- 2 Haziran 2021
- 152
- 146
- 53
Canım her ne kadar üzülme denilse de üzüleceksin maalesef o kadar uğraş çaba ilaçlar bekleyiş ve sonu beklenildiği gibi olmayınca tabiki üzüleceksin bende bu süreçleri yaşadım belkide yine yaşayacağım. Ama şunu hiç unutma ki sen elinden geleni yaptın vicdanen rahatsın ve bunu verecek olan Allah, şimdi olmadıysa zamanı değilmiş demekki. Zamanı gelmeyince çiçek açmaz, yaprak düşmez derler. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ve İnşaAllah hepimizin kucakları birgün evlatlarımızla şenlenir, gayret bizden takdir Allah’tanKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Geç değilmi ?sizin Kaçıncı gün embriyosu?Benden 15.gunde yani 8 temmuzda test yaptırmami istediler. Aslında ilkinde 13 gün sonra istemislerdi
3.Gün dondurulmuş embriyo transferi olduGeç değilmi ?sizin Kaçıncı gün embriyosu?
Benim 20 sinde 5.gün dondurulmuş oldu. Olunan günü bir sayarsak 9.gün bugünKacinci gün embriyorsu transfer edildi
Bence 9. Günden itibaren yapmak daha doğru sonuç negatif bile olsa idrara yansıma süresi var benim ilk transferim pozitifti kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitif görmüştüm
Ondan sizden 15. Günde istemişler. Daha geç belirti gösteriyormuş sanırım3.Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu
Amin insallah insallah herkez pozitif sonuc alsin yuce rabbim hicbirimizin kucagini bos brakmasinAyy evet hayırlı olsundarısı başıma inşallah
Güzelim üzülmek yok bir sonrakine ne yapilacak onu düşün simdiden burda cogumuzun kaçıncı denemesi vakti var demek ki sakın isyan etme Allah en guzelini iyisini nasip edecektir sanaKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Merhaba çatlatma iğnesi vuruldunuz mu transfer döneminde?Arkadaslar transferimin 7.gun idrar testim bu sekilde cikti sizce pozitifmi lutfen yardim edin
canım benim hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten, pozitif kendimiz kadar sevindiriyor, negatifte kendimiz kadar üzüyor. rabbim inşallah en yakın zamanda normal yoldan bu sefer yormadan nasip etsinKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Hayırlı olsun baya belirgun cnmArkadaslar transferimin 7.gun idrar testim bu sekilde cikti sizce pozitifmi lutfen yardim edin
Yok canım hiç öle düşğnme benimde öleydi ve sonuc pozitif ve ikizTransferden bu yana bitmeyen şişkinlik ve gaz sorunum var ne yaptıysam kurtulamadim gaz sorunundan iyice stres yaratıyor bu durum benim gibi olup pozitif gören var mı 2. transferimde böyleydi negatif sonuclandi sanki dusurmusum gibi hissettiriyor
Herseyde vardı bi hayır cok zor biliyorumKızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Pozitif görünüyor inş saglıklı bi şekilde devam ederArkadaslar transferimin 7.gun idrar testim bu sekilde cikti sizce pozitifmi lutfen yardim edin
Hayir dondurulmus emriyo transferiydi 5.gun emriyosuMerhaba çatlatma iğnesi vuruldunuz mu transfer döneminde?
Amin insallah onemli olan da o zatenPozitif görünüyor inş saglıklı bi şekilde devam eder
İkizlerin kesesi ayni anda mi yoksa farklı zamanlarda mi görüldü cnmYok canım hiç öle düşğnme benimde öleydi ve sonuc pozitif ve ikizRabbim isteyen bekleyen herkese basip etsin.moralini yülsek tut negatifi çekme kendine
ayyy o zaman hayırlı olsuuuun aynı benimki gibi çıkmış maşallahhHayir dondurulmus emriyo transferiydi 5.gun emriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?