2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

O kadar haklısın kiii .
En güzeli kimsenin bilmemesi . şuan elimde olsa bende söylemezdim ailelere bile

perşembe günü test günüm içim kıpır kıpır hep bir acaba var test yaptım pozitif ama ya ilaçlardansa ya test bozuksa diye bi milyon düşünce bugün verecektim ama drum bekle dedi kan için. Kızlar hiç testte pozitif kanda negatif gördünüz mi duydunuz mu??

Benmde perşembe günü test günüm ama ben yapmadm evde o gün öğrenmek istiyorum olup oomadığını

Cok tanimaya da gerek yokmuş

Ondan önce baska belirtin olmadmı hiç benim bıgün bas ağrım gecti ara ara kaaık ağrısı var bide sabah hapsırdun sağ kasıma bıcak saplandı cıktı sanki anlık ama nefesmi kesiti of bilmiyorum grcen seferkindn farklı seyler var ama bilemiyorum

O kadar güzel yazmisin ki... Gercekten tvden duydugu minik bir söyleyişle başımıza prof kesiliyorlar halbuki biz bu yolda yürürken bile daha neler öğreneceğiz diyoruz ... Bencede Allah güzel sonuclar versin de burdan kutlariz biz bize

Yok canım bende iğne hiç olmazsın. Coraspin ve progestan fitil kullanıyorum
o zaman hayırlı olsun derim ben valla bende çatlatma iğnesi olmadım kan sulandırıcı ve fitil kullanıyordum aynı marka teste aynısı çıktı hatta daha önceki konuşmalara da eklemiştim inşallah kanda da pozitif olur hızlıca artarak devam eder

Herkese merhabalar ben de Bayadır takipteyim. Bugün yazmaya fırsat oldu. 24 haziran cuma günü 1 embriyo transferim oldu benim de. Simdi beklemedeyim :) daha önce de tüp bebek yaptırmıştım cok şükür 3 yaşında bir oğlum var. Az cok tecrubeliyim ama insan yine de tedirgin oluyor. Benim ilk tedavimde de bunda da doktor transferden 4 gun sonra e2 p4 tahlili istiyor. Burda hic dikkatimi cekmedi. Kimseden istenmiyor sanırım.

Taransferden 5 gun önce yaptılar bana sonrası için ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…