2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yukselenin mi balik acaba yada yengeç ikisi de duygusaldir cunku belki de hormonların etkisi
Hayır ya Boğa’ya Akrep’im hiç burcumdan da değil. Baya ağlak ağlak kaldım.
İnşallaahhh pozitifi görürsünüz bide ikizzzz olabilir yani. Ben cesaret edemedim 2 tane koydurmaya.

Canım dbakırda zeki akkum var cok sabırlı ve cok iyi ince eleyip sık dokuyor cok sakin işinde uZman biri bahceci de görev yapıyor

Sonucu iyi olsunda artık hep unutacağız uğraşları

kizlar bu gun dayanamayib kan testi yaptim koca bir sifir cikti. ilaclari yapmadim bu gun. doktoruma yazdim. 10 gunu bekle dedim. olsa cikmazmiydi transfer gunun sayarsak 7gun. acikcasi hic yapmak istemiyorum bosuna ilaclari.sizce?
Dakın öle bi hata yapma ilaçlarını kullan gününde yine testine tekrarla.belli olmaz belki olur ilaçlarını bırakma ama bi kaç gün daha sadece

Rabbim hayırlı sonuçlara kavuştursun inşallah sizi de

Ben pozitif degilim beklemedeyim daha ama aynisi suan bende de var ilkinde rahmimde sivi toplandigi icin hic af edersin buyuk tuvaletimi bile yapamiyordum ikinci transferimde ilk gunden beridir gecmek bilmeyen gaz bazen ikiniyorum sirf ciksin karnim rahatlasin diye bazen pisman oluyorum gunde bir kez falan buyuge cikiyorum o kadar cok gaz cikarmama ragmen bitmiyor cok guzel besleniyorum hep protein ama sadece tuvalete gitmeye kalkiyorum

Kızlarım malesef negatif sonuç aldım .
Çok üzgünüm
Canim cok uzuldum ama allahin vardir bir bildigi kendini uzme belki dunyaya gelse baska bisey olcakti her serde bir hayir vardir psikolojik ve fiziksel olarak dinlen ve minigin icin tekrardan basla dualarim hep seninle

Yok canım hiç öle düşğnme benimde öleydi ve sonuc pozitif ve ikiz Rabbim isteyen bekleyen herkese basip etsin.moralini yülsek tut negatifi çekme kendine
Merhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin

İnşallaahhh pozitifi görürsünüz bide ikizzzz olabilir yani. Ben cesaret edemedim 2 tane koydurmaya.

Benim ilk transferim tek embriyo idi onda negatif sonuç aldık. Aslında negatif almayı hiç beklemiyordum çünkü bir çocuğum vardı. O sebeple Diğer embriyoları da 2 şerli dondurmuştuk şimdi 2. Transfer vakti gelince birisini tercih edip diğerini atamazdım çünkü mecbur ikisi de çözülecekti hayırlısı artık nasipse olur

Canim Diyarbakirda Bahceci var diye biliyorum orayi bir arastir istersen

Benimde şubatta negatifim var ama yinede cesaret edemedim ben, siz ne güzel etmişsiniz. Benimkiler tek tek donduruldu istediğimiz gibi karar verebiliyoruz, açıkçası bilmiyordum 2şerli dondurmak nedir diye. Hayırlısı olsun inşallah olumlu olsun her şey. Hepimiz için.

Şu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?

Benim için hiç farketmez ikisinide cok seviyorum ablamn hem oplu hem kızı var ikisinede bayılıyorm ama tabi kız cocukları kendni svdiriyo ya ondn sempati oluo insanda knlara karsı seninde öyledir

Benim için hiç farketmez ikisinide cok seviyorum ablamn hem oplu hem kızı var ikisinede bayılıyorm ama tabi kız cocukları kendni svdiriyo ya ondn sempati oluo insanda knlara karsı seninde öyledir
Ben tüm hakları elinde olan, iyi eğitim almış, kendi ayakları üstüne duran, özgüvenli, özgür, modern bi kız yetiştirmeyi çok istedim hayat boyu sanırım ondan bu hayalim. Ama erkek olursada artık bir centilmen yetiştireceğim.

Dini bütünüde unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…