem ne kayınvalidem hiç kimseye söylemeden sessiz sedasız 2. transferimi yaptım hala da kese kalp atışına kadar haberleri olmayacak kaldı ki böyle patavatsız insanlar bilsin. sana iyi gelecek ne ise onu tercih etmek o kişilerle görüşmek lazım ama bazen güvendiğinde böyle ulu orta konuşabiliyor. Tüp bebekle ilgili en ufak fikri olmayıp ne kadar zor bir süreç olduğunu sadece tv programı değiştirirken ucundan duyan herkes ahkam kesiyor. Kulaklarımızı kapatalım bize iyi gelecek şeylerle meşgul olalım. kendimize, eşimize ve bebeğimize odaklanalım. beni aşağı çekecek her şeyden uzak duruyorum bu süreçte herkese de tavsiye ederim. kimseyle görüşmemek gerekiyorsa görüşmüyorum (sizinle o boşlukta doldu tabii) hele bir hayırlı haberleri alalım, güzel bir şey duyduğunda herkes sevinir, önemli olan zor günde destek olmak.
herkesin sonuçları güzel gelsin bir kutlarız inşallah
canımm inşallah pozitiflik sebebi bebiştendir ama iğne varsa biraz daha sabret inşallah kanda asıl sonucu öğrenirsin.Bakım testim bu Eki Görüntüle 3090058
Benmde perşembe günü test günüm ama ben yapmadm evde o gün öğrenmek istiyorum olup oomadığınıperşembe günü test günüm içim kıpır kıpır hep bir acaba var test yaptım pozitif ama ya ilaçlardansa ya test bozuksa diye bi milyon düşünce bugün verecektim ama drum bekle dedi kan için. Kızlar hiç testte pozitif kanda negatif gördünüz mi duydunuz mu??
Belirtin varmıydı canımBakım testim bu Eki Görüntüle 3090058
Yok canım bende iğne hiç olmazsın. Coraspin ve progestan fitil kullanıyorumcanımm inşallah pozitiflik sebebi bebiştendir ama iğne varsa biraz daha sabret inşallah kanda asıl sonucu öğrenirsin.
Olmus bu is icini ferah tut kuzumBakım testim bu Eki Görüntüle 3090058
2 gün önce belirtilerim tam anlamıyla başladı belim koparcasına ağrıdı bugün daha iyiyim çok şükürBelirtin varmıydı canım
Cok tanimaya da gerek yokmuşBunu diyen üst komşum kendisini pek tanımıyorum .ortak komşumuza gittiğimde karşılaştık orda söyledi.
Bu tür konuların herkes tarafından bilinmesine bile gerek yok ortak arkadaşımız söylemiş sanırım belki iyi niyetle anlattı ama durum bu .
kimseyle birşey paylaşılmayacağını da öğrendim
O kadar güzel yazmisin ki... Gercekten tvden duydugu minik bir söyleyişle başımıza prof kesiliyorlarVallahi ne annem ne kayınvalidem hiç kimseye söylemeden sessiz sedasız 2. transferimi yaptım hala da kese kalp atışına kadar haberleri olmayacak kaldı ki böyle patavatsız insanlar bilsin. sana iyi gelecek ne ise onu tercih etmek o kişilerle görüşmek lazım ama bazen güvendiğinde böyle ulu orta konuşabiliyor. Tüp bebekle ilgili en ufak fikri olmayıp ne kadar zor bir süreç olduğunu sadece tv programı değiştirirken ucundan duyan herkes ahkam kesiyor. Kulaklarımızı kapatalım bize iyi gelecek şeylerle meşgul olalım. kendimize, eşimize ve bebeğimize odaklanalım. beni aşağı çekecek her şeyden uzak duruyorum bu süreçte herkese de tavsiye ederim. kimseyle görüşmemek gerekiyorsa görüşmüyorum (sizinle o boşlukta doldu tabii) hele bir hayırlı haberleri alalım, güzel bir şey duyduğunda herkes sevinir, önemli olan zor günde destek olmak.
herkesin sonuçları güzel gelsin bizz kutlarız inşallah
o zaman hayırlı olsun derim ben vallaYok canım bende iğne hiç olmazsın. Coraspin ve progestan fitil kullanıyorum
Ayy hadi inşallah kanda da çok güzel bir değerle karsilarsin hepimiz pozitif haberler alalımBakım testim bu Eki Görüntüle 3090058
Bence hamilesin :) ama çatlama iğnesi olay o var onu yaptıysan oda pozitif çıkarıyormuşBakım testim bu Eki Görüntüle 3090058
Taransferden 5 gun önce yaptılar bana sonrası için ilk kez duydumHerkese merhabalar ben de Bayadır takipteyim. Bugün yazmaya fırsat oldu. 24 haziran cuma günü 1 embriyo transferim oldu benim de. Simdi beklemedeyim :) daha önce de tüp bebek yaptırmıştım cok şükür 3 yaşında bir oğlum var. Az cok tecrubeliyim ama insan yine de tedirgin oluyor. Benim ilk tedavimde de bunda da doktor transferden 4 gun sonra e2 p4 tahlili istiyor. Burda hic dikkatimi cekmedi. Kimseden istenmiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?