2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

kizlar bu gun dayanamayib kan testi yaptim koca bir sifir cikti. ilaclari yapmadim bu gun. doktoruma yazdim. 10 gunu bekle dedim. olsa cikmazmiydi transfer gunun sayarsak 7gun. acikcasi hic yapmak istemiyorum bosuna ilaclari.sizce?

kizlar bu gun dayanamayib kan testi yaptim koca bir sifir cikti. ilaclari yapmadim bu gun. doktoruma yazdim. 10 gunu bekle dedim. olsa cikmazmiydi transfer gunun sayarsak 7gun. acikcasi hic yapmak istemiyorum bosuna ilaclari.sizce?
Transfer gününü saymadan 6. Gün hep o sekilde saydik hala erken olduğunu düşünüyorum ben olsam gününde verdigm kanda net sonuca inanirdim daha vakit var ama olaki o günde olmadı diyelim inşallah en kisa surede kavusmani dilerm bebegine

Yine de zamani gelene kadar ilaclarini kullan cnm ayrica transfer günü sayilmaz sonraki gunden itibaren sayarsin ve o zaman sen 6.gundesin yaniliyor muyum kizlar sizde birşey diyin ... Bana kalirsa erken

Test gününüzü bekleyin ve ilaçları bırakmayın tutunma geç olabilir evet beklemek zor ama bu süreç maalesef sabır istiyor

insallah canım. duygusal anlamda çok zor bi sürec. acaba gec tutunmami. o kadar kararsızım ki

İlaç bırakmak için erken değil mi kendi başına karar vermeseydin keşke bilemiyorum ki

insallah canım. duygusal anlamda çok zor bi sürec. acaba gec tutunmami. o kadar kararsızım ki
Dedigim gibi 9 ya da 10 gun erken gebelik testi yap. Ben dun transfer sonrasi beta hcg degerleri diye bir forumdaki yorumlari okuyordum o kadar var ki çok az ve geç çikan hcg ile hamileligini ogrenen. 8ci gun 8 hcg degeriyle ogrenen de vardi. Test yapma bekle zor da olsa. Tedaviyi olumsuz etkiliyor. Ben kendim çok sabirsizim. Hep ozendim sabredip gununu bekleyenlere. hayirlisini dileyelim hepimiz için

çok sagol canım benim sende sag salim bebeyine kavus insallah. burda her kes cok uzun zor yolculuktan geciyor onun için her kesi duydukca kendimin olmus gibi seviniyorum insallah test yanılmısdır gec tutunmadır/ olmazsada takdir ilahi

Çok çok erken bence ilaçları 12. Güne kadar bırakmayın allah korusun varsa testte çıkmadıysa ters bir şey olmasın

Merhaba

Bu gun trasfer günüm inşallah bende sizler gibi pozitifi görürü
Merhaba

Bu gun trasfer günüm inşallah bende sizler gibi pozitifi görürümAynı
Hayırlısı olsun inşallah cnm... Ben anlamadim yarim saat niye uzadi ki ... Nasil ulaşamadılar
Çok teşekkür ederim canım Karakterlerle rahim içerisine giriyorlar sonrasında da embriyoyu oraya bırakıyorlarya İşte o ilk aşamada rahim içerisinde uygun noktaya karakterle ulaşmaları çok zor oldu ilk transferim buna göre çok kolaydı doktor da öyle söyledi

Ay inş pozitif olur ya. Daha hiç yaşamadım p duyguyu, 5 buçuk yıllık evliyim… çok korkuyorum. Negatif olursa üzülmicem diyodum ama gün geldikçe streslenmeye başladım
Stres en büyük düşman ilk transferim pozitifti benim ben ailesel birçok konuyu çok kafaya takip buyurmuştum kendi içimde sürekli gergindim düşükle sonuçlandı o yüzden akışına bırakmaya calis ve sürekli konuş bebeginle çok rahatlıyordum o zaman

Allah Allah ! Neyse kuzum gec olsun güç olmasın

Daha cok erken ilaçları bırakma tabi benim ilk transferimde 10. Gün 20 çıkmıştı betahcg değer katlanarak arttı sonrasında düşükle sonuçlandı ama o zaman senin gibi erken yapsaydım bende de 0 çıkardı muhtemelen biraz akışına bırak daha vaktin var bu durum stres yaratır ve daha kötü ilerler süreç inşallah cumartesi pozitif haberini alacagini düşün rahatlat kendini

Merhabalar uzun süredir takipteyim. 20 Haziran transfer oldum o günden bugüne estrofem, duphastone, progestan, corasprin kullanıyorum. Doktorumun söylediği yarın test günüm bu zamana kadar erken gebelikte olsa test yaptırmadım sonucu kan tahlilinde görmek istiyorum umutsuzluğa kapılmamak için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı çok heyecanlıyım yarın ki sonucumu merakla bekliyorum inşallah hepimiz Hayırlı sonuçlar alırız.

Hayirlisi ins bizi de haberdar et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…