- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Aminn hepimi için inşallah ya RabbimBöyle sıkıntılı durumlar bizi daha da etkiliyor inşallah son acılar son çabalar olsun da müjdemize kavusuruz
Aynen aynenAynısını ben soracaktım
Benden 15.gunde yani 8 temmuzda test yaptırmami istediler. Aslında ilkinde 13 gün sonra istemislerdiYa çok sevindim hayırlı haberi alırız inşallah5 temmuz test tarihi sizin ?
Allahım hepimize yaşatsın inşallah bu topicteki kadınlarda Şubat Mart anneleri topiğinde buluşalım inşallahAynen aynengunlukteki bilgileri okumak hosuma gidiyor. Transfer gününe göre tahmini dogum tarihini hesapladım. Tahmini dogum tarihi de 3 yasimdaki oglumun dogum tarihi
20 Haziran ise kaset testi için erken değil mi ?
Bilmiyorum sizce ne zaman yapmalıyımmerhaba hoşgeldin, lütfen olumsuz düşünme tecrübelisin idrara geç geçebildiğini biliyosun inşallah kanda sürpriz olsun size hayırlı sonuçlarını duyalım
Benim.kaset testlerle aram iyi değil o yüzden tüp bebek transferinden sonra hiç yapmadim. 10. Günden sonra yapmakta fayda var die düşünüyorum.Bilmiyorum sizce ne zaman yapmalıyım
Bilmiyorum sizce ne zaman yapmalıyım
Benim de aram iyi değil olanıda göstermiyor sanki yaBenim.kaset testlerle aram iyi değil o yüzden tüp bebek transferinden sonra hiç yapmadim. 10. Günden sonra yapmakta fayda var die düşünüyorum.
Kacinci gün embriyorsu transfer edildiBilmiyorum erken mi değil mi, sizce ne zaman yapmalıyım
Benim daha önce negatif olup aslında pozitif olan gebeliğim olmuştu . O yüzden güvenmiyorum açıkçası. Onun sonu farklı bitti ama güvenmiyorum genel olarakBenim de aram iyi değil olanıda göstermiyor sanki yatest fobisi oldu bende yapmaya korkuyorum iki kere negatif verdi karton test. 9. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bir daha da test yapmaya korkuyorum perşembe günü test günüm kan vereceğim ne olacaksa olur
Benim sürekli geliyor fitilden dolayı diye düşünüyorumKızlar bugün transferimin 3.günü az önce lavaboda peçeteye silince sümüksü bir akıntı geldi aynı şey başına gelen var mı, korkmam gereken bir şey mi?
Fitil daha beyaz bu bildiğin sümük gibi rengideBenim sürekli geliyor fitilden dolayı diye düşünüyorum
Bugün test gününmüydü canım üzülme elimizden bişey gelmiyor kısmette ne varsa o oluyor kıyamam sanaKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Evet 12. Günüm de çok pozitif bakmistik çok şaşkinim bilmiyorumB
Bugün test gününmüydü canım üzülme elimizden bişey gelmiyor kısmette ne varsa o oluyor kıyamam sana
Kısmet güzelim işte Rabbim ol dicek ki olsun üzülme demek faydasız ama tevekkül etEvet 12. Günüm de çok pozitif bakmistik çok şaşkinim bilmiyorum
Hayırlısı olsun demekten başka çare olmuyor inşallah en yakın zamanda kendiliğinden olurKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Şeffaf akıntıdan bahsediyorjm fitil değil.Fitil daha beyaz bu bildiğin sümük gibi rengide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?