Ya insan böyle şeylere üzülür ama bizde bulantı hissedince içten içe bi sevinçte olmuyor mu bende mi var sadece bu yoksaKızlar benim mide bulantım yavaştan başladı artık
Ya insan böyle şeylere üzülür ama bizde bulantı hissedince içten içe bi sevinçte olmuyor mu bende mi var sadece bu yoksa
Senin başladıysa bize daha haftaya fln gelir senin 2 hazirandi dimi transferin canimm aramizda bi hafta var galibaKızlar benim mide bulantım yavaştan başladı artık
Senin başladıysa bize daha haftaya fln gelir senin 2 hazirandi dimi transferin canimm aramizda bi hafta var galibaee artik bebislerin yavas yavas kendini belli etme vakti bugun saglik ocagindan aradilar beni rutin sorular icin bulanti basladimi diye sordular demekki baslamaya az kaldı
Yooo bende de var bu sevinçYa insan böyle şeylere üzülür ama bizde bulantı hissedince içten içe bi sevinçte olmuyor mu bende mi var sadece bu yoksa
Bende de kalmamisti belirti ama iki gundur yoruldugumda bel agrim basliyor. Hele bugun unutup şöyle 3-5 adim kosturdum gibi bisey oldu anlık allah bir bel ağrısı yapti saatlerdir dinleniuorm oyle ben buradayim kendine gel anne dedi resmenEvet canım 2 Hazirandı şimdiye kadar arada kasık ağrısı dışında belirti yoktu artık bebişler anne ben burdayım diyor
Bende de varYa insan böyle şeylere üzülür ama bizde bulantı hissedince içten içe bi sevinçte olmuyor mu bende mi var sadece bu yoksa
Allahım gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah ben de şimdi geldim evime çok zor oldu bu seferki transferim embriyoyu yerleştireceklerdi bölüme ulaşmaları çok çok zor oldu yarım saat sürdü ama sonucu iyiydi çok güzel oldu dedi doktor. Şimdi bekleme süreci hemşirelerle konuştum 8temmuzda kan vermeyi planlıyorum inşallah hep pozitif olsun sonuçlarımızArkadaşlar, ben de yeni geldim eve. Duşumu aldım kendimi yatağa bıraktım. Heyecanla nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Doktorum 12 gün sonra kan testini yaptır dedi. Bayramın ikinci gününe geliyor. Son anda bir dayanamamazlık yaşamazsam beklemek istiyorum, bakalım nasıl geçecek bu zaman. Ama tek çizgiyi görmek çok üzer beni boş yere stresimi artırmamak için dayanmam lazım. Bugün transferi olan 3 kişiyiz sanırım. Haziran transferini ucundan yakaladık :) benim adet siklusunun 21. Günü bugün, sanırım daha erken transfer yapılanlar çoğunlukta. 14. Gün kontrolünde 21. Gün diye ayarladılar. Biraz kastım kendimi, hemşire karından ultrasonu yaparken bir kaç kez kendini rahat bırak dedi ama öyle zor ki o heyecanla kendini rahat bırakmak. 2 kere toplama yapmıştık bu ilk transferim oldu. Doktorun önüme oturmasıyla odaya almaları arası 8 dakika sürdü :) anlamadan bitiyor ama telefonla ekranı çektim içeri verirlerken, minicik beyaz nokta çıkınca kateterden çok değişik geldi. İnşallah hayırlı haberi de alırım, hepimiz alırız. Dün gece heyecandan yatamayınca, evladıma mektup yazdım. İnşallah okumak da nasip olur Allahın izniyle
Hayırlısı olsun inşallah cnm... Ben anlamadim yarim saat niye uzadi ki ... Nasil ulaşamadılarAllahım gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah ben de şimdi geldim evime çok zor oldu bu seferki transferim embriyoyu yerleştireceklerdi bölüme ulaşmaları çok çok zor oldu yarım saat sürdü ama sonucu iyiydi çok güzel oldu dedi doktor. Şimdi bekleme süreci hemşirelerle konuştum 8temmuzda kan vermeyi planlıyorum inşallah hep pozitif olsun sonuçlarımız
Lavinyam ben güldür güldür ile cok güzel hareketler izliyorumKızlar izlediğnz diziler var mı ben bu süreçte netfixten 3 dizi bitirdim
Ohhh masallah cnmKızlarrr öncelikle yeni gelenlere merhaba allah herkesin gönlüne göre versin. Ben İzmirlyiim. Ultrason ile bakıldı 2 keseyi gördük çok şükürkalp atışı için bir dahaki sefere dedi doktor
Ay bende romantiklere bakıyorum yada komedilere bende öyle dramlı ağlamalı falan izleyememLavinyam ben güldür güldür ile cok güzel hareketler izliyorumdizi izleyip geremem şimdi hic kendimi
Oo efsane ya kırdığı potlar falanAy hele bazen beyaz showun komik kesitleriniz izliyorun youtubedan
İnşallah canım biri 6+3 diğeri. 6+4 dedi doktor. Kendi kalp atışını gördü ama çok küçüklerniş dinletemem dedi. İnşallah sağlıkla ilerlerOhhh masallah cnmdarisi bize ... Kac haftalıkken yada kacinci günde görmüş oldun
İnşallah canım biri 6+3 diğeri. 6+4 dedi doktor. Kendi kalp atışını gördü ama çok küçüklerniş dinletemem dedi. İnşallah sağlıkla ilerler
Ay sorma gülmek isteyen izlesinOo efsane ya kırdığı potlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?