2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Canım her ne kadar üzülme denilse de üzüleceksin maalesef o kadar uğraş çaba ilaçlar bekleyiş ve sonu beklenildiği gibi olmayınca tabiki üzüleceksin bende bu süreçleri yaşadım belkide yine yaşayacağım. Ama şunu hiç unutma ki sen elinden geleni yaptın vicdanen rahatsın ve bunu verecek olan Allah, şimdi olmadıysa zamanı değilmiş demekki. Zamanı gelmeyince çiçek açmaz, yaprak düşmez derler. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ve İnşaAllah hepimizin kucakları birgün evlatlarımızla şenlenir, gayret bizden takdir Allah’tan

Kacinci gün embriyorsu transfer edildi
Bence 9. Günden itibaren yapmak daha doğru sonuç negatif bile olsa idrara yansıma süresi var benim ilk transferim pozitifti kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitif görmüştüm
Benim 20 sinde 5.gün dondurulmuş oldu. Olunan günü bir sayarsak 9.gün bugün

Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Güzelim üzülmek yok bir sonrakine ne yapilacak onu düşün simdiden burda cogumuzun kaçıncı denemesi vakti var demek ki sakın isyan etme Allah en guzelini iyisini nasip edecektir sana

Yok canım hiç öle düşğnme benimde öleydi ve sonuc pozitif ve ikiz Rabbim isteyen bekleyen herkese basip etsin.moralini yülsek tut negatifi çekme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…