2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar benim mide bulantım yavaştan başladı artık
Senin başladıysa bize daha haftaya fln gelir senin 2 hazirandi dimi transferin canimm aramizda bi hafta var galiba ee artik bebislerin yavas yavas kendini belli etme vakti bugun saglik ocagindan aradilar beni rutin sorular icin bulanti basladimi diye sordular demekki baslamaya az kaldı

Evet canım 2 Hazirandı şimdiye kadar arada kasık ağrısı dışında belirti yoktu artık bebişler anne ben burdayım diyor

Evet canım 2 Hazirandı şimdiye kadar arada kasık ağrısı dışında belirti yoktu artık bebişler anne ben burdayım diyor

benim de 4 hazirandı iki gündür bende de bi mide bulantıları var ama henüz kusma olmadı

Bende de kalmamisti belirti ama iki gundur yoruldugumda bel agrim basliyor. Hele bugun unutup şöyle 3-5 adim kosturdum gibi bisey oldu anlık allah bir bel ağrısı yapti saatlerdir dinleniuorm oyle ben buradayim kendine gel anne dedi resmen

Allahım gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah ben de şimdi geldim evime çok zor oldu bu seferki transferim embriyoyu yerleştireceklerdi bölüme ulaşmaları çok çok zor oldu yarım saat sürdü ama sonucu iyiydi çok güzel oldu dedi doktor. Şimdi bekleme süreci hemşirelerle konuştum 8temmuzda kan vermeyi planlıyorum inşallah hep pozitif olsun sonuçlarımız

Hayırlısı olsun inşallah cnm... Ben anlamadim yarim saat niye uzadi ki ... Nasil ulaşamadılar

Kızlarrr öncelikle yeni gelenlere merhaba allah herkesin gönlüne göre versin. Ben İzmirlyiim. Ultrason ile bakıldı 2 keseyi gördük çok şükür kalp atışı için bir dahaki sefere dedi doktor
Ohhh masallah cnm darisi bize ... Kac haftalıkken yada kacinci günde görmüş oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…